- 18 Eylül 2024
- 731
- 236
- 26
Oğlum de gitsinsana en azindan yuksek bir oran vermisler bana erkek gibi ama kordonda olabilir belkide kizdir diyor aklim allak pullak oldum kizim mi yoksa oglum mu sorulari dönüyor beynimde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğlum de gitsinsana en azindan yuksek bir oran vermisler bana erkek gibi ama kordonda olabilir belkide kizdir diyor aklim allak pullak oldum kizim mi yoksa oglum mu sorulari dönüyor beynimde
hahaha yani gidişat onu gösteriyor saglikla gelsinler de en onemlisi oOğlum de gitsin
Aynen öyle valla hasta bebekleri görünce çok üzülüyorum, Rabbim herkesin bebeğini çocuğunu korusunhahaha yani gidişat onu gösteriyor saglikla gelsinler de en onemlisi o
Allah'ım korusun, hasta bebeklerede şifa versin insallahAynen öyle valla hasta bebekleri görünce çok üzülüyorum, Rabbim herkesin bebeğini çocuğunu korusun
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız da istee merak ediyor insancanm benimde ilk gebeligim 18 hafta oldu hala öğrenemedim .. Sabret sende kese şekli şu bu hic birine inanmiyorum ultrason cihazini nasil tutarsa şekli degisiyor inan her turlu sekli gördüm:) saglikla gelsin
zaten baskada bir şansım yok , detayli icin özele gidecegim orda kesinlesir20 haftaya az kalmış sabredin orda netleşir
seni o kadar iyi anliyorum ki bende 18. haftamda hala öğrenemedim :)) uzun bir yol ama inan sonunda degecek insallah sen kisa sürede öğrenirsinAmin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız da istee merak ediyor insan