Tunceli///62

canlar bende dersim mazgirtliyim konuyu öyle zor buldum ki nasıl toplansın dersimliler hem zaten boşalmış iyice görürseniz yazın çok sevinirim ağustosta kısmetse gidicem bende eşimle

Merhaba Dersimli topraklarım.

ben Pülümürlüyüm, Nişanlım Hozatlı, 2 ay sonra Hozat gelini oluyorum bende :)
sizi gördüğüme sevindim.
:13:

Selam Dersim'liler...Bende Dersim'liyim Çemişgezek eşim Hozatlı..Kimsecikler var mı?? Ama henüz hiç gitmedim Dersim'e :KK43:( Doğma büyüme İstanbul'luyum :cool:Kimsemiz yok oralarda ama Elazığ'ı iyi bilirim çok gittim...:KK53:

bende mazgirtliyim canım babaanne büyüttü beni okul çağında gelmişim Annemin yanına bende en son seneler önce gitmiştim Ankaradaydık hep şimdi de evlendik çocuktu derken gitme fırsatı yakalayamıyorum ama çok seviyorum memleketimi çoookkk

Benide babannem büyüttü..Bende çok seviyorum ama hiç görmedim görme imkanım da henüz olmadı bu sene yazın gidecektik ama ben hamile kalınca kararımızı değiştirip başka tatil planları yaptık..En kısa zamanda gideceğim. Çok merak ediyorum..

hadi inşaallahh köyümüz çok güzel milli park ilan edilmiş zaten tunceli bide şu ismi dersime dönse iyi olcak :KK66:

Gelın hanım tuncelılıyım degıl dersım orası kaynanan döver ama tuncelılıyım değdiğini duyarsa tuncelılıyım demıssın ben yendi Göbek dogma büyüme dersımlıyım canım:)ses ver

X