Tunceli///62

• Konu Sahibi balerina
selam ben tuncelili değilim ama eşimin işi gereği tunceli ovacıkta oturuyorum buralar gerçekten çok güzel

• Konu Sahibi balerina
tunceliliyim ama ben hic gitmedim oraya, nasil bi yer bilmiyorum
resimlerini koyabilirmisiniz, eger aranizda oranin resimlerine sahip olanlar varsa,
yani mümkünse tabi?

• Konu Sahibi balerina
Merhaba arkadaşlar tuncelli olan kişileri buraya davet etmek istiyorum.Ben tunceli geliniyim.Merak ediyorum k.k da tuncelli olanlar varmı.sohbete bekliyorum.

a.s.canım ben aslen adanalıyım ama tunceli hozatta 4 yıl kaldım eşimin işi gereğiyle hozatı ve elağzıyı gördüm güzel hle elağziiya bayıldım çok güzel bi yer

• Konu Sahibi balerina
slm arkadaslar bende tuncelili degilim ama tunceliye gelin geldim esim tunceli cemisgezekli herkese sevgiler saydilar demos 6 sevgiler

• Konu Sahibi balerina
Selam Hanimlar Benim Eşimde çemişgezekli Bende Gelinlerinden Biriyim

• Konu Sahibi balerina
tunceliler kayboldu ortalıktan hayırdır hanımlar nerelerdesiniz

• Konu Sahibi balerina
bende tunceliliyim yani dersimli hattta zamaninda merge diye bir köyümüz varmis tabi zamanla bizimkiler terk etmisler orayi...
hic gitmedim görmedim tunceliyi ama insallah bu yaz yada seneye felan munzur festivaline gitmek nasip olurr..
bu arada ben platonik_ask'in ablasiyim :1hug:

• Konu Sahibi balerina
Merhaba kızlar,
Ben de Tunceli geliniyim. İlk defa bu yaz gidicem... Çok merak ediyorum...

• Konu Sahibi balerina
slm; ben de tunceliyim ama yillardir hollandada yasiyorum tunceline de cogunluk her YIL giderim dogasi havasi harika insanlari anlatilmiyacak kadar sicak ve misaifr perverler yani anliyacaginiz tuncelini hic bir yere degismem saygilar.

• Konu Sahibi balerina
günaydın.sıvaslıyım ama tunceli hayranıyım oraya gelin gitmek istedim kısmet olmadı hala bekliyom bir tuncelili bulurum diye:teselli: çok seviyorum çünki oranın insanını herkese selam dersim selam munzur..:içelim:

• Konu Sahibi balerina
merhaba canlar bende Dersim'liyim Pertek'ten yeni evliyim eşimde Nazmiyeli :))

çok seviyoruz Dersim'i

• Konu Sahibi balerina
merhabaaaaaa dersim nerdesiniz hepinize selam canlarıııımmm

• Konu Sahibi balerina
kaşına kurban olduğum.benim canlarım her yerde bellidir

• Konu Sahibi balerina
çok isterim şu dersimi aşırı hayranıyım adı bile bir başka güzel

• Konu Sahibi balerina
bazen yazıları görüyorum bazen göremiyorum
ama hep tunceliyi ziyaret ediyorum hayranlığım dan dolayı canlarım benim iyi akşamlar

• Konu Sahibi balerina
mrhb desimli güzel bayanlar nasılsınız?canlarım sizleri çok seviyorum kanımsınız canımsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…