TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Bende cinsiyetleri öğrenmeyi heyecanla bekliyorum . Tabi önce sağlık. Kızlar sizin bulantilar nasıl benim bir geçmek bilmedi

Kanama alanimiz aktif değilmiş artik sukurler olsunn pazartesi işime donuyorum🥰 cinsiyetlerimiz de belli ama yarin konfeti patlatacağiz bana da supriz olacak🥰 ense kalinliklari da normal dedi doktorum ikili tarama icin kan vermedim istemedim
Selam canım hayırlı olsun. Özel değilse neden 2 li tarama yaptırmak istemedin acaba?

Kızlar benim canım çok sıkkın. 2 li tarama sonucu riskli çıktı ve Dr amniosentez ya da nifty yaptırmak gerekiyor dedi ve kendisi amniosentez önerdi. Sonra tabii üzüntüden başka dr a sordum o da yapılması gerekiyor dedi 1:50 oran çıktı yaşım da 1:113 oran riskli dediler. Çok üzgünüm şu an... En başından beri bi rahata eremedim. Allah daha beterinden saklasın ama rahatlayamiyorum. Bişi çıkarsa alınır deniliyor ne kadar rahat söyleniyor...

Selam canım hayırlı olsun. Özel değilse neden 2 li tarama yaptırmak istemedin acaba?
Cift yumurta ikizlerinde sorunun hangi bebekte oldugu bilinemiyormuş amniosentez yapilir dendi risk cikarsa ben onu yaptirmak istemedigim için hic girmedim tarama işine canim

Kızlar benim canım çok sıkkın. 2 li tarama sonucu riskli çıktı ve Dr amniosentez ya da nifty yaptırmak gerekiyor dedi ve kendisi amniosentez önerdi. Sonra tabii üzüntüden başka dr a sordum o da yapılması gerekiyor dedi 1:50 oran çıktı yaşım da 1:113 oran riskli dediler. Çok üzgünüm şu an... En başından beri bi rahata eremedim. Allah daha beterinden saklasın ama rahatlayamiyorum. Bişi çıkarsa alınır deniliyor ne kadar rahat söyleniyor...
Canm cok uzuldum ama rabbimin mucizeleri çok umit kesilmez gorumceme direk down sendromu dediler ikiliye gore ve bebegi down dogmadi.. rabbim bu surecte kolaylik versin manevi olarak amniosentez olacaksan merkezi cok cok iyi arastir derim

Canm cok uzuldum ama rabbimin mucizeleri çok umit kesilmez gorumceme direk down sendromu dediler ikiliye gore ve bebegi down dogmadi.. rabbim bu surecte kolaylik versin manevi olarak amniosentez olacaksan merkezi cok cok iyi arastir derim
Beni takip eden Dr yapacak, kendisi iyi bir Dr ama ne olursa olsun çok mesafeli yaklaşıyor ve bizler çok hassasiz. Kendime çok sabır diliyorum 🙏

Beni takip eden Dr yapacak, kendisi iyi bir Dr ama ne olursa olsun çok mesafeli yaklaşıyor ve bizler çok hassasiz. Kendime çok sabır diliyorum 🙏
Bazen bazi seyleri gercekten cok rahat soyleyebiliyorlar mesela bizim canimizi cok yakacak biseyi onlar cok normalmiş gibi telaffuz edebiliyor maalesef😔😔 rabbime dua etmekten başka elden bir sey gelmez maalesef😔

Canım senin embriyo pgtli miydi? Benim tüp bebek doktorum 2 li 3 lüye gerek yok onlar sadece tarama testidir tanı koymaz hatalı sonuçlar verme olasılığı çok yüksek demişti .. amniyosentez için YouTube da memorial doktorlarından birinin videosunu izlemiştim , tecrübeli bir doktor yaparsa risk yok denecek kadar az demişti.. forumda genelde nifty e sıcak bakılıyor sanırım o kandan bakıldığı için ve aynı güvenirlik oranında olduğu için.

Sınavımız biraz zor , yolumuz çetrefilli ama ben inanıyorum sen ve bebeğin başarıyla ve sağlıkla tamamlayacaksınız bu sınavı 🌺

X