çok geçmiş olsun seni çok seven bi ailen ve bir eş adayın var bunları düşün moralini yüksek tutut,sırf hayata inat erkek arkadışnla daha güzel günler geçirmek için hırs yap ve biran önce iyileş.allah yardımcın olsun dualarımız seninle :)
Allah razı olsun, çok teşekkürler. Sevdiklerim ve sizin gibi beni sevenler sayesinde -özellikle ailem ve erkek arkadaşım- Allah'ın da takdiriyle ameliyatı, her şeyi atlattım çok şükür. Ocak ayında kontrolüm var ve şuana kadar hiçbir sorun olmadı, başımın yarası falan iyileşti, şişliği, hassasiyeti geçiyor, saçım uzuyor, her şey çok iyi çok şükür...
çok geçmiş olsun.ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN..bu ALLAHIN TAKDİRİ.o yüzden hiç üzülme ..kötü düşüncelere kapılma ..benim teyzem 11 yıldır kanserama çok şükür yaşıyor..insanlr hemen ölecek sandılar ama öldürmeyen ALLAH öldürmüyor..eşi de bir an olsun yalnız bırakmadı 11 yıldır hep yanıbaşında..sonuçta bu durum sevgilinin de başına gelebilirdi.ozaman o da senin gibi düşünseydi hoşuna gidermiydi..sen sevgini yaşamaya bak ..hastalığın iileşmesi moralle olur bunu da unutma ..ALLAH YARDIMCIN OLSUN
Allah razı olsun, çok çok teşekkürler... Allah'ın takdiri olduğunu düşünmesem zaten inan her şey çok çok daha zor olurdu. Zaman zaman korktuğum oldu ama çok şükür her şeyi atlattık bitti geçti gitti. 3 ayı geçti ameliyat olalı ve her şey yolunda çok şükür gayet... Allah teyzene gani gani şifa versin, ömür verildiyse yaşıyor insan. Sevgilim zaten hep yanımda oldu, iyi ki var, her şey çok daha kolay oldu onun sayesi ve sevgisiyle... Çok teşekkürler...
canım kıyamam sana aynı durum bendede var aydır ilaçmı ameliyatmı doktorlarım karar aşamasında şuanda ilaçla bastırılmaya çalışılan hipofiz tümörüm hayatımı çok değiştirdi ama sevdiklerimiz yanımızda olduğu süre içinde atlatılmıycak hiç bişey yok benimde yaşım çok genç 23 yaşımdayım ve daha 5 aylık ewliyim yani en mutlu günlerimizde bu hastalıkla yıkıldık biz eşim günlerce ağladı karşımda çocuk gibi allah acil şifalar versin keşke bende ameliyat olup kurtulabilsem diyorum bazen çünkü halsizlik mide bulantısı ve aklına gelebilcek birsürü etkisi çok yoruyo insanı ameliyatından sonrada durumundan haberdar olmak isterim seni okadar iyi anlıyorumki....
hiç korkma tıp artık çok ilerledi inş.bi anda oup biter geçer herşey tekrar geçmiş olsun
Allah sana acil şifalar versin, çok çok geçmiş olsun. Allah'a şükür 28 Temmuz tarihinde ameliyatımı oldum ve bu zamana kadar hiçbir sorunum olmadı çok şükür, her şey gayet yolunda. Özellikle ailem ve sevgilim sayesinde çok daha dirayetli durabildim her bir şeyin karşısında... Allah'ın izniyle eşinle beraber siz de atlatırsınız, hiç sıkma canını, Allah şifa versin, eşinle sana mutluluklar nasip etsin, inşallah daha bebişlerinizin olacağı çok mutlu olacağınız gğnler var önünüzde.
Çok sevindim herşey yolunda gitmiş;
Bu süreçte ailenizin ve sevgilinizin yanınızda ve sevgi dolu olmaları çok şanslı olduğunuzu gösteriyor..
(Ayrıca onlarda çok şanslı)
Çok çok geçmiş olsun....
Çok teşekkürler. Kesinlikle çok şanslıyım, herkes yanımdaydı ve desteklerini hiç eksik etmediler, burdaki arkadaşlar da dahil... Allah razı olsun, çok teşekkürler...
Geçmiş olsun hayırlısıyla atlatmışsın.
En önemlisi sevdiklerin hep yanında ne mutlu.
Değerini biliyorlar, sen de değer veriyorsun.
Moral çok önemli.
Allah razı olsun, çok teşekkürler. Kesinlikle, ben nların desteği ve sevgisiyle çok daha güçlü durabildim, onlar da benim bu duruşumdan moral aldılar, öylece hallettik geçti gitti. Kesinlikle moral her şeyin başı, bu yüzden beni böyle çok seven insanlar olduğu için çok mutluyum. Erkek arkadaşımın da yeri çok ayrı oldu, hem benim hem de ailem için...