Merhabalar , belli oldu mu cinsiyet , patlattınız mı balon ?Cumartesi hayırlısıyla balon patlatarak öğreneceğiz belki ilk prenses haberi benden gelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar , belli oldu mu cinsiyet , patlattınız mı balon ?Cumartesi hayırlısıyla balon patlatarak öğreneceğiz belki ilk prenses haberi benden gelir
Yaa cumartesi diye yazmışım da haftaya yazmayı unutmusum bu perşembe öğrenip cumartesi patlatacağız hayırlısıylaMerhabalar , belli oldu mu cinsiyet , patlattınız mı balon ?
Hımmm Peki doktorun ilk yorumu kız mıydı ?Yaa cumartesi diye yazmışım da haftaya yazmayı unutmusum bu perşembe öğrenip cumartesi patlatacağız hayırlısıyla
%50 kız %50 erkek esprisini yaptı açıkçası ben süpriz olsun istediğimden söylemiyor ama nub , çin takvimi vs kız veriyorHımmm Peki doktorun ilk yorumu kız mıydı ?
Haftaya yani insallah bekliyoruz canim bakalim nub tutacakmi%50 kız %50 erkek esprisini yaptı açıkçası ben süpriz olsun istediğimden söylemiyor ama nub , çin takvimi vs kız veriyor
Hayırlısı canım sağlıklı olsunlar daHaftaya yani insallah bekliyoruz canim bakalim nub tutacakmi
Rabbim saglikla kucaguna nasip etsin inşallahGeldiiimm pozitif test tarihim 21 mart idrarda, 22mart kanda yasim 25 3 aralik dogum tarihi ama bence araliga kalmaz
Nub nedir ?%50 kız %50 erkek esprisini yaptı açıkçası ben süpriz olsun istediğimden söylemiyor ama nub , çin takvimi vs kız veriyor
11 12 13.haffalarda bebwğin genital nubu diye bbir şeyi varmış tahmin yapıyor bir arkadaş forumda ona baktırmıstımNub nedir ?
Allah evladını sana bağışlasın inşallahGunaydin hanimlar bugun 5 bucukta kanamam oldu.yine bi telasla doktora gittik.be dustu sandim cok sukur kalbi atiyodu bi kanama alani da yoktu rahim buyuyo ondan olabilir dedi biraz sejerim de yuksek o tetiklemis olabilir mi bilmiyorum persembe gunu kontrole gitcem coraspin kullanmicam o zamana kadar.bacaklarini acmadigi icin yine goremedik cinsiyeti insallah persembe goruruz saglikli olsun sag salim dogsun da cinsiyeti gec ogrensek de olur.Doktoru degistirdim bu arada,acile gitcem hastanede nobetci dr yok ya bu gittigimiz cok iyi esimi de aldi iceri ayrintilariyla olcu bicti soyledi .dua edin bi aksilik olmadan sag salim kucagima alayim insallah Allah sizleri de saglicakla yavrunuza kavustursun insallah
Geçmiş olsun canımGunaydin hanimlar bugun 5 bucukta kanamam oldu.yine bi telasla doktora gittik.be dustu sandim cok sukur kalbi atiyodu bi kanama alani da yoktu rahim buyuyo ondan olabilir dedi biraz sejerim de yuksek o tetiklemis olabilir mi bilmiyorum persembe gunu kontrole gitcem coraspin kullanmicam o zamana kadar.bacaklarini acmadigi icin yine goremedik cinsiyeti insallah persembe goruruz saglikli olsun sag salim dogsun da cinsiyeti gec ogrensek de olur.Doktoru degistirdim bu arada,acile gitcem hastanede nobetci dr yok ya bu gittigimiz cok iyi esimi de aldi iceri ayrintilariyla olcu bicti soyledi .dua edin bi aksilik olmadan sag salim kucagima alayim insallah Allah sizleri de saglicakla yavrunuza kavustursun insallah
Allah acil şifalar versin ve yavrunuzu size bağışlasın inş. Rabbim bu süreçte de hepimizin yardımcısı olsun.Gunaydin hanimlar bugun 5 bucukta kanamam oldu.yine bi telasla doktora gittik.be dustu sandim cok sukur kalbi atiyodu bi kanama alani da yoktu rahim buyuyo ondan olabilir dedi biraz sejerim de yuksek o tetiklemis olabilir mi bilmiyorum persembe gunu kontrole gitcem coraspin kullanmicam o zamana kadar.bacaklarini acmadigi icin yine goremedik cinsiyeti insallah persembe goruruz saglikli olsun sag salim dogsun da cinsiyeti gec ogrensek de olur.Doktoru degistirdim bu arada,acile gitcem hastanede nobetci dr yok ya bu gittigimiz cok iyi esimi de aldi iceri ayrintilariyla olcu bicti soyledi .dua edin bi aksilik olmadan sag salim kucagima alayim insallah Allah sizleri de saglicakla yavrunuza kavustursun insallah
Amin canim sagol cumlemizinkini insallahAllah evladını sana bağışlasın inşallah
Sagolun cok tesekkur ederimGeçmiş olsun canım
Aminnn insallah Allsh herkesin evladini bagislasin.Hele binbir zorlukla mucadele edip evlat sahibi olmaya calisiyoruz ustlerine titriyoruz bisey olmasin diye.Allahim bu cabamizi mutluluga ulastirsin insallah ,emeklerimizin karsiligini bebeklerimizi saglikla kucagimiza alarak aliriz insallahAllah acil şifalar versin ve yavrunuzu size bağışlasın inş. Rabbim bu süreçte de hepimizin yardımcısı olsun.
Çok geçmis olsun rabbim bidaha yaşatmasin inşallahGunaydin hanimlar bugun 5 bucukta kanamam oldu.yine bi telasla doktora gittik.be dustu sandim cok sukur kalbi atiyodu bi kanama alani da yoktu rahim buyuyo ondan olabilir dedi biraz sejerim de yuksek o tetiklemis olabilir mi bilmiyorum persembe gunu kontrole gitcem coraspin kullanmicam o zamana kadar.bacaklarini acmadigi icin yine goremedik cinsiyeti insallah persembe goruruz saglikli olsun sag salim dogsun da cinsiyeti gec ogrensek de olur.Doktoru degistirdim bu arada,acile gitcem hastanede nobetci dr yok ya bu gittigimiz cok iyi esimi de aldi iceri ayrintilariyla olcu bicti soyledi .dua edin bi aksilik olmadan sag salim kucagima alayim insallah Allah sizleri de saglicakla yavrunuza kavustursun insallah
Amin insallah, tesekkur ederimÇok geçmis olsun rabbim bidaha yaşatmasin inşallah
Korkmanizi gerektirecek bir durum yok bugün bir doktorun videosuna denk geldim. Ultrason riskli bir şey olsa doktorlar bizi çağırmaz ayrıca çok uzun süreli bakmıyorlar ki 1-2 dakika anca. Doktor diyordu ki yurt dışında ultrason işini kadın doğum uzmanları değil radyoloji uzmanları ya da daha tecrübeli kişiler yapıyormuş. Sayıları da az olduğu için insanlar anca sıra bulabiliyorlar. Türkiye'de ise kadın doğum doktorlari rahatlıkla ultrason yardımıyla bize bebeğimizi gösteriyorlar içini ferah tut inşallah bizden önce de böyle devam ediyordu bu sistem şimdi de böyle bizden sonra da böyle devam edecek. Her şey bebeklerimiz içinKizlar bugun karşima bi doktorun yazisi cikti yurtdisinda max usg 6-7bakiliyormuş turkiye de yaklasik 10-12 riskli gebelikte bu 15-16yi bile bulabiliyor tabi.. bebegin kalp gelisimine etkisinden bahsetmiş dusunuyorum ben bu kanama durumundan oturu 1 ayda 3 kere girdim usgye yani korktum