Tümörüm ve Sevgilim... Film Gibi...

Okurken gözlerim doldu...

Çok şanslısınız, büyük bir sınavı büyük bir aşk ile atlatmışsınız. Çok geçmiş olsun. Okuyan herkes gibi tek isteğimiz hastalığınızın tekrarlanmaması ve bu sırada yanınızda olan sevgilinizle bir ömür mutlu olmanızdır.Tekrar geçmiş olsun.

Sevgilerle..

Allah razı olsun, gerçekten çok temiz bir kalbin olduğunu hissettim, çok çok teşekkürler. Mutlaka bir doktora görün, ihmal etme sakın, önemli şeyler bunlar. Gittiysen doktora sonuçları bize de haber et olur mu? Çok geçmiş olsun, inşallah bir sorun yoktur.

çok geçmiş olsun umarım bian önce iyileşirsin ailenle we sewdiğinle mutlu huzurlu yaşarsın. bak sewdklerin yanında onları üzme we iyileş canım :)

Allah razı olsun, çok teşekkürler. Ameliyatımı oldum bitti geçti, kontrollerimde de bir sorun yok, 6.5 ay oldu Allah'a şükür her şey daha da iyiye gidiyor.

Iyi olmanıza çok sevindim herşey gönlünüzce olsun

Çok çok teşekkürler, hepimizin gönlünce olsun inşallah hayırlısıyla.

Allah razı olsun, güzel yüreğini benim için açmışsın... Allah'a şükür, demek ki içilecek suyumuz alınacak nefesimiz varmış... Patoloji sonucu iyi çıkmıştı ki menenjiomlar çoğunlukla iyi huylu oluyorlar. Allah'a şükür her şey daha da iyiye gidiyor. Sevdiğimle çok mutluyum gerçekten, her türlü cazımı, nazımı çekebilen nadir insanlardan. Allah bozmasın diyeyim. İyi dileklerin için çok teşekkürler, Allah razı olsun.

Bu arada 6. ay kontrolüm için ilaçlı emar çekindim, hiç bir sorun çıkmadı Allah'a şükür, artık kontrollerim daha uzun süreler yayıldı. Beyin cerrahımla yollarımızı ayırdık artık, nöroloji uzmanıyla görüşmeye başladım, eeg çektirdi beyin dalgalarımın durumunu anlamak adına, ona göre kullandığım anti epileptik ilaç kesilecekti. Doktor şüphe uyandıracak kadar bile bir anormallik yok dedi ve ilacımı kesmeye başladı yavaş yavaş, bir sorun çıkmazsa bir kaç haftaya tamamen ilaç tedavisi de bitmiş olacak ve ben çoooook daha rahat bir nefes alacağım.

Benimle dertlenen, üzülen, dua edip iyi dileklerini sunan herkesten Allah gani gani razı olsun, çoook teşekkürler.

cnm çok geçmiş olsun... okurken ağladım hep...

RABBİM SENİ sevdiklerine bağışlasın...

çok öpüyorum seni oğluşumla...

Allah sıfa versın ınsallah cok ıyı bır sekılde atlatırsın bu surecı. hayatında öyle bır ınsan olması buyuk bır sans sanırım bu durumda bıle her an yanında olmus ne guzel. Allah sızı nazarlardan korusun ınsallah. bırbırınıze böyle kenetlendıgınız surece daha kolay atlatırsın merak etme böyle kötu bır durum karsısında bıle sana destek olan ne kadar ınsan var bak ne guzel.. cunku ınsanın kendı aılesı dısında baskaları genelde gercek destegı veremez kolay kolay, erkek arkadasın bırakabılırdı, aılesı baskasıyla ol dıyebılırdı ona. öyle ınsan cok. ne kadar guzel kı böyle seyler yok hayatında, kısa zamanında da saglıgına kavustugunda Allah ın ıznıyle cok guzel gunler yasamanızı dılıyorum erkek arkadasınla canım, dualarım senınle..

cnm çok geçmiş olsun... okurken ağladım hep...

RABBİM SENİ sevdiklerine bağışlasın...

çok öpüyorum seni oğluşumla...

Allah razı olsun, merhametin ve iyi dileklerin için. Allah'a şükür sağlığım yerinde, her şey bitti. Allah çocuğunu analı babalı büyütsün inşallah, hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin.

Allah razı olsun, çok çok teşekkürler. O benim bitanecik sevgilim, Allah bizi bizden ayırmasın inşallah. Allah'a şükür ailem, erkek arkadaşım, herkes yanımda oldu ve bu süreci beraber atlattık, yakın zamanda ilaç tedavim de bitti ve bu süreç bitti artık çok şükür.

yeniden gecmis olsun

Allah razı olsun, çok teşekkürler.

İnşallah çok ciddi değildir eşinle sorunların da en kısa zamanda evin huzura, mutluluğa kavuşur. Bu süreç ister istemez zordur o yüzden merak ettim ben de haliyle. Sevindim hiçbir sorun çıkmamasına, Allah'a şükür. İlaç tedavim de bitti artık, normal hayatıma devam edebiliyorum herkes gibi çok şükür. Allah razı olsun, senin de çok mutlu olman dileğimle.

allah acil şifalar versin. hiç olumsuz şeyler düşünme. bu ameliyatlar artık çok rahat yapılıyor. doktorlar tümörün şeklinden bile anlıyorlar biyopsiye gerek kalmadan. kuzenimden iki adet ceviz büyüklüğünde iyi huylu tümör alındı.bir kaç ay güneş gözlüğüyle gezdi, sıcaktan korudu kendini o kadar. saçını falan kazıtmana gerek yok. ameliyat alanı kadar traş ediyorlar. kalan saçılarınla kamufle edersin yada sonradan kaynak falan yaptırırsın :) bir an önce iyileş de evlenin :)

İnşallah çok ciddi değildir eşinle sorunların da en kısa zamanda evin huzura, mutluluğa kavuşur. Bu süreç ister istemez zordur o yüzden merak ettim ben de haliyle. Sevindim hiçbir sorun çıkmamasına, Allah'a şükür. İlaç tedavim de bitti artık, normal hayatıma devam edebiliyorum herkes gibi çok şükür. Allah razı olsun, senin de çok mutlu olman dileğimle.

cok sagol canim cok pozitif birisin herhade anladğim kadariyla seninle konusmak herkeze cok iii geliyodur bana ole geldi. eşimle sornlarim cok önemsiz bişeylerdi ama inat ugruna aşamiyorduk cok ileri dereceye gitti gelmedim evime o yuzden biraz ayri kalmak iigeldi ikimizede dileğim bundan sonra huzurlu mutlu olmak senin gibi.bu zor surecte kimse evimde sorun oldgnu bilmediği için bebeğin olsun diye baskı yaptı cok zor gecti ustumdeki yk bana cok agir geldi tek destegim ailemin arkamda olmasıydı. sizin en guzel anilariniziburda okumak isterim yine

Çok geçmiş olsun;
okurken herkes gibi,anlatımının da etkisiyle düştü inciler gözümden.
Zaten yer arıyorum:)
Neyse ki sonuç iyi olmuş,sen iyisin,herşey yolunda...
Dahası can sağlığı artık.
Bundan sonra sevdiklerinle,aşkınla her anından keyif alarak yaşadığın bir hayat olsun senin ki.
Tekrar büyük geçmiş olsun...

Allah razı olsun, çok çok teşekkürler. Doktor zaten tomografi sonucunda direk menenjiom demişti ve menenjiomların da çoğunun iyi huylu söylemişti. Kuzenine de geçmiş olsun, Allah tekrar yaşatmasın, korusun inşallah. Saç kazıtma konusunda ben tercihi doktora bıraktım, tamamının kazınmasını öneriyoruz hijyen açısından dedi ben de ona uydum, saçlarımın tamamı kazındı ama artık uzadı bağlanıyor. Saçlarımla ilgili derdim yok çok şükür, çabuk uzayan ve sık köklü cinsten, o yüzden. Bandana kullandım biraz uzayana kadar, onun dışında herhangi ekstra bir şey kullanmadım, nitekim evden pek çıkmadım dikişlerim alınana kadar. Allah'a şükür ilaç tedavim de bitti ama bizim daha evlenmemize var, henüz 22 buçukcuğum ben.

Çok teşekkürler, hep olmasa da positif biriyim herhalde. Çok sevindim iyi hissetmene birazcık da olsa yardımcı olabilmeme. İnat, gurur... Zor işler bunlar ilişkide ama inşallah siz aşarsınız sorun her ne ise ki inşallah çok ciddi bir şey değildir. Evlilik zor iş anladığım kadarıyla, Allah size güç, kuvvet versin inşallah da aşıp unutun her şeyi. Evlilik dört duvar, dışardaki insanlar içerde ne döndüğünü asla anlayamaz, o yüzden o insanların bebek baskılarını ciddiye alma, sonuç olarak onlar senin evliliğinin pürüzsüz gittiği fikrindeler ve bebek istiyorlar haliyle. İnşallah ikimizin, hepimizin güzel anıları olur da paylaşırız.

Allah razı olsun, çok teşekkürler. Gözünden düşen yaş benim anlatımımdan ötürü değil senin kalbinin güzelliğinden ötürüdür. Canın sıkkın falan değildir inşallah yer arıyorum derken? :44: Nerdeyse 7,5 ay oldu ve Allah'a şükür her şey yolunda, ilaç tedavim de sona erdi artık herkes gibi normal hayatıma devam edebilirim. Sevdiğimle her şey de çok güzel, Rabbim bizi bir ömür mutluluktan ayırmasın inşallah, sadece bizi değil herkesi. Çok çok teşekkürler güzel dileklerin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…