- 11 Aralık 2018
- 40.446
- 251.258
- 598
- Konu Sahibi Camille_claudel
Iste kendim karar veremedigimden buraya boyle bir konu actim ve yeniden degerlendiriyorum. Belki biriken seyler olmasa bu konu da benim icin onemsiz olurdu. Biraz mesafe ikimize de iyi gelir diye dusunuyorum
Cok ciddi degersiz hissettim kendimi size anlatamam. Hani ufak bir olay olur da insan bir anda anlamsizca patlar ya onun gibi.
Yalnizim, bir kardesim olsa farkli olurdu, diger arkadaslarim vs vs bir suru olay gecti kafamdan. Ani bir tepki vermeden sorayim dedim.
Bunlara cevap olarak khomyukun yazdıklarının benzerini yazacaktım. Güzel özetlemiş, tekrar yazmayayım.
Konu sahibi bence hassas düşünüyorsunuz. İyi günde kötü günde gelen destek olan ama sır vermeyen biri kötü bir arkadaş değildir. Kendinden bahsetmeyi sevmeyebilir. Hassas bakarak 20 senelik arkadaşlığınızı bitirmeyin.
Hayat uzun bir yol, arkadaşlıklar kıymetli. Mükemmel kimse de yok. Herkesin bazen karşı tarafa sinir olduğu idare ettiği zamanlar olur. Sizin de mutlaka karşı tarafa sinir bozucu gelen yanınız vardır.
İnsanları tolere etmezsek, olduğu haliyle kabul etmezsek yalnız kalırız.
Benim pek çok arkadaşım var. 30
Senelik arkadaşım da var. Sorsan o bana kızdı ben ona kızdım, mesafe koyduk tekrar samimi olduk. Bir döngü halinde devam etti. Çünkü insanız, farklıyız. Olduğumuz haliyle kabul edip ona göre arkadaşlığa devam edebilmek lazım.