Bende ne bulanti ne kusma olmadi ilk 3ay sadece kasik agrisi ve mide yanmasi oldu suanda da tiksinti başladi biraz mide yanmasi da asiri arttiNasıl geçti ilk aylar benimde mi ikisi erkek olacak acaba kızlar ?
Ayy cok guzelmis ismiyle buyusun insallah ❤Güzel, akıllı ve adaletli demekmiş
İnşallah canım senin güzel kızın da öyleAyy cok guzelmis ismiyle buyusun insallah ❤
Diğer genel malzemeleri alın telsiz bende hayat kurtardı ikizdi kızlarBen de birkaç tane hm’den kıyafet aldım dayanamadımYavaştan araştırmalara başladım bakalım. Ama bir sürü şey var alınacak ondan sordum liste vs olsa iyi olurdu.
Merhaba. Ben de amniyosentez yaptırdım aslında kolay bir işlem beş dk bile sürmedi. ama tabiki az da olsa riski var. İyi bir doktor yapmasında fayda var. Nifty tüm kromozom hastalıklarını belirlemiyor amniyosentez en kesin test. Lütfen olumsuz düşünmeyin herşey gönlünüzce olsunÇok teşekkür ederim canımAllah razı olsun hepinizden... Elimden geldiğince sakin olmaya çalışıyorum ama zor tabii... İnşallah her şey güzel olacak...
Çok teşekkür ederim bu yanıtınız için. Zaten yaptırmaya karar verdik. Yoksa içimiz rahat etmez. Allah'ım sonunu hayırlı etsin.Merhaba. Ben de amniyosentez yaptırdım aslında kolay bir işlem beş dk bile sürmedi. ama tabiki az da olsa riski var. İyi bir doktor yapmasında fayda var. Nifty tüm kromozom hastalıklarını belirlemiyor amniyosentez en kesin test. Lütfen olumsuz düşünmeyin herşey gönlünüzce olsun
Hayırlı güzel sonuçlar alın inşallah canım ben inanıyorum çok güzel gelecek sonuçlar allahın izniyle stres yapmaÇok teşekkür ederim bu yanıtınız için. Zaten yaptırmaya karar verdik. Yoksa içimiz rahat etmez. Allah'ım sonunu hayırlı etsin.
Merhaba Canım Günaydın çok şükür iyiyim bende şuan 16+2 deyim henüz bir hareket hissetmedimGünaydın arkadaşlar , herkes iyidir umarım16-17. haftalarda olup hareketlerini hissetmeye başlayan var mı ?
Bende Mustafa asaf katacagım ogluşumaGünaydın kızlar nasılsınız? Bebislere isim düşündünüz mü?Biz kizimiza zeynep lina koymayi dusunuyoruz Allah nasip ederse.umarim cinsiyet degismez ilerde kendimizi baya alistirdik kiza
Aa cok guzel adiyla buyusun insallah oglusunuz sag saglim alirsiniz kucaginiza.Bende Mustafa asaf katacagım ogluşuma
Ben de 16+2 de kasık ağrısı dışında bir şey hissetmiyorum... Kasık ağrısı yaşıyor musunuz kızlar?Günaydın arkadaşlar , herkes iyidir umarım16-17. haftalarda olup hareketlerini hissetmeye başlayan var mı ?
Ben 18 deyim henüz hissetmedim doktor ilk gebeliklerde 20 den sonra anca hissedilir dedi.Günaydın arkadaşlar , herkes iyidir umarım16-17. haftalarda olup hareketlerini hissetmeye başlayan var mı ?
Kasık ağrısı zaman zaman bende de oluyor , hatta basen batma şeklinde oluyor . Mide bulantım aynen devam . Arada da karın ve bel ağrım devam ediyor . 16+4 deyim ben deBen de 16+2 de kasık ağrısı dışında bir şey hissetmiyorum... Kasık ağrısı yaşıyor musunuz kızlar?
Benım bu hafta karın ağrım oldu ilk defa kramp gibiydi.. İnşallah tez vakitte hissederiz hareketleriKasık ağrısı zaman zaman bende de oluyor , hatta basen batma şeklinde oluyor . Mide bulantım aynen devam . Arada da karın ve bel ağrım devam ediyor . 16+4 deyim ben de
Biz Demir koyacağızBende Mustafa asaf katacagım ogluşuma