yazını ameliyat olmadan okumuştum,çok etkilendim....kurtulmuşsun......Allah bir daha göstermesin......bir ömür boyu mutlu olursun inş....tekrar geçmiş olsun......
Güzelim ya çok çok geçmiş olsun..
Allah bir daha yaşatmasın..
canım çok geçmiş olsun.allah bir daha yaşatmasın o günleri.erkek arkadaşınıda çok takdir ettim.allah ömür boyu sizi ayırmasın inşallah
yazını okuyunca çok etkilendim.
Hep sorardım kendime '' insanın canı ne kadar acıyabilir taa derinden. annesi babası kardeşinden başka bi insan için ne kadar üzülebilir?''. 4 yılımızı yeni doldurmuştuk.sevdiğim adamı hastahaneye yatırıyordum. sol köşe tümörü ameliyatı olmuştu biz tanışmadan önce. acak tümör sinirlere yapıştığından tam alamamışlar. Ve o kalan parçalar büyüdü ,doktor acil ameliyat dedi. O kadar zorki.. şimdi senin sevgilin geldi gözümün önüne. nasıl korkmuştur nasıl titremiştir üstüne. sen bilmeden sana anlatmadan neler yaşamıştır içinde. sana belli etmemek için gözyaşlarını içine akıtmıştır.hastahanede her gözünü açışında gülümsüyordum gözlerine. gözlerini açtığı her sefer yanındaydım. '' ya sen hiç uyumuyomusun'' dedi bi gün. Güldük. '' Bişi istersinde yetişemem diye korkuyorym'' dedim.Acıyormuş insanın taa içi.. ama acımak duygusu değil bu . insan annesine acırmı yada babasına. buda öle bişi. birini sevmek böyle bişi işte. biz bi ay içinde iki kere ameliyat geçirdik. Çok şükür bütün tümörü temizlediler bu sefer. Çok şükür Raabbim bize büyük bir mucize gösterdi. Bu hastalığın tek ilacı var dua ve moral. İnşllah tamamen kurtulmuşsundur bu hastalıktan sende . sürekli kontrole git. zaten bu durumlarda 6 ayda bi mr çektirmelisin. Rabbim yardımcınız olsun. Bu arada 6. yılımızı bitrmek üzereyiz ve bi aylık evliyim.
Canım benim çok geçmiş olsun,Allah bir daha yaşatmasın... Bende 4 yıl önce over kisti ameliyatı olmuştum,doktor overimin alınabileceğini söylemişti bende sevgilime ağlayarak ayrılmayı teklif ettim çünkü ciddi düşünüyorduk ve belki çocuğum olmaz dedim. O da saçmalama ben seni çocuk için mi seviyorum,ben sadece seni seviyorum,ne olursa olsun ayrılmayacağız demişti.
Ameliyatımı oldum,overim değil ama fallop tüpümün bir kısmını aldılar,çok şükür şimdilik bir sorun yok ama ilerde çocuk konusunda da inş.sorun yaşamayız.Şu an da o adamla,benden ayrılmayan,beni her daim seveceğini söyleyen sevgilimle nişanlıyım ve askerden dönüşünü bekliyorum..Senin hikayeni okuyunca o günlerim aklıma geldi,belki senin ki kadar ciddi,hayati bir organ değildi benim ki ama farklı sonuçları vardı.. İnşallah sende çok sağlıklı mutlu günler göreceksin sevdiceğinle,çok çok mutlu ol inş...
Gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarını en çokta neresi dokundu biliyormusun saçlarını kazıtmış olman aynı durumda düşündümde saçlarıma çok düşkünüm belki çocukça ama gerçekten üzüldüm.. Rabbim acil şifalar versin .. Yaklaşık 1 ay önce okumuştum yine çok üzülmüştüm senin için erkek arkadaşınada iyi bir eş olabilir sadakati sonsuz demiştim .. ve 2 hafta önce beynimde 1 cmlik tümor oldugu ögrendim Senden tek farkım yaşım 21 ve nişanlıyım .. doktor iyi huyludur büyük ihtimal dedi hormal testleri yapılıyor. hipofiz bezindeymiş .. nişanlım tümor deme şuna diyor sanırım hiç yakıştıramıyor ..ben üzüldüm mü üzülmedim inan biliyordum çünkü bişi çıkacagına emin gibiydim ..testler sıkıntılı olmaz ise ilaç tedavisi uygulanacak tabi birde 6 ay sonrası var tek temennim yer değişikliği ve büyüme yapmaması..Zor bi süreçmiş günlerce sürebilen başagrılarımdan daha beter bi süreç .. Şikayetçimiyim değilim hamd olsun Rabbim verdi ise bi bildiği muhakkak vardır ondan gelen her sıkıntıya çok şükür ..Sende iyileş bi an önce üzme erkek arkadaşınıda sen onun kıymetlisisin .. Herşey güzel olur inşaALLh tatlım ALLAH acil şifalar nasip etsin sana ..banada dua et
cnm çok çok geçmiş olsun güzel haberini alınca çok sevindim allah bir daha göstermesin sevdiğin adamla birlikte uzun ömür versin
geçmiş olsun, Allah şifa versin.:26:
canım allah şifa versin umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun.sabırlar diliyorum.bol bol dua et bende senın için dua edicem..
çok geçmiş olsun canım
Allah sevdiklerinle sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah sana ve herkese
canımmm çok geçmiş olsun Allah bi daha göstermesin sağlıkla kal hep çok şükür atlatmışsın sevgilinle ailenle beraber güzel günler geçirirsin evlendiğinizide görürsün inşallah rabbim herkese sağlık şifa versin tüm hastalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?