TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Merhaba kizlar bende bir ay sonra bu gün kontrole gittim 16+4 le uyumlu herşey normal dedi kan ilacı yazdı tetanoz aşısını bir ay sonra öneriyoruz dedi bir de perinatalog randevusu alacağım detaylı ultrason için.nipt testinde cinsiyeti kız öğrenmiştik bugün de ultrasonda gördük.

Peki neden bir ay sonra ki

Eksik bilg okudum demek ki cok tesekkur ederiim tabiki de kotu bisey olsa bakmazlar doktorlarimiz ama okudugum yazida sanki yurtdisinda zararindan oturu az bakiliyormuş algisi yaratilmisti o yuzden bi acaba mi dedim.. tabiki de inşallah sagsalim kucagimiza alaliim bu kanama işi beni cook pimpirik yapti

Hanımlar merhaba , Benim gibi olan var mı? Durup dururken terleyip fenalaşıyorum, ter basıyor bir hava almak istiyorum. Menopaza giren kadınlar gibiyim . Sizede ateş basıyor mu

Rica ederim ne demek inşallah kanaman da en kısa sürede geçer. İlaçlarını düzenli kullan ve bol bol dinlen. Kanaman kesilir inşallah

Sağlık ocağı bu hafta demişti bana onu söyledim doktora kolda ağrı yapabiliyor aşı dedi biz bir ay sonra öneriyoruz dedi 20.nci hafta gibi.biraz daha büyümüş olsun diye mi acaba.
Belki belirli bir yan etkisi vardır. O aşının ağrı yaptigini ben de duydum. İnşallah o kadar acımaz

Hanımlar merhaba , Benim gibi olan var mı? Durup dururken terleyip fenalaşıyorum, ter basıyor bir hava almak istiyorum. Menopaza giren kadınlar gibiyim . Sizede ateş basıyor mu
Tek değilmişim ya galiba vücut ısımız da artıyor. Beni de hep sıcak basıyor yanıyorum sanki. Her yeri açıp uyuyorum eşim de çocuğu üşüteceksin diyor

Bugün oğluşumu gördüm kızlar uzun bir aradan sonra ilk sırtını dönmüş uyuyodu sonra uyandı ayaklarıyla ittirip durdu kesesini çok komikti burnuna ve ensesine de baktı detaylı ölçtü doktorum her şey iyi çok şükür gün geçtikçe heyecan artıyor ya bi an önce alsak kucağımıza

Çok geçmiş olsun canım , amin amin inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi en büyük duamız bu tedirginlik hiç bitmiyor maalesef , niye oram agrıdı niye buram agrıdı... bir de aynen söylediğiniz gibi zor elde ettiğimiz için tedirginliğimiz iyice fazla sanırım . Allahım hepimizin yardımcısı olsun

Yaaa ne güzel artık karnını oğluşum diye seviyorsundur inşallah biz de cinsiyeti öğreniriz. Rabbim sağlıcakla kucağimiza almayı nasip etsin inşallah

İyi akşamlar kızlar Yarın covid aşısı olacağım, doktorum tavsiye etti ama hep bir tereddüt var içimde... Umarım sıkıntı olmaz
Bugün bana da dedi bulursan ol diye. Sinovac ve biontech olabilirsin, ama rus aşısı sputniki bilmiyorum henüz nedir dedi. Tabii bana sıra gelene kadar doğururum ben bence

İyi akşamlar kızlar Yarın covid aşısı olacağım, doktorum tavsiye etti ama hep bir tereddüt var içimde... Umarım sıkıntı olmaz
Bana da 4.aydan sonra olabilirsin dedi ama ben olmayı düşünmüyorum. Hamile olmasam kesinlikle olurdum ama hamileler üzerinde nasıl bir etkisi olur bilmiyorum riske atmak istemedim.

Bende olmak istiyorum ama sıra gelir mi bilmiyorum siz nasıl yaptınız peki bu durumu? Ücretli vs falan ayarladınız. Aşı olursanız çocuk antikorlu doguyormuş çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…