Tümörüm ve Sevgilim... Film Gibi...

canım çok geçmiş olsun gerçekten çok duygulandım okurken...inşallah hiçbir sorun yaşamazsın bundan sonra ...her şerde bir hayır vardır derler bunu yaşamak kolay olmasada etrafında bukadar sevenin olması ve bunu görmek hissetmek güzel olsa gerek..Allah sevdiklerinden sevenlerinden hiç ayırmasın seni inşallah ..sevgilinide helal olsun çok geçmişler olsun

Merhabalar arkadaşlar,

Hemen başta belirteyim de sizin de bilginiz olsun. Dün bütün testlerimin sonucu çıkınca doktorlarla görüştük ve Pazartesi yatışıma karar verildi. Ameliyatım da eğer doktorun o gün programına uyarsa Pazartesi eğer uymazsa hafta içi bir gün yapılacak. Doktorlar bana ameliyattan sonra kontrol amaçlı bir gün yoğun bakımda tutulacağımı, ancak bu ameliyatın çok sık yapılan bir ameliyat olduğunu ve korkmama gerek olmadığını söylediler... Tevafık budur ki abimin eşinin ayı günüydü ve 2 gün önce erkek bir yeğenimiz oldu... Ben de ameliyattan önce doktordan izin alarak onu ziyaret etmek için şehirdışına çıktım ve yarın geri döneceğim inşallah... Artık radyasyonla çok haşır neşir olmamam adına da bilgisayar vs. gibi şeyler de yavaş yavaş yasaklılar listesine giriyor. Bu yüzden bu süreçte sizi bir süre habersiz bırakmak zorunda kalacağım, hakkınızı helal edin... Ama merak etmeyin, inşallah her şey yoluna girdiği zaman ilk işim siz güzel insanlara haber uçurmak olacak... Kendinize çok iyi bakın, Allah'a emanet olun, dualarda unutulmamak dileğiyle...

canım tümörün ıyı huyluymuş bence cok guzel bı sekılde atlatcaksın ne şanslısın kı boyle bı sevgılın var

İnşallah, çok teşekkürler iyi dileklerin için. Hakikaten de çok şanslıyım o konuda, Allah ondan binlerce kez razı olsun...

Çok teşekkürler, Allah razı olsun... İnşallah... Allah'a şükür senin de dediğin gibi çok şanslıyım, bütün sevenlerim ve beni sevenler yanımda... İnşallah içim rahat, Allah'tan hayırlısını diliyorum, her işte bir hayır vardı inşallah... Allah razı olsun, çok çok teşekkürler...

öncelikle geçmiş olsun acil şifalar şanslısın seni seven ailen ve sevgilin var inş sağlığına kavuşur yüzün hep güler

Allah razı olsun, çok teşekkürler... Çok şükür çok şanslıyım... İnşallah, çok teşekkürler güzel dileklerin için...

çok geçmiş olsun..acil şifalar diliyorum senin için..inşallah her günün eskisinden daha güzel olur..

Allah razı olsun, çok teşekkürler... İnşallah, inşallah...

Allah razı olsun, çok çok teşekkürler. İnşallah ben de en kısa zamanda güzel haberlerle gelirim buraya... Gerçekten çok teşekkürler, Allah razı olsun, her biriniz ne kadar güzel kalpli insanlarsınız ki hiç tanımadığınız biri için dua edip yardım önerisinde bulunabiliyorsunuz... Allah gerçekten hepinizden tek tek gani gani razı olsun...

Amin, Allah razı olsun... İnşallah Allah bizi hayırlısıyla bir ömür mutlu, sağlıklı, huzurlu bir yuva nasip eder, ondan gani gani razı olsun, her anlamda yanımda... Allah razı olsun, çok çok teşekkürler iyi dileklerin için...

Çok teşekkürler, Allah razı olsun... İnşallah... Kesinlikle, o yüzden bazen bu tümörün bana verilmiş bir nimet olduğunu düşünüyorum... Allah devasız dert vermesin inşallah, halimize şükür... Allah razı olsun iyi dileklerin için... Sevgilimden Allah razı olsun binlerce kez... Nerde nasıl büyük bir sevap işledim onun gibi birini hak etmek için bilmiyorum ama Allah bize bir ömür sağlık, saadet, huzur versin inşallah...

Allah şifalar versin ...En kısa zamanda sağlıklı haberlerini bekliyoruz işallah ..

Allah'ım acil şifalar versin.. Çok çok duygulandım okuyunca gözlerimden yaşlar geldi =/ İnşallah güzel bi şekilde atlatırsın ameliyatı ve sağlıklı yaşamına geri dönersin..

Canım çok çok geçmiş olsun.. Morale cok ihtiyacın warki bunu ailenden ve sevgilinden buluyoısun farkındayım.. Hastalığına gelincede iyi huylu olmasına sevindim ki iyi huyluysa bi problemle karşılaşcağına inanmıyorum.. Üzme kendini, moralini yüksek tut. Allah şifa ve sabır versin

canım çok geçmiş olsun allah acil sifalar versin inşallah güzel haberlerini verirsin bize burda ne güzel sevdıklerın yanında herseyın ustesınden gelıceksın hayırlısyla

Derdini veren Rabbim şifasını da verir inş.Moralini yüksek tut lütfen sevdiklerin için en azından çünkü
en büyük ilaç o böyle durumlarda.Kötüyü hiiiiç düşünme hep güzelini düşün.İyi haberlerini bekliyorum canım burdan...

Canım buraya bayadır giremiyordum yazını okuyunca şok oldum..Hayat neler getirecek bilemiyoruz tabii her an her şey başımıza gelebiliyor..Filmlerde gördüğümüz benim başıma gelmez diyebildiğimiz şeyler bile başımıza gelebiliyor..Moralini yüksek tut canım ALLAH'tan iyi huyluymuş tümörün..Dualarım seninle ALLAH yardımcın olsun..

çok geçmiş olsun canım allah şifa versin.iyi haberlerini almayı bekliyoruz. inşallah her şey gönlünce olur ameliyatını sorunsuz atlatıp sevdiğinle mutlu olursun...

rabbim acil şifalar versin inşallah, Allah yar ve yardımcın olsun. Senden haber bekliyoruz arkadaşım inşallah tez vakitte sağlığına kavuşur ve aramıza dönersin

Ne yaptı acaba inşallah ameliyat güzel geçmiştir

Tanıyan ulaşabilecek olan var mı aranızda arkadaşlar

Son kelimesine kadar tüylerim diken diken olarak okudum. Çok şanslısın arkadaşım erkek arkadaşın takdirlik bir insan. inş sağlığına bir an önce kavuşursun Allah yardımcın olur. Acil şifalar şimdiden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…