• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte yapılan planı başkasıyla gerçekleştiren arkadaş

Mesela akşama planı varmış iptal etmiş. Onları plan yaptığı yerde gördü diye. Pasif agresif bir davranış. Bence çok yorucu 😀 ben istemezdim hayatımda sürekli mıyır mıyır bir trip. Şöyle bir göz geçirdim hızlı hızlı yazdıklarına sırrını vermezmiş felan değişik bir ilişkileri varmış zaten
Bence bu kadarına hakkı var
Şu yuzden
Bende bırıne kızgın kırgınsam (haklıyım ya da haksızım) Bi sindirmek/anlamak isterim en yakındaki gorusmeyi yapmam
once atlatmak isterim ki gorusmemız Saglıklı gecsın🥹 sinir ola ola beraber oturamam ki gırtlaklar atarım valla 🤣🤣🤣

Bence bu kadarına hakkı var
Şu yuzden
Bende bırıne kızgın kırgınsam (haklıyım ya da haksızım) en yakındaki gorusmeyi yapmam
Cunku once atlatmak isterim ki gorusmemız Saglıklı gecsın🥹 sinir ola ola beraber oturamam ki gırtlaklar atarım valla 🤣🤣🤣
İşte zaten sıkıntı kardeşiyle gördü diye sinirlenmesi görüşmek istemeyecek kıvama gelmesi 😂 eleştiriye de tahammülü yok hemen beğenmedim yapmış 😂😂 bilmiyorum bana saçma geldi ya ben takılmazdım bu duruma. Basit bir şey hayat bu kadar basit şeyleri kafaya takacak kadar uzun değil 😇

İşte zaten sıkıntı kardeşiyle gördü diye sinirlenmesi görüşmek istemeyecek kıvama gelmesi 😂 eleştiriye de tahammülü yok hemen beğenmedim yapmış 😂😂 bilmiyorum bana saçma geldi ya ben takılmazdım bu duruma. Basit bir şey hayat bu kadar basit şeyleri kafaya takacak kadar uzun değil 😇
Suan bütün gorusmedıklerıme tek tek gidip

"Allah belamı versin ben abartmışım hep, gel barısalım" diyesim geldi 🤣 sayende 🤣🤣🤣

Yani dedigim gibi bu bana ozel bir plan degil de bos zamanim seninle degerlensin bari der gibi geliyor. O yuzden degersiz hissediyorum. Yoksa tabii ki kardesiyle de cikar, bundan daha dogal ne var?
bunu sadece tek bir olaya bakarak değerlendiremeyiz
boş zamanımı değerlendireyim dediğimiz insanlarla genelde spontane, ani planlar yaparız
atıyorum "akşam işin yoksa gel şuraya gidip kahve içelim" deriz
ve bu kişilerle yapılan ani planları çok kolay iptal edebiliriz. çok basit şeyler yüzünden dahi kolayca iptal etmekten, ertelemekten çekinmeyiz.
evet sadece boşta kalınca, başka insanlar ona zaman ayırmadığında arayan, yazan, görüşmek isteyen, plan isteyen insanlar yok mu hayatımızda, var
ama bu kişi sahiden öyle mi? ondan emin olmanız lazım ki hayatınızdaki yerini ona göre belirleyin
20 senelik arkadaşım diyorsunuz.
20 senede kim kimi boş zaman değerlendirme arkadaşı olarak tutar ki hayatında

Back