Peki neden bir ay sonra kiMerhaba kizlar bende bir ay sonra bu gün kontrole gittim 16+4 le uyumlu herşey normal dedi kan ilacı yazdı tetanoz aşısını bir ay sonra öneriyoruz dedi bir de perinatalog randevusu alacağım detaylı ultrason için.nipt testinde cinsiyeti kız öğrenmiştik bugün de ultrasonda gördük.
Eksik bilg okudum demek ki cok tesekkur ederiimKorkmanizi gerektirecek bir durum yok bugün bir doktorun videosuna denk geldim. Ultrason riskli bir şey olsa doktorlar bizi çağırmaz ayrıca çok uzun süreli bakmıyorlar ki 1-2 dakika anca. Doktor diyordu ki yurt dışında ultrason işini kadın doğum uzmanları değil radyoloji uzmanları ya da daha tecrübeli kişiler yapıyormuş. Sayıları da az olduğu için insanlar anca sıra bulabiliyorlar. Türkiye'de ise kadın doğum doktorlari rahatlıkla ultrason yardımıyla bize bebeğimizi gösteriyorlariçini ferah tut inşallah bizden önce de böyle devam ediyordu bu sistem şimdi de böyle bizden sonra da böyle devam edecek. Her şey bebeklerimiz için
Sağlık ocağı bu hafta demişti bana onu söyledim doktora kolda ağrı yapabiliyor aşı dedi biz bir ay sonra öneriyoruz dedi 20.nci hafta gibi.Peki neden bir ay sonra ki
Rica ederim ne demekEksik bilg okudum demek ki cok tesekkur ederiimtabiki de kotu bisey olsa bakmazlar doktorlarimiz ama okudugum yazida sanki yurtdisinda zararindan oturu az bakiliyormuş algisi yaratilmisti o yuzden bi acaba mi dedim.. tabiki de inşallah sagsalim kucagimiza alaliim bu kanama işi beni cook pimpirik yapti
Belki belirli bir yan etkisi vardır. O aşının ağrı yaptigini ben de duydum. İnşallah o kadar acımazSağlık ocağı bu hafta demişti bana onu söyledim doktora kolda ağrı yapabiliyor aşı dedi biz bir ay sonra öneriyoruz dedi 20.nci hafta gibi.biraz daha büyümüş olsun diye mi acaba.
Tek değilmişimHanımlar merhaba , Benim gibi olan var mı? Durup dururken terleyip fenalaşıyorum, ter basıyorbir hava almak istiyorum. Menopaza giren kadınlar gibiyim . Sizede ateş basıyor mu
İnşallahh inşallahhRica ederim ne demekinşallah kanaman da en kısa sürede geçer. İlaçlarını düzenli kullan ve bol bol dinlen. Kanaman kesilir inşallah
Çok geçmiş olsun canım , amin amin inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimiziGunaydin hanimlar bugun 5 bucukta kanamam oldu.yine bi telasla doktora gittik.be dustu sandim cok sukur kalbi atiyodu bi kanama alani da yoktu rahim buyuyo ondan olabilir dedi biraz sejerim de yuksek o tetiklemis olabilir mi bilmiyorum persembe gunu kontrole gitcem coraspin kullanmicam o zamana kadar.bacaklarini acmadigi icin yine goremedik cinsiyeti insallah persembe goruruz saglikli olsun sag salim dogsun da cinsiyeti gec ogrensek de olur.Doktoru degistirdim bu arada,acile gitcem hastanede nobetci dr yok ya bu gittigimiz cok iyi esimi de aldi iceri ayrintilariyla olcu bicti soyledi .dua edin bi aksilik olmadan sag salim kucagima alayim insallah Allah sizleri de saglicakla yavrunuza kavustursun insallah
Yaaa ne güzel artık karnını oğluşum diye seviyorsundurBugün oğluşumu gördüm kızlar uzun bir aradan sonrailk sırtını dönmüş uyuyodu sonra uyandı ayaklarıyla ittirip durdu kesesini çok komikti burnuna ve ensesine de baktı detaylı ölçtü doktorum her şey iyi çok şükür gün geçtikçe heyecan artıyor ya bi an önce alsak kucağımıza
Evet oğluşum diyorum vallaYaaa ne güzel artık karnını oğluşum diye seviyorsundurinşallah biz de cinsiyeti öğreniriz. Rabbim sağlıcakla kucağimiza almayı nasip etsin inşallah
Bugün bana da dedi bulursan ol diye. Sinovac ve biontech olabilirsin, ama rus aşısı sputniki bilmiyorum henüz nedir dedi. Tabii bana sıra gelene kadar doğururum ben benceİyi akşamlar kızlarYarın covid aşısı olacağım, doktorum tavsiye etti ama hep bir tereddüt var içimde... Umarım sıkıntı olmaz
İnşallahEvet oğluşum diyorum vallasabır bak çok çok yakında sen de sevicen öyle
Bana da 4.aydan sonra olabilirsin dedi ama ben olmayı düşünmüyorum. Hamile olmasam kesinlikle olurdum ama hamileler üzerinde nasıl bir etkisi olur bilmiyorum riske atmak istemedim.İyi akşamlar kızlarYarın covid aşısı olacağım, doktorum tavsiye etti ama hep bir tereddüt var içimde... Umarım sıkıntı olmaz
Şifa olsun inşallahİyi akşamlar kızlarYarın covid aşısı olacağım, doktorum tavsiye etti ama hep bir tereddüt var içimde... Umarım sıkıntı olmaz
Tek değilmişimya galiba vücut ısımız da artıyor. Beni de hep sıcak basıyor yanıyorum sanki. Her yeri açıp uyuyorum eşim de çocuğu üşüteceksin diyor
Bende olmak istiyorum ama sıra gelir mi bilmiyorum siz nasıl yaptınız peki bu durumu? Ücretli vs falan ayarladınız. Aşı olursanız çocuk antikorlu doguyormuş çünküİyi akşamlar kızlarYarın covid aşısı olacağım, doktorum tavsiye etti ama hep bir tereddüt var içimde... Umarım sıkıntı olmaz