Tümörüm ve Sevgilim... Film Gibi...

Çok teşekkürler arkadaşlar, Allah hepinizden razı olsun. Allah bütün hastalarımıza şifa versin inşallah, şifa bulanlara da bir daha göstermesin böyle bir şey...

Aslında size ameliyat sürecimle ilgili bir anlatmadığım şeyler de oldu... Ölümden döndüm bir kaç defa, kimi zaman kendim kimi zaman başkasının yüzünden... Yarın kontrolüm var, inşallah yarın kontrolümden sonra sizinle her şeyi daha da detaylı paylaşacağım, çünkü biliyorum ki yüz yüze tanışmadığımız halde siz bir çok insandan çok destek oldunuz bana...

canım gelmiş geçmiş olsun...
allah senı sevdıklerıne bağışlasın inş.
sevdiğinle bir ömür mutlu olun inş.allah ayırmasın.:KK16:

Merhabalar güzeller, :KK71:

Bugün doktora kontrole gittim. Doktor yaraya baktı güzel dedi, patoloji sonuçlarına da baktı, beklediğimiz gibi çıkmış, süper dedi. Sorularımı sordum, cevapladı. İlacını düzenli kullanmam konusuna vurgu yaptı, 6 ay sonra kontrolüm olduğunu söyledi. İlacım için de rapor yazdırdık, malum önümüzdeki 1 sene o anti epileptik ilacı kullanmam gerekiyor...

Saçlarımı kazıtmıştım ama şimdi baya bir uzadı. Zaten hızlı uzuyor benim saçlarım, artık aynadan bakınca direk dikiş izini göremiyorum, eğilip bükülmem lazım. :KK1::KK1:Saçlar da kapatmaya başlamış zaten yavaş yavaş orayı. :KK61:

Diğer meseleye gelecek olursak, benim ameliyata girmeden önce doktor aileme tümörümün muhtemelen sert yapıda olduğunu-ki haklı da çıktı- ve eğer motor sistemi damarlarına fazla baskı yapıyorsa tümörün alım sırasında damarlara zarar verebileceğini ve sol tarafımın felç olabileceğini söylemiş. Ameliyattan çıktığımızda beni yoğun bakıma indirdiler, orda yarı uykulu yarı uyanıkken doktorum geldi ve bana ellerini oynat dedi, şükürler olsun ki iki elimi de sorunsuz oynatabildim. İsmim ne dedi cevap verdim...

Yoğun bakıma indikten birkaç saat sonra uyandım tam olarak ve o gün gece yarısına kadar tam 3 kez nöbet geçirdim. Beni habire BT'ye götürüp durdular, hatta sonuncusunda erkek arkadaşım beni bekliyormuş dışarıda onunla karşılaştık. O son nöbetten sonra bir daha nöbet geçirmedim şükür ki...

Sonuncu olarak da ben ameliyattan çıkınca benim ismimi anons ederek bir yakınımı asansöre istemişler ve ablam binmiş asansöre. Babamlar da o sıra merdivenle 3 kat inmişler. Allah'ın işidir ki 3 katı babamlar asansörden önce inmişler. Zeki(!) hastabakıcı asansöre ayak kısmımı sokmuş ve kendi de o tarafta bekliyormuş. Asansör yoğun bakım katına indiğinde katla tam birebir hizalanamamış sanırım. Hastabakıcı da ittirmiş sedyeyi, ittir ittir derken sedyenin üstündeki plastik yatak kaymış ve ben kafa üstü gidiyormuşum ki o sırada babam tutmuş beni...

Bütün bunları anlattım çünkü gerçekten bazen mucize eseri köşeden kenardan kurtardığımı hissediyorum ve bunda bir çok insanın duasının olduğunu hissediyorum. Eminim ki burda da konumu okuduğunuzda, gözünüze takıldığınızda bir çoğunuz temiz kalbinizden dua ettiğiniz, küçük bir şifa dileği de olsa geçirdiğiniz için Allah da ömür verdi ve ben bugünlere geldim. Allah hepinizden tekrar tekrar razı olsun...:KK71:

Son düzenleme:
yazını ameliyat olmadan okumuştum,çok etkilendim....kurtulmuşsun......Allah bir daha göstermesin......bir ömür boyu mutlu olursun inş....tekrar geçmiş olsun......:KK71:

canım çok geçmiş olsun.allah bir daha yaşatmasın o günleri.erkek arkadaşınıda çok takdir ettim.allah ömür boyu sizi ayırmasın inşallah

yazını okuyunca çok etkilendim.

Hep sorardım kendime '' insanın canı ne kadar acıyabilir taa derinden. annesi babası kardeşinden başka bi insan için ne kadar üzülebilir?''. 4 yılımızı yeni doldurmuştuk.sevdiğim adamı hastahaneye yatırıyordum. sol köşe tümörü ameliyatı olmuştu biz tanışmadan önce. acak tümör sinirlere yapıştığından tam alamamışlar. Ve o kalan parçalar büyüdü ,doktor acil ameliyat dedi. O kadar zorki.. şimdi senin sevgilin geldi gözümün önüne. nasıl korkmuştur nasıl titremiştir üstüne. sen bilmeden sana anlatmadan neler yaşamıştır içinde. sana belli etmemek için gözyaşlarını içine akıtmıştır.hastahanede her gözünü açışında gülümsüyordum gözlerine. gözlerini açtığı her sefer yanındaydım. '' ya sen hiç uyumuyomusun'' dedi bi gün. Güldük. '' Bişi istersinde yetişemem diye korkuyorym'' dedim.Acıyormuş insanın taa içi.. ama acımak duygusu değil bu . insan annesine acırmı yada babasına. buda öle bişi. birini sevmek böyle bişi işte. biz bi ay içinde iki kere ameliyat geçirdik. Çok şükür bütün tümörü temizlediler bu sefer. Çok şükür Raabbim bize büyük bir mucize gösterdi. Bu hastalığın tek ilacı var dua ve moral. İnşllah tamamen kurtulmuşsundur bu hastalıktan sende . sürekli kontrole git. zaten bu durumlarda 6 ayda bi mr çektirmelisin. Rabbim yardımcınız olsun. Bu arada 6. yılımızı bitrmek üzereyiz ve bi aylık evliyim.:KK1:

Canım benim çok geçmiş olsun,Allah bir daha yaşatmasın... Bende 4 yıl önce over kisti ameliyatı olmuştum,doktor overimin alınabileceğini söylemişti bende sevgilime ağlayarak ayrılmayı teklif ettim çünkü ciddi düşünüyorduk ve belki çocuğum olmaz dedim. O da saçmalama ben seni çocuk için mi seviyorum,ben sadece seni seviyorum,ne olursa olsun ayrılmayacağız demişti.
Ameliyatımı oldum,overim değil ama fallop tüpümün bir kısmını aldılar,çok şükür şimdilik bir sorun yok ama ilerde çocuk konusunda da inş.sorun yaşamayız.Şu an da o adamla,benden ayrılmayan,beni her daim seveceğini söyleyen sevgilimle nişanlıyım ve askerden dönüşünü bekliyorum..Senin hikayeni okuyunca o günlerim aklıma geldi,belki senin ki kadar ciddi,hayati bir organ değildi benim ki ama farklı sonuçları vardı.. İnşallah sende çok sağlıklı mutlu günler göreceksin sevdiceğinle,çok çok mutlu ol inş...

Gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarını en çokta neresi dokundu biliyormusun saçlarını kazıtmış olman aynı durumda düşündümde saçlarıma çok düşkünüm belki çocukça ama gerçekten üzüldüm.. Rabbim acil şifalar versin .. Yaklaşık 1 ay önce okumuştum yine çok üzülmüştüm senin için erkek arkadaşınada iyi bir eş olabilir sadakati sonsuz demiştim .. ve 2 hafta önce beynimde 1 cmlik tümor oldugu ögrendim Senden tek farkım yaşım 21 ve nişanlıyım .. doktor iyi huyludur büyük ihtimal dedi hormal testleri yapılıyor. hipofiz bezindeymiş .. nişanlım tümor deme şuna diyor sanırım hiç yakıştıramıyor ..ben üzüldüm mü üzülmedim inan biliyordum çünkü bişi çıkacagına emin gibiydim ..testler sıkıntılı olmaz ise ilaç tedavisi uygulanacak tabi birde 6 ay sonrası var tek temennim yer değişikliği ve büyüme yapmaması..Zor bi süreçmiş günlerce sürebilen başagrılarımdan daha beter bi süreç .. Şikayetçimiyim değilim hamd olsun Rabbim verdi ise bi bildiği muhakkak vardır ondan gelen her sıkıntıya çok şükür ..Sende iyileş bi an önce üzme erkek arkadaşınıda sen onun kıymetlisisin .. Herşey güzel olur inşaALLh tatlım ALLAH acil şifalar nasip etsin sana ..banada dua et

Arkadaşlar Allah razı olsun, çok teşekkürler iyi dilekleriniz için... Beğen tuşuyla en azından mesajlarınızı okuduğumu belirtme fırsatım oluyordu ama beğen tuşu sanırım bakım yüzümden şuan devre dışı, sakın iletilerinizi okumadığımı ya da kaale almadığımı düşünmeyin, aksine her biri çok değerli benim için... :KK71: Dün akşam alıntılayarak bir cevap yazmaya çalıştım ama o sırada site bakımda dedi ve yazdığım ileti de gitti. :KK37::KK52::KK1:

yazını ameliyat olmadan okumuştum,çok etkilendim....kurtulmuşsun......Allah bir daha göstermesin......bir ömür boyu mutlu olursun inş....tekrar geçmiş olsun......:KK71:

Çok şükür ki gayet iyiyim şuan, amin... Allah razı olsun iyi dileklerin için, çok çok teşekkürler, hepimiz sağlıklı ve mutlu oluruz bir ömür inşallah...

Güzelim ya çok çok geçmiş olsun..
Allah bir daha yaşatmasın..

Allah razı olsun, çok çok teşekkürler... :KK71: İnşallah, amin.

canım çok geçmiş olsun.allah bir daha yaşatmasın o günleri.erkek arkadaşınıda çok takdir ettim.allah ömür boyu sizi ayırmasın inşallah

Allah razı olsun, çok teşekkürler... :KK71: Amin... Çok çok teşekkürler, başıma gelen en güzel şey o, iyi ki var, amin...:KK69::nazar:

cnm çok çok geçmiş olsun güzel haberini alınca çok sevindim allah bir daha göstermesin sevdiğin adamla birlikte uzun ömür versin:KK71:

canım allah şifa versin umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun.sabırlar diliyorum.bol bol dua et bende senın için dua edicem..

yazını okuyunca çok etkilendim.

Hep sorardım kendime '' insanın canı ne kadar acıyabilir taa derinden. annesi babası kardeşinden başka bi insan için ne kadar üzülebilir?''. 4 yılımızı yeni doldurmuştuk.sevdiğim adamı hastahaneye yatırıyordum. sol köşe tümörü ameliyatı olmuştu biz tanışmadan önce. acak tümör sinirlere yapıştığından tam alamamışlar. Ve o kalan parçalar büyüdü ,doktor acil ameliyat dedi. O kadar zorki.. şimdi senin sevgilin geldi gözümün önüne. nasıl korkmuştur nasıl titremiştir üstüne. sen bilmeden sana anlatmadan neler yaşamıştır içinde. sana belli etmemek için gözyaşlarını içine akıtmıştır.hastahanede her gözünü açışında gülümsüyordum gözlerine. gözlerini açtığı her sefer yanındaydım. '' ya sen hiç uyumuyomusun'' dedi bi gün. Güldük. '' Bişi istersinde yetişemem diye korkuyorym'' dedim.Acıyormuş insanın taa içi.. ama acımak duygusu değil bu . insan annesine acırmı yada babasına. buda öle bişi. birini sevmek böyle bişi işte. biz bi ay içinde iki kere ameliyat geçirdik. Çok şükür bütün tümörü temizlediler bu sefer. Çok şükür Raabbim bize büyük bir mucize gösterdi. Bu hastalığın tek ilacı var dua ve moral. İnşllah tamamen kurtulmuşsundur bu hastalıktan sende . sürekli kontrole git. zaten bu durumlarda 6 ayda bi mr çektirmelisin. Rabbim yardımcınız olsun. Bu arada 6. yılımızı bitrmek üzereyiz ve bi aylık evliyim.:KK1:

Beni en iyi anlayabilen insanlardan birisin sanırım, benden de ziyade erkek arkadaşımı... Eşin çok şanslıymış senin gibi birine sahip olduğu için, ben de çok şanslıyım onun gibi bir sevgilim olduğu için... :nazar: Hastalığı ilk öğrendiğim gün, saçımın kazındığı gün, ameliyata girdiğim gün, yoğun bakımda kaldığım sıra, servise çıkarıldıktan sonra, taburcu olurken... Hep hep ama hep yanımdaydı... Hatta o da saçını kestirdi benimle beraber uzasın diye... Başıma takacağım bandanalar, şapkalar hediye aldı... Bana gözünden iyi baktı, üstüme titredi adeta, hala her gün kontrol eder ilaçlarımı yemeğimi... Daha neler neler... :nazar: Bu kesinlikle acımak değil, bana tek hissettirdiği aşk, sevgi oldu... Allah'a şükür ki eşin şifa bulmuş, inşallah bir daha olmaz, Allah o günleri göstermez... Benim tümörüm 5.4x5.4 cm'di ama neyse ki tek ameliyatla tamamı alındı. Çok şükür gayet iyiyim ve her geçen gün daha da iyiye gidiyorum. Allah size bir ömür sağlık ve mutluluk nasip etsin, darısı bizim başımıza. :KK61::nazar:

Canım benim çok geçmiş olsun,Allah bir daha yaşatmasın... Bende 4 yıl önce over kisti ameliyatı olmuştum,doktor overimin alınabileceğini söylemişti bende sevgilime ağlayarak ayrılmayı teklif ettim çünkü ciddi düşünüyorduk ve belki çocuğum olmaz dedim. O da saçmalama ben seni çocuk için mi seviyorum,ben sadece seni seviyorum,ne olursa olsun ayrılmayacağız demişti.
Ameliyatımı oldum,overim değil ama fallop tüpümün bir kısmını aldılar,çok şükür şimdilik bir sorun yok ama ilerde çocuk konusunda da inş.sorun yaşamayız.Şu an da o adamla,benden ayrılmayan,beni her daim seveceğini söyleyen sevgilimle nişanlıyım ve askerden dönüşünü bekliyorum..Senin hikayeni okuyunca o günlerim aklıma geldi,belki senin ki kadar ciddi,hayati bir organ değildi benim ki ama farklı sonuçları vardı.. İnşallah sende çok sağlıklı mutlu günler göreceksin sevdiceğinle,çok çok mutlu ol inş...

Allah razı olsun iyi dileklerin için, amin inşallah... Ben de aynı teklifte bulundum erkek arkadaşıma ve tek dediği bunları bir daha duymayayım dedi ve de hiç aksine bir şey hissettirmedi. Senin durumun da oldukça hassas bir konuymuş, ben senin yerinde olsam aynı şeyi söylerdim muhtemelen... Hatta komiktir ki böyle bir muhabbet olmuştu ve ben ona çocuğum olmasa demiştim, o da aynen senin erkek arkadaşının kurduğu cümleyi kurmuştu bana, ben seni çocuk için mi seviyorum diye... :KK1: Çok sevindim sizin adınıza, Allah tamamına erdirsin inşallah. :nazar: Nişanlına hayırlı teskereler nasip etsin. Sen hiç sıkma tatlı canını, inşallah evlendiğinizde de boy boy şeker şeker bebişleriniz olur da onun da haberini alırız senden. :KK61: Allah razı olsun binlerce kez, sevdiklerimin duası ve desteğiyle her şey gayet yolunda çok şükür...

Gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarını en çokta neresi dokundu biliyormusun saçlarını kazıtmış olman aynı durumda düşündümde saçlarıma çok düşkünüm belki çocukça ama gerçekten üzüldüm.. Rabbim acil şifalar versin .. Yaklaşık 1 ay önce okumuştum yine çok üzülmüştüm senin için erkek arkadaşınada iyi bir eş olabilir sadakati sonsuz demiştim .. ve 2 hafta önce beynimde 1 cmlik tümor oldugu ögrendim Senden tek farkım yaşım 21 ve nişanlıyım .. doktor iyi huyludur büyük ihtimal dedi hormal testleri yapılıyor. hipofiz bezindeymiş .. nişanlım tümor deme şuna diyor sanırım hiç yakıştıramıyor ..ben üzüldüm mü üzülmedim inan biliyordum çünkü bişi çıkacagına emin gibiydim ..testler sıkıntılı olmaz ise ilaç tedavisi uygulanacak tabi birde 6 ay sonrası var tek temennim yer değişikliği ve büyüme yapmaması..Zor bi süreçmiş günlerce sürebilen başagrılarımdan daha beter bi süreç .. Şikayetçimiyim değilim hamd olsun Rabbim verdi ise bi bildiği muhakkak vardır ondan gelen her sıkıntıya çok şükür ..Sende iyileş bi an önce üzme erkek arkadaşınıda sen onun kıymetlisisin .. Herşey güzel olur inşaALLh tatlım ALLAH acil şifalar nasip etsin sana ..banada dua et

Her kadında var saçlarına düşkünlük az ya da çok, o yüzden seni gayet iyi anlayabiliyorum. Ama ben bu konuda şanslıyım, çünkü sık telli ve çabuk uzayan bir saç türüm var. :KK61: Allah razı olsun, şuan gayet iyiyim çok şükür, erkek arkadaşım başıma gelen en güzel şey bu anlamda, iyi ki var. :nazar:

Allah yardımcın olsun inşallah, şifalar versin. Ben senin yazını görünce internette araştırdım da benim tümörüm olan menenjiom ve bir tümör türünden sonra hipofiz adenomları en sık rastlanan tümör çeşidiymiş ve çoğunlukla iyi huylu oluyormuş. İnşallah en kolay ve şifalı şekilde hallolur, sen hiç sıkma tatlı canını. :KK34: Allah derdini verdiyse devasını da verir inşallah. Sen de kendine çok iyi bak, nişanlın her daim yanında olacaktır inşallah. Dualarım seninle, şifa haberleriniz bekliyor olacağım...

cnm çok çok geçmiş olsun güzel haberini alınca çok sevindim allah bir daha göstermesin sevdiğin adamla birlikte uzun ömür versin:KK71:

Allah razı olsun, çok çok teşekkürler. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı ve mutlu bir ömür nasip etsin Allah herkese sevdiğiyle. :KK61:

geçmiş olsun, Allah şifa versin.:26:

Allah razı olsun, çok çok teşekkürler... :KK71:

canım allah şifa versin umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun.sabırlar diliyorum.bol bol dua et bende senın için dua edicem..

Allah razı olsun, çok teşekkürler. Ameliyatımı oldum, gayet iyiyim şuan çok şükür... Dualarım seninle... :KK61:

çok geçmiş olsun canım
Allah sevdiklerinle sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah sana ve herkese

canımmm çok geçmiş olsun Allah bi daha göstermesin sağlıkla kal hep çok şükür atlatmışsın sevgilinle ailenle beraber güzel günler geçirirsin evlendiğinizide görürsün inşallah rabbim herkese sağlık şifa versin tüm hastalara:KK14:

çok geçmiş olsun canım
Allah sevdiklerinle sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah sana ve herkese

Allah razı olsun, çok teşekkürler. İnşallah hep beraber, hepimize nasip etsin. :KK61:

canımmm çok geçmiş olsun Allah bi daha göstermesin sağlıkla kal hep çok şükür atlatmışsın sevgilinle ailenle beraber güzel günler geçirirsin evlendiğinizide görürsün inşallah rabbim herkese sağlık şifa versin tüm hastalara:KK14:

Allah razı olsun, çok çok teşekkürler. İnşallah, hayırlısıyla hep mutlu ve sağlıklı günler görürrüz hepimiz inşallah. Amin, çok teşekkürler iyi dileklerin için. :KK71:

Rabbim dermansız hastalık vermesin inşallah. Tekrar yaşatmasın bu günleri . bu günler zaten sabrını denemek için muhteşem bi fırsat. Sen sadece sabırlı ol gerisi çok güzel olcak inşlllah :) Canım benim Rabbim huzurunuzu eksik etmesin :)

X