Sagol canim amin inşallahhCanım gözünaydın hoş gelsin minik oğluşlar
Ben Dr a hangisi daha iyiyse onu yaptıralım dedi ama nifty te risk çıkarsa bile yine amniosentez yapilacak dedi o yüzden direk amniosentez yapilacak..Canım moralini bozma hemen ikili testin güvenilirliği azmış. Ben de mesela o yüzden direkt nifty yaptırdım. Bi arkadaşımın da riskli çıkmıştı mesela amniyosentezde iyi çıktı. Nifty yaptır derim %98-99 doğruluk onda.
Az kalmis tatlim hayirli guzel haberlerini bekliyorumÇok şükür iyi gidiyor canım 2 haziranda randevum var inşallah gösterir kendini. bizi de merak sardı arkadaşlar öğrendikçesen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Gözün aydın canım hayirli olsun vakti zamaninda saglikla kucagina almayi nasip etsin Allahİki oğlum olacakmiş
Bizim belirtilerden belliydi aynı cinsiyet olacakları. Benimde oğluşum geliyorİki oğlum olacakmiş
Amiin inşallah caniim hepimizeGözün aydın canım hayirli olsun vakti zamaninda saglikla kucagina almayi nasip etsin Allah
Daha dogrusu belirtisizlikten diyelimBizim belirtilerden belliydi aynı cinsiyet olacakları. Benimde oğluşum geliyor
Dua etmeye devam et bazen sonuçlar riskli çıkabiliyor ama saglıklı bebekler doguyorKızlar benim canım çok sıkkın. 2 li tarama sonucu riskli çıktı ve Dr amniosentez ya da nifty yaptırmak gerekiyor dedi ve kendisi amniosentez önerdi. Sonra tabii üzüntüden başka dr a sordum o da yapılması gerekiyor dedi 1:50 oran çıktı yaşım da 1:113 oran riskli dediler. Çok üzgünüm şu an... En başından beri bi rahata eremedim. Allah daha beterinden saklasın ama rahatlayamiyorum. Bişi çıkarsa alınır deniliyor ne kadar rahat söyleniyor..
GünaydıınGünaydın kızlar nasılsınız? Bebislere isim düşündünüz mü?Biz kizimiza zeynep lina koymayi dusunuyoruz Allah nasip ederse.umarim cinsiyet degismez ilerde kendimizi baya alistirdik kiza
Canım hiç canını sıkma en iyi doktorlara git inşallah güzel çıkar sonuçların kendini üzme benim çevremde bu şekilde söylenip sağlıklı bebek doğuran o kadar çok kişi oldu ki hiç moralini bozma bol bol dua etKızlar benim canım çok sıkkın. 2 li tarama sonucu riskli çıktı ve Dr amniosentez ya da nifty yaptırmak gerekiyor dedi ve kendisi amniosentez önerdi. Sonra tabii üzüntüden başka dr a sordum o da yapılması gerekiyor dedi 1:50 oran çıktı yaşım da 1:113 oran riskli dediler. Çok üzgünüm şu an... En başından beri bi rahata eremedim. Allah daha beterinden saklasın ama rahatlayamiyorum. Bişi çıkarsa alınır deniliyor ne kadar rahat söyleniyor...
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsunlarİki oğlum olacakmiş
Belirtileri neydi kızlar çok merak ettim ben bugün gidecektim cinsiyet öğrenmeye dr şehir dışındaymış çarşamba çağırdılar 2 gün daha bekleyeceğizBizim belirtilerden belliydi aynı cinsiyet olacakları. Benimde oğluşum geliyor
Nasıl geçti ilk aylar benimde mi ikisi erkek olacak acaba kızlar ?Daha dogrusu belirtisizlikten diyelimçok sevindim caniim bu yil erkek yili sanirim gercekten saglikla kucagimiza alalim inşallahh
Anlami nedir ?Günaydıınben de kızıma İzgi ismini koyacağım Allah nasip ederse
Güzel, akıllı ve adaletli demekmişA
Anlami nedir ?
Ben doktorumun tavsiyesiyle lierac çatlak önleyici jel ve bio oil yağ kullanıyorumHanımlar iyi haftalar herkese çatlak kremi yada yağ kullanmaya başladınız mı?
Ne alsam diye araştırıyorum çatlamaya çok müsait bir cildim var henüz göbek çıkmadı ama önden önlem almak lazım kullandığınız memnun kaldığınız bir ürün varsa önerilere açığım
Sevgiler tüm annelere
Amiin inşallah caniimGözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsunlar