TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

ben liearac aldım. onu öneren de oldu yorumları da iyiydi.
bir arkadaşım da bio oilden memnun.

Canim doktor degistirdim.Kanamam olunca hastaneyi aradik sabah 5 bucukta ilkinde nobetci dr var dedi taksiye binip tekrar aradik dr cikti yok dediler biz de baska hastaneye gittik ordaki doktor sagolsun ilgilendi bakti .kontrole gittigimizde o gunku nobetci dr cikmisti baska bi bayan dr vardi baya bi inceledi 15 -20 dk nerdeyse.insallah artik bu dr a gitcem .kanamayi sordum rahim genisliyo ondan olabilir dedi bi de plesanta biraz on tarafta belki dusen parca ondan dusmus olabilir ilerleyen haftalarda yukari dogru cikar dedi simdilik hersey yolunda.kanamam var demeseydiniz hersey guzel yolunda derdim dedi.dikkat edin kendinize agir is yapmayin dedi.bi de bende biraz gebelik sekeri var aclik tokluk sekeri dahiliyeye yonlendirdi gerekirse diyetisyenede gonderebilir sekerin takip edilmesi lazim dedi.

Bi kac pedi dolduruyosa kanama yada bacaklarinizdan su falan sizdiracak sekilde suyunuz geliyorsa ve beraberinde yada ayri olarak adet agrisindan siddetli agrilariniz olursa gelin hastaneye dedi onun disinda ufak tefek lekelenmeler normal endiselenmeyin dedi Sizin kontrolunuz nasil gecti cinsiyet belli oldu mu :)

Süper sevindim sizin adınıza , rahatlamıssımızdır benim kontrolüm iyi geçti , bebiş gayet iyi cinsiyet belli oldu evet erkek benim de kordon Rahime yakın geçiyor ondan dolayı kanama olabilir korkma dikkat et dedi . Bir de daha önce rahim agzı operasyonu geçirdiğim için rahim agzı biraz kısa görünüyor o yüzden gece yatarken 2 tane progesteron fitil kullanıyorum .

Herkese merhaba umarım bebişler ve sizler iyisinizdir gece yatarken 2 tane progesteron fitil kullanmaya devam ediyorum , rahim agzı biraz kısa olduğu için . Ara ara akıntı şeklinde geliyor , iç çamaşırımı ıslatıyor . Fitil kullananlarda benzer sorun oluyor mu acaba ?

Bende oluyor su gibi ıslanıyor iç çamaşırım. Ama fitille alakalı bence. Çünkü bir iki gün kullanmadım hiç öyle akıntı olmadi.

Saol canım ya içim rahatladı , bende öyle olduğunu düşünüyorum ama yine de insan bazen acaba diyor haftayı kontrolüm var o zaman soracağım ama yine de sizlere de sormak istedim aynen ıslanıyor benim de iç çamaşırım , bazen beyaz fitilin geldiğini görüyorum ama bazen sadece ıslaklık . Siz neden devam ediyorsunuz fitille ?

Benim 13. Haftada bitiyor bu hafta son. Tüp bebek doktorum devam etmemi istemişti.

Cok sukur canim Allah bebisini sana bagislasin saglikla vakti zamaninda kucagina alirsin insallah .Evet dikkat edecegiz artik tedbir kuldan takdir Allah tan.cok sevindim vatanina milletine ailesine hayirli bi evlat olur insallah.evet ben de rahatladim biraz cok sukur doktorun sayesinde .doktordan doktora cok fark var gercekten.Allah hep iyi insanlarla karsilastirsin ❤

Amin

Evet canim fitil bi sure sonra fazlasini atiyor normal yani,dert etme.kullandiktan sonra bi 15 dk yarim saat uzan ayaklarini yastiga falan koy yada kendine dogru cek uzatma bi sure.sonrasinda geken gelsin o ihtiyaci olani aliyo emiyo zaten kac haftalik oldun canim

Yaaaa cok sevindim cnm cok merk ettim ya ikisi de belli oldu kesin dmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…