89 luyum canım ben , sen ? :)
Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına inan çok sevindim...
Dediğin gibi yazıldıysa olur , ama insanız korkuyoruz işte elde değil maalesef...
Mutlaka söyliycem haftaya sana gelişmeleri.
Sizlerede mutluluklar canım , dilerim burda evlendiğiniz haberlerinide alırız :)
Allah sifa versin.Hep baskalarinin basina gelir saniyoruz.Dunya da hersey bizler icin.Hikayenizi okudum, duygulandim...Neyse ki iyi huylu cikmis.Yaninizda ki insan, iyi gun dostu olmadiginida ispatlamis oldu.Darisi dogru insan arayanlarin basina..gecmis olsun..
canim SAGLIGINA KAVUSMANA SEVINDIM ALLAH TEKRARINI YASATMASIN INSALLAH(AMIN)
begenin icin cooook tessekur ederim bunlari duymak beni mutlu etti
linkini verdigim kampanyaya katilmak istersen seni bir arkadasa yonlendirecegim...
tekrar tessekur ederim canimBen de 89'luyum.İnşallah her şey yolunda gidecek, sen sıkma canını. Çok teşekkürler, inşallah o günleri de görürüz hep beraber.
Allah razı olsun. Gerçekten de her şey biz insan içinmiş, onu anladım. Allah'a şükür iyi huyluydu ve sevdiklerim yanımdalar hep. Amin, Allah razı olsun.
Allah razı olsun, çok teşekkürler, inşallah. Rica ederim, gerçek hislerim hepsi.Kampanyaya destek olmak isterim ama pro üye değilim malum, çevremden de pro olabilecek kimse yok ama yapabileceğim bir şey varsa olur tabii.
tekrar tessekur ederim canim
kendinede pro kart alabilirsin canim baskasini pro etmene gerek yok kendini pro yapip kampanyaya destek sagliyabilirsin tabi durumun musaitse
canım yazdıklarını okudum sende bana cvp yazmışsın bende senin sayfana yazmak istedim umarım herşey yolunda gider senin için bundan sonra birde ameliyatını prof falan öyle mi doktor tercihinde bulundun yoksa operatör doktorlarmı yaptı yani dur şöyle sorayım ünv hastenesindemi oldun yoksa özel hastanedemi doktorunun ünvanı neydi
bende kanseri yendim emin ol ilerde sadece anı olarak kalıck emin ol..çok duygulandm ne mutluki sana ailen ve sevdiğin destekçi benm o dönemde sadece ailem vardı tabi yaş itibari ile küçüktm sevgilim yoktu..atlattım 1 senede kendime geldim yaklaşk 10 yıl oldu düzenli kontrollerime gidyrm yıllık olrk umarım sende atlatırısn..kendine çok iyi bak kafana bişy takma..uamrım sevgilnzle olan bağınız gün be gün artar birbirinzn elini sıkı tutun ve seviyorum sözcüğünü eksike tmeyin..aslada ayrılmayın inş..
canım çok geçmiş olsun ALLAH kötü gunleri bir daha yaşatmasın. Hayat süprizlerle dolu herşey insanlar için. Erkek arkadaşını da çok takdir ettim. Ne zamandır birliktesiniz bilmiyorum ama seni ne kadar sevdiğini ne guzel de ispatlamş
Okurken çok kötü oldum
Ama herşey Allah'ın takdiri
Allah şifa versin. Herşey gönlünce olur inş.
Her şerde bir hayır vardır....
Aslında çok isterim de klasik öğrenci durumu var maalesef. :26:
Allah razı olsun, çok teşekkürler.Ameliyatımı doçent doktor yaptı devlet hastanesinde ama gerçekten iyi bir doktordur kendisi, hatta şuan tam gün yasasından dolayı hastaneden ayrıldı, özel muayenehanesi var.
Çok çok geçmiş olsun, ne mutlu sana.Allah razı olsun onlardan, hep yanımdalardı ve hala da öyleler çok şükür. Çok şükür ki sen de atlatmışsın, geçmiş bitmiş gitmiş. Allah daha da sağlık versin inşallah sana. Sen de moralini hep yüksek tut, şu dünyada insanın en büyük zenginliği sağlık, gerisi boş. Çok şükür her şey yolunda, hep beraberiz.
Allah razı olsun, çok teşekkürler. Her şeyi atlattım, bitti gitti çok şükür. Allah ondan da razı olsun çok kez, garip bir tevafıktır ki bende tümör çıktığında biz daha 1 aydır çıkıyorduk ama o bir kere bile gözünü kırpmadı çok şükür. Şimdi 7. ayımızı da geçtik, her şey güzel Allah'a şükür.
Merhamet ve empatin için çok teşekkürler.Kesinlikle her şey Allah'tan. Allah'a şükür ameliyatımı oldum, her şey bitti geçti gitti, sağlığım gayet yerinde, kontrole gitme vaktim geldi hatta. Kesinlikle öyle, hayır da şer de ondan ama "Mevlan görelim neyler, Neylerse güzel eyler."
Ben de 89'luyum.İnşallah her şey yolunda gidecek, sen sıkma canını. Çok teşekkürler, inşallah o günleri de görürüz hep beraber.
Allah razı olsun. Gerçekten de her şey biz insan içinmiş, onu anladım. Allah'a şükür iyi huyluydu ve sevdiklerim yanımdalar hep. Amin, Allah razı olsun.
Allah razı olsun, çok teşekkürler, inşallah. Rica ederim, gerçek hislerim hepsi.Kampanyaya destek olmak isterim ama pro üye değilim malum, çevremden de pro olabilecek kimse yok ama yapabileceğim bir şey varsa olur tabii.
canım yazını ilk kez okudum.çok geçmiş olsun.geçmişin epsini okuyamadım.sanırım herşey yolunda değil mi? şimi çalışıyormusun.
sana kendi evlilik hikayemi kısaca anlatmak istiyorum.
bizde eşimle yeni yeni görüşmeye başladığımız bir dönemdeydik.karın ağrısıyla doktora gittim apandistmiş.ertesi gün ameliyat dedi doktor.eşim başımda sabaha kadar beklemişti.o zaman ailemle aynı şehirde değildik.ailem gelene kadar beni beklemişti.bende o fedakarlığını ve o zaman yaptıklarını hiç unutmam.şimdi evliyiz.inşallah Allah sizede evlenmeyi ve uzun bir ömür birlikteliği nasip eder.
Allah razı olsun, çok teşekkürler. Her şey yolunda Allah'a şükür. Zaten üniversite öğrencisiyim, son senemi okuyorum şuan.Gerçi bana kalsa boş durmam okulla beraber illa ki bir işte çalışırdım ama 1 sene boyunca çalışmak vs yasak. :26:
Allah'a şükür ki zamanında farkedilmiş. Çok geçmiş olsun sana da.Ne şanslısın ki eşin takdire şaiyan biriymiş. Allah razı olsun iyi dileklerin için, çok teşekkürler, amin. Allah size bir ömür huzurlu, mutlu, sağlıklı yuvalar versin inşallah.
senin iyi dileklerin içinde teşekkür ederim canım .Allah razı olsun. hangi bölümde okuyorsun canım.hangi şehirdesin.ailenle aynı şehirde galiba üniversiten dimi.
okurken agladim ben boyle birşey görmedim bole sevgi bole içtenlikle dolu sozler hiç görmedim cok gecmiş olsun canim umarim allahin izniyle sapasaglam olacaksin sevdiğinle birlikte nice mutlu gunler gecireceksiniz. helal olsun ona erkek dedğin bole olmali sana cok deger veriyo senin zor zamninda bile yaninda olyo dualrimiz seninle mtlulugu ii olmayi hak ediyorsun gözlerini actiğin anda sevgilini karşinda bulcaksin cok gecmiş olsunnnn en guzel haberlerini bekliyorum
Rica ederim, ne demek.Cümlemizden inşallah. Ben İngilizce okuyorum. Nam-ı diğer mega kentteyim. Evet, Allah'tan ailemle beraberim, rahatın da rahatı.
Allah razı olsun, çok teşekkürler. Merhametin için de ayrıca teşekkürler.Allah'a şükür ameliyatımı oldum, 6 ay geçti, her şey yolunda ve sağlığım da gayet yerinde çok şükür. Allah'a şükür ki bana onu gönderdi, iyi ki var ve iyi ki benimle. Çok çok teşekkürler iyi dileklerin için, Allah bütün hastalarımıza şifa versin inşallah.
okadr cok sey okudumki burda seninki hepsinin derdinden farki birşey cok sevindim şuan iii olduguna yaninda olsam seni tanisam inan boynuna sarilmak isterdim. benim okuduklarima gore şiddetli bas agrilarin miğde bulantisi ve gorme bulanikliği bunun belirtisi acikcasi soylemek gerkirse bunlar bende var son 1 aydir 2 kere gormede bulaniklik yasadim zaten başim agrilari şiddetli ve gozume vurur benim miğde bulantim olur hep gidemedim doktora gitmek istiyorum arastirmistim biraz belirtileri seniin yazdiğin gibiydi zaten yeterince hastaliğim var birde bu eklenirse ne yaparim bilemedim şimdi
doktora git canım.böyle şeyler ihmale gelmez.iyi olduğunu öğren rahatla.
bende gitmek istiyorum 1 senedir eşime diyorum gotur beni diye son 1 ay içinde olmaya basladi gozde bulaniklikta ama goturemedi calişiyo izin albigun diyorum ne olcak diyorum doktor arstiriyorum soyle yapiyorm falan filan bakariz gideriz diyo ole kaliyo kendim gitmeyi bilsem takmam giderim kocamn istanbulda evden dişari cikamiyorum eşim olmadan onunda işleri yogun[/QUO]
yaaa:((( . bir şekilde ikna et eşini gidin.ihmal etme canım kendiini.