Tunceli///62

• Konu Sahibi balerina
selam kızlar bende tunceli pülümür lüyüm..var mı altunhüseyinliiiiiiiii................

• Konu Sahibi balerina
hoş geldin..bi de pülümürlüyüz ama o köyden değil:cool3:

• Konu Sahibi balerina
benım annem ve babam tunceli pülümür dogumlu ben erzıncanda dogmusum ama karısık anlıycagınız basta konusulan dersim tunceli konusması ilgimi cektı ben 25 yasındayım ve bu yasıma kadar rahmetli babanemden hep dersim diye dinledim köylerinin yanışını mağralarda yasadıklarını ve daha bır suru seyi dersim gümüşkapı anlamına gelir zaten kürtçe birsey degil sadece eski adı nasıl diyarbakırın kahramanmaraşın vb. diğer illeri adı nasıl degişmişse dersim tunceli olmuş ne farkeder sonunda barış saglandıgına cok sevındım bıze yakışmaz canlar hepimiz bu topraklar için kanımızın son damlasına kadar vermeye hazır değil miyiz?herkesi öpüyorum canlarım

• Konu Sahibi balerina
merhaba melissa topragına kurban!

• Konu Sahibi balerina
slm kızlar bende tunceliliyim
şimdi mersinde evlendiğim için mersinde yaşıyorum
hepinizi sevgiyle kucaklıyorum :içelim:

• Konu Sahibi balerina
slm kızlar bende yakında tucelilerin gelini olacağım nasıldır yaa oralarda örf adet anlatın hele?

• Konu Sahibi balerina
ooo maşallahhhh hemşolarrr çogalmışız hoşgeldınızzz gelınler ve yerlıler:)

• Konu Sahibi balerina
bende bi dersim kızıyım. ah ahh gidip görmedik oraları ama inşallah en kısa zamanda kısmet oluryerimseniben

• Konu Sahibi balerina
slm
bende tuncelli yim

ya ne yapalım hemşerilerimizle sohpet edelim biraz

kızlar dersimden giren varmı

• Konu Sahibi balerina
farketmeyeli baya çoğalmış hemşeri diyalogları.böyle boşa gecmesin bnce sohbetler.tunceliyle ilgili arastırma yapın.burada gündeme gelsin onun üzrine tartışılsın bilmeyenlerde öğrenmiş olur tanımış olur.

saygılar..

• Konu Sahibi balerina
tuncelili değilim ama nişanlım tuncelinde görev yapıyor oralara geldim elazığada gittim çok güzel yerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…