Canım inşallah hiç Bi sıkıntı yoktur istatistik rakamlar la riskler belirleniyor ki çoğu risk var dedikleri de sağlıkla kavuşuyor yavrularına inşallah sen de sağlıkla kucağına alıcaksın içini ferah tutmaya çalış inşirah suresini sürekli oku hayırlı haberler alasın inşallah. Ben 2 ve diğer tarama testlerini yaptırmıycam kızımda da yaptırmadım. Gereksiz stres yaşatıyor lar. Ablam da riskli çıkmıştı 40 yaş tı amniosentes de yaptırmadı korkudan geri kalan gebeliği zehir olmuştu ama sağlıkla kavuştu oğluna hiç Bi sorunu da yok tu maşallah şimdi koca adam oldu. Senin de öyle olucak inşallahKızlar benim canım çok sıkkın. 2 li tarama sonucu riskli çıktı ve Dr amniosentez ya da nifty yaptırmak gerekiyor dedi ve kendisi amniosentez önerdi. Sonra tabii üzüntüden başka dr a sordum o da yapılması gerekiyor dedi 1:50 oran çıktı yaşım da 1:113 oran riskli dediler. Çok üzgünüm şu an... En başından beri bi rahata eremedim. Allah daha beterinden saklasın ama rahatlayamiyorum. Bişi çıkarsa alınır deniliyor ne kadar rahat söyleniyor...
Insallah en kisa zamanda geçer 15 gibi gecer dusunuyorum bakalm;pNe kadar daha çekicez bakalım
Canim benim cok yanilmalar oluyor oyuzden lutfen iyi düşün saglikli bebisin olacak insallahKızlar benim canım çok sıkkın. 2 li tarama sonucu riskli çıktı ve Dr amniosentez ya da nifty yaptırmak gerekiyor dedi ve kendisi amniosentez önerdi. Sonra tabii üzüntüden başka dr a sordum o da yapılması gerekiyor dedi 1:50 oran çıktı yaşım da 1:113 oran riskli dediler. Çok üzgünüm şu an... En başından beri bi rahata eremedim. Allah daha beterinden saklasın ama rahatlayamiyorum. Bişi çıkarsa alınır deniliyor ne kadar rahat söyleniyor...
Kalbinizi ferah tutun. Her şeyin hayırlısı olsun. Bugün kontrole gittiğimde komisyona girecek 6 aylık hamile bir anne ile tanıştım. Doğum izni için mi komisyona gireceksiniz diye sordum. Detaylı ultrasonda bebeğinin kalbinin yarısının olmadığı çıkmış. Doktorlar gebeliğini sonlandırmasını önermişler ama hissediyorum nasıl sonlandırıyım dedi. Ben ağlamaktan zor kendime geldim ama çok dirayetliydi. Yani demem o ki riskler hiç bitmiyor. Allah dermansız bırakmasın hiçbirimizi. Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz yavrularımızıKızlar benim canım çok sıkkın. 2 li tarama sonucu riskli çıktı ve Dr amniosentez ya da nifty yaptırmak gerekiyor dedi ve kendisi amniosentez önerdi. Sonra tabii üzüntüden başka dr a sordum o da yapılması gerekiyor dedi 1:50 oran çıktı yaşım da 1:113 oran riskli dediler. Çok üzgünüm şu an... En başından beri bi rahata eremedim. Allah daha beterinden saklasın ama rahatlayamiyorum. Bişi çıkarsa alınır deniliyor ne kadar rahat söyleniyor...
Pgt li degildi canım. Dr tecrübeli ama bugün sordum amniosentez mi nifty mi daha net sonuç verir diye amniosentez dedi. Bilmiyorum hangisi doğru... İnşallah canımCanım senin embriyo pgtli miydi? Benim tüp bebek doktorum 2 li 3 lüye gerek yok onlar sadece tarama testidir tanı koymaz hatalı sonuçlar verme olasılığı çok yüksek demişti .. amniyosentez için YouTube da memorial doktorlarından birinin videosunu izlemiştim , tecrübeli bir doktor yaparsa risk yok denecek kadar az demişti.. forumda genelde nifty e sıcak bakılıyor sanırım o kandan bakıldığı için ve aynı güvenirlik oranında olduğu için.
Sınavımız biraz zor , yolumuz çetrefilli ama ben inanıyorum sen ve bebeğin başarıyla ve sağlıkla tamamlayacaksınız bu sınavı
Ah işte Dr lar ne derse zaten zor elde ettiğimiz için yaptırıyoruz. Yaptır bı dert yaptırma bı dert. Allah'ım sonunu hayır etsin. Mecbur yaptırıcam yoksa kalan 5,5 ay geçmez, ben dayanamam..Canım inşallah hiç Bi sıkıntı yoktur istatistik rakamlar la riskler belirleniyor ki çoğu risk var dedikleri de sağlıkla kavuşuyor yavrularına inşallah sen de sağlıkla kucağına alıcaksın içini ferah tutmaya çalış inşirah suresini sürekli oku hayırlı haberler alasın inşallah. Ben 2 ve diğer tarama testlerini yaptırmıycam kızımda da yaptırmadım. Gereksiz stres yaşatıyor lar. Ablam da riskli çıkmıştı 40 yaş tı amniosentes de yaptırmadı korkudan geri kalan gebeliği zehir olmuştu ama sağlıkla kavuştu oğluna hiç Bi sorunu da yok tu maşallah şimdi koca adam oldu. Senin de öyle olucak inşallah
MorDeno sen hepimizi bu surecte destekleyen yuregimize su serpen, motive eden kisisin kalbini ferah tut her sey yolunda de ve bebegine guvenKızlar benim canım çok sıkkın. 2 li tarama sonucu riskli çıktı ve Dr amniosentez ya da nifty yaptırmak gerekiyor dedi ve kendisi amniosentez önerdi. Sonra tabii üzüntüden başka dr a sordum o da yapılması gerekiyor dedi 1:50 oran çıktı yaşım da 1:113 oran riskli dediler. Çok üzgünüm şu an... En başından beri bi rahata eremedim. Allah daha beterinden saklasın ama rahatlayamiyorum. Bişi çıkarsa alınır deniliyor ne kadar rahat söyleniyor...
Çok teşekkür ederim canımMorDeno sen hepimizi bu surecte destekleyen yuregimize su serpen, motive eden kisisin kalbini ferah tut her sey yolunda de ve bebegine guven
Amniyosentez artik risk tasimayan bi tarama yontemi korkma Allah kalbine ferahlik versin dualarim seninle
Gercekmi ayyyyy masallah icine dogan olmua canim iki prens annesiİki oğlum olacakmiş
Evet kuzumGercekmi ayyyyy masallah icine dogan olmua canim iki prens annesi❤❤
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alasın paşalarını inşallahİki oğlum olacakmiş
Senin nasil gidiyor cnm cinsiyet tahmini varmiGözün aydın canım sağlıkla kucağına alasın paşalarını inşallah
Canım moralini bozma hemen ikili testin güvenilirliği azmış. Ben de mesela o yüzden direkt nifty yaptırdım. Bi arkadaşımın da riskli çıkmıştı mesela amniyosentezde iyi çıktı. Nifty yaptır derim %98-99 doğruluk onda.Kızlar benim canım çok sıkkın. 2 li tarama sonucu riskli çıktı ve Dr amniosentez ya da nifty yaptırmak gerekiyor dedi ve kendisi amniosentez önerdi. Sonra tabii üzüntüden başka dr a sordum o da yapılması gerekiyor dedi 1:50 oran çıktı yaşım da 1:113 oran riskli dediler. Çok üzgünüm şu an... En başından beri bi rahata eremedim. Allah daha beterinden saklasın ama rahatlayamiyorum. Bişi çıkarsa alınır deniliyor ne kadar rahat söyleniyor...
Canım gözünaydın hoş gelsin minik oğluşlarİki oğlum olacakmiş
Allah sonunu güzel eylesin canımÇok teşekkür ederim canımAllah razı olsun hepinizden... Elimden geldiğince sakin olmaya çalışıyorum ama zor tabii... İnşallah her şey güzel olacak...
Tebrikler , sağlıkla inşallahİki oğlum olacakmiş
Çok şükür iyi gidiyor canım 2 haziranda randevum var inşallah gösterir kendini. bizi de merak sardı arkadaşlar öğrendikçeSenin nasil gidiyor cnm cinsiyet tahmini varmi
Sagolasin canim amin inşallah hepimizGözün aydın canım sağlıkla kucağına alasın paşalarını inşallah