- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
12 haftada mi yapiliyor ölçüm cnm ?ben test yaptirmicam ama ölçüm yapcak dr bakalim hayrlisiMerhaba kızlar nasılsınız. Nasıl gidiyor. 2li tarama yaptıranlar var mı. Haftaya yaptırıcam ben. Ense burun ölçümü yapacakmış birde. Nerden nereye geldik biz en son beta hcg konuşuyorduk
Canim cok normal bel cevresi fln genislermis kilo aldinmiki tartildinmi hicÇok moralim bozuldu bugun bi iş formalarimi deniyim dedim bel kismi o kadar sıktiki neredeyse olmayacakti daha simdiden hem decok mu kilo aldim anlamadim bu yatak istirahati boyle devam ederse nolur bilmiyorum tatli hamurisi vs de nadir yiyorum yesem neyse
Ay az kalmisBenim de 19 Mayıs da kontrolüm var. Ikili tarama yapılacak ve Dr gösterirse cinsiyet söylerim dedi. Hadi bakalım ne güzel günler bunlar
Evet 11+4 olucam.neden yaptırmıcaksın12 haftada mi yapiliyor ölçüm cnm ?ben test yaptirmicam ama ölçüm yapcak dr bakalim hayrlisi
Bilmiyorum gerek duymadim ama ayrintili ultrason fln yaptrcam tabi insEvet 11+4 olucam.neden yaptırmıcaksın
Benimde pantolonlarım sıkıyor oturamıyorum. Hep tayt eşofman giyiyorumÇok moralim bozuldu bugun bi iş formalarimi deniyim dedim bel kismi o kadar sıktiki neredeyse olmayacakti daha simdiden hem decok mu kilo aldim anlamadim bu yatak istirahati boyle devam ederse nolur bilmiyorum tatli hamurisi vs de nadir yiyorum yesem neyse
Artik sıkı seyler giymemek lazim aynen ben de lastikli olanlari tercih ediyorum kilo almadim ama daha cok erken zaten:)yarim kilo vermsmBenimde pantolonlarım sıkıyor oturamıyorum. Hep tayt eşofman giyiyorum
Prednol kullaniyorum kortizon o ayri sisirdi yattigimdan yedigim yariyor bakalim nereye kadar gidicek boyle,Benimde pantolonlarım sıkıyor oturamıyorum. Hep tayt eşofman giyiyorum
Insallah bir an once biraktirir cnm aynen su topluyor vücut ben sadece 5 gun kullanmistm onuPrednol kullaniyorum kortizon o ayri sisirdi yattigimdan yedigim yariyor bakalim nereye kadar gidicek boyle,pantolonlari kaldirdim bile ben
Evet ya öyleydi böyleydi derken bitti çok şükürAy az kalmiscok sukur 3 ayi bitirdin masallah. Benm de 19unda kontrol var
Ben 17marttan beri kullaniyorum maalesef son 3 haftam kaldi birakicam sonra yuzum bile gergin odemden cok az tuz kullanmama ragmenInsallah bir an once biraktirir cnm aynen su topluyor vücut ben sadece 5 gun kullanmistm onu
Az kaldi insallah canim benimBen 17marttan beri kullaniyorum maalesef son 3 haftam kaldi birakicam sonra yuzum bile gergin odemden cok az tuz kullanmama ragmen
Amin insallahhhhEvet ya öyleydi böyleydi derken bitti çok şükürhepimizin iyi zamanları gelsin ....
Ikili tarama 14 haftaya kadar yapilabiliyor hayirli sonuc alirsiniz insallah canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin12 haftada mi yapiliyor ölçüm cnm ?ben test yaptirmicam ama ölçüm yapcak dr bakalim hayrlisi
Amin insallah cumlemize canimIkili tarama 14 haftaya kadar yapilabiliyor hayirli sonuc alirsiniz insallah canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Artik sıkı seyler giymemek lazim aynen ben de lastikli olanlari tercih ediyorum kilo almadim ama daha cok erken zaten:)yarim kilo vermsm
Prednol kullaniyorum kortizon o ayri sisirdi yattigimdan yedigim yariyor bakalim nereye kadar gidicek boyle,pantolonlari kaldirdim bile ben
Merhaba, benim empriyomda ngs li idi , 11+5 de yapılan detaylı ultrasonda da hersey normaldi ama doktorum yaşımdan dolayı ( 40 yaşındayım ) nifty testi yaptırmamı önerdi ve yaptırdım. Her ne kadar ngs li empriyo da olsa empriyo transfer edildikten sonrada bölünmeye devam ettiği için sıkıntı oluşma ihtimali olabiliyormuş , o yüzden ben de yaptırıp rahat etmek istedim açıkçasıİkili üçlü test yaptıran arkadaşlar içinizde pgt yaptıran var mı ? Benim embriyom pgt li olduğu için bende gerek duyulmadı 2li 3lü tarama testlerine , pgt onlardan çok daha üstün denildi..
Anladım çok teşekkür ederimMerhaba, benim empriyomda ngs li idi , 11+5 de yapılan detaylı ultrasonda da hersey normaldi ama doktorum yaşımdan dolayı ( 40 yaşındayım ) nifty testi yaptırmamı önerdi ve yaptırdım. Her ne kadar ngs li empriyo da olsa empriyo transfer edildikten sonrada bölünmeye devam ettiği için sıkıntı oluşma ihtimali olabiliyormuş , o yüzden ben de yaptırıp rahat etmek istedim açıkçası
1 kilodan nolcak cnm al yarasin bebiseBen 1 kilo almışım bile kızlar