Tümörüm ve Sevgilim... Film Gibi...

Arkadaşlar size güzel mi güzel bir haberle geldim. Dün patoloji sonuçlarım çıktı, tümörüm iyi huyluymuş, geçti gitti neyse ki çok şükür her şey... Bu arada tümörümün gerçek boyutu da 5,5 cm miş. Allah korumuş cidden de, bir kez daha onu gördüm. Çok teşekkürler hepimize, iyi ki varsınız, sizin desteğiniz benim için çok iyi moral oldu bu süreçte.

Diğer güzel haber de bugün erkek arkadaşım ve arkadaşlarla hep beraber iftara gidiyoruz. Onunla geçridiğim her dakika kar, malum tek dışarı çıkamıyorum. Ay çok mutluyum galiba!

çok çok geçmiş olsun. Allah tekrarını göstermesin, mutluluğunuzu bozmasın arttırsın inşallah

Canim benim su mubarek gunlerin hayrina umarim hersey yolunda gecer.Genceciksin sevenlerin var.Ben herseyin cok yolunda gececegine eminim guzel haberlerini paylas bizimle sakin moralini bozma aklina kotu birsey getirme hersey cok iyi olucak.Cok gecmisler olsun

Bu konuyu daha yeni gördüm o yüzden biraz geç geçmiş olsun diyeceğim ama çok şükür geçmiş her şey.
Allah yardımcınız olmuş gerçekten, inş. bir daha yaşamazsınız böyle kötü şeyleri. Her şerde bir hayır vardır derler. Siz de sizi gerçekten seven insandan emin olmuşsunuz, daha çok bağlanmışsınız birbirinize. Zor anlarda yanında olan birini bulmak hiç kolay değil. Allah sağlığınızı da, aşkınızı da korusun hep ve sizi nazarlardan saklasın Mutluluklar diliyorum

Okumaya başladığım andan itibaren göğsüme bir ağırlık çöktü yutkunamadım

daha sonra iyi olduğunu yazmışsın gerçekten çok rahatladım

Allah'ım ne büyük ki senin karşına böyle bir adamı böyle bir yüreği çıkarmış

dualarım her zaman seninle olacak her şey kalbin kadar güzel olsun

ilk yazıyı okuduğumda çok kötü olmuştum,neyse ki çok şükür artık iyisiniz.patoloji sonuçlarının iyi çıktığına çok sevindim Allah size sağlık versin ve sevgilinizle de mutluluk ve huzur versin.

çok çok geçmiş olsun canım iyileşmene sevindim Allah sevdiklerinle uzun ömür nasip etsin

Maşallah..Nazar değmesin..Allah dert verıyo, dermanda veriyor Ya Rabbım.. Çok şükür iyi olmanıza çok sevindim.. Mutluluklar dilerim..

Çok büyük geçmiş olsun canım ...
Bu mübarek ramazan ayında acil şifalar diliyorum .
Rabbim seni en kısa sürede en sağlıklı şekilde sevdiklerine bağışlasın inşallah ...
Hiç ama hiç olumsuz düşünme , Seni çok kocaman seven bir sevgilin
ve her daim yanında olan bi ailen varmış ne mutlu sana.
Hep şükür et , herşey çok güzel olacak inşallah ...
Dualarımız seninle ...

yazını okur okumaz yazmak istedim diğer yorumlara bile bakmadan çok duygulandım
çok şükür şifa bulmuşsunuz ...
allah daha büyüklerinden saklasın inşallah
Mutluluklar dilerim canım

hastalığını ilk öğrendgn zamanda okumuştm..iyi olduğunu öğrendgme çok sevındm inanki...allah göstermesin bi daha inşallah..hayat boyu mutluluklar.....sağlıkla huzurla inş...

Çok ama çok geçmiş olsun canım...

Bravo size güçlü bir insansınız. Ve ne mutlu ki tümörünüz iyi huylu imiş...

Kötünün kötüsü var gerçekten...

Bende yarın benzer şikayetlerle hastaneye tetkikler için gideceğim.

Allah tüm hastalara acil şifalar versin; tekrar geçmiş olsun...

Allah razı olsun hepinizden, çok teşekkürler arkadaşlar. Allah'a şükür her şey yolunda, çok iyi. Sevgilim de çok çok iyi, aramız da öyle. Artık yaralarım da kabul bağlayıp dökülmeye başladı. Haftaya Salı doktor kontrolü var, ondan sonra daha da rahatlayacağım inşallah.

canım çok geçmiş olsun seni bu kadar çok seven insan varen allahın izniyle hiç birşey olmaz...umarım sevdiklerinle uzun ve mutlu yıllar geçirirsin

Allahım bir daha böyle zor zamnaları göstermesin allah acil şifalar versin inşallah salı günü güzel habaerler alırsnız..sizin durumunuzu okuyunca benim yaşadıklaım geldi aklıma hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız bende tümör olduğunu öğrendiğimde (benim başımda değildi tümör)nişanlıydık biz ve düğünümüze çok az kalmıştı düğüümüz ertelendi dooktor kontrolleri hergün tahliller yatışlar çıkışlar tahlil tahlil tahlil ögghhhh gelmişti artık sonunda ameliyat zamanı belli oldu ve ameliyat oldm ve şimdi çok şükür iyiyim tahmi edebiliyorum ailenizin çöküşünü,sevdiğinizin merakla üzgün ama belli edip üzmemeye çalışan hareketlerini sizinse boşlukta ne yapacağını ne olacağını bilmeyen davranışlarınızı insan o dönem kendini küçük bir bebek gibi hissediyor ama güçlü.....((( ..Allah kolaylık versin bir daha yaşatmasın o anları...

ayy gözlerim doldu yaaa. çok iyi olacaksın ve o sevgilinle evleneceksın inşallah...
ben hep sana dua edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…