TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Ben Dr a hangisi daha iyiyse onu yaptıralım dedi ama nifty te risk çıkarsa bile yine amniosentez yapilacak dedi o yüzden direk amniosentez yapilacak..

Çok şükür iyi gidiyor canım 2 haziranda randevum var inşallah gösterir kendini. bizi de merak sardı arkadaşlar öğrendikçe sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Az kalmis tatlim hayirli guzel haberlerini bekliyorumbenm haftaya cuma ama daha erkendir herhalde

Dua etmeye devam et bazen sonuçlar riskli çıkabiliyor ama saglıklı bebekler doguyor rabbim Biran önce hayra çıkarsın inşallah

Günaydın kızlar nasılsınız? Bebislere isim düşündünüz mü?Biz kizimiza zeynep lina koymayi dusunuyoruz Allah nasip ederse.umarim cinsiyet degismez ilerde kendimizi baya alistirdik kiza

Günaydın kızlar nasılsınız? Bebislere isim düşündünüz mü?Biz kizimiza zeynep lina koymayi dusunuyoruz Allah nasip ederse.umarim cinsiyet degismez ilerde kendimizi baya alistirdik kiza
Günaydıın ben de kızıma İzgi ismini koyacağım Allah nasip ederse

Canım hiç canını sıkma en iyi doktorlara git inşallah güzel çıkar sonuçların kendini üzme benim çevremde bu şekilde söylenip sağlıklı bebek doğuran o kadar çok kişi oldu ki hiç moralini bozma bol bol dua et

Hanımlar iyi haftalar herkese çatlak kremi yada yağ kullanmaya başladınız mı?
Ne alsam diye araştırıyorum çatlamaya çok müsait bir cildim var henüz göbek çıkmadı ama önden önlem almak lazım kullandığınız memnun kaldığınız bir ürün varsa önerilere açığım
Sevgiler tüm annelere

Ben doktorumun tavsiyesiyle lierac çatlak önleyici jel ve bio oil yağ kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…