Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim, Allah hepinizden tek tek razı olsun. Bugün hastaneye gittim, ameliyatımı yapan doktorla görüştüm, dikişime baktı iyi dedi, dikişlerim alındı çok şükür ama pansuman yapıp kapattılar, dren girişi için 2 gün sonra son bir pansuman yaptır dediler, ondan sonra pansuman vs. işleri bitecek çok şükür, daha rahat olacağım inşallah. Allah biliyor dikiş dediğin şey 10 gramlık bir ip ama sanki üstümden tonlarca yük kalkmış gibi hissettim dikişler alınınca, enfeksiyon riski vs. korkutuyordu beni. Cuma günü patoloji sonuçları çıkacak, muhtemelen inşallah güzel haberler gelecek ordan da, ayın 22'sinde de kontrolüm var doktorla, inşallah ondan sonra güzel bir anı olarak kalacak her şey. Bugün doktor sormak istediğin var mı dedi, ben de sordum. Bana şuan beynin kırmızı, tamamen iyileşmesi 12 ayı bulacak dedi. Bu süre zarfında ilaçlarını düzenli kullan, fazla efor sarfetme, dışarı çıkacaksan başına bir şey tak şapka vs, çünkü 25 dereceden aşağıda tutman lazım başının ısısını dedi. Çok şükür her şey yolunda, son 1 sene okulum var, inşallah bu süre zarfında da daha da iyi olacak yaram vs. her şey.
Erkek arkadaşıma gelince, her zamanki gibi full destek modunda Allah razı olsun, geçen Pazar pansumana gidiyorduk ablamla, sırf 2 dakika görebilmek için beni koşturdu geldi.
Çok mutluyum onunla, iyi ki var, Allah razı olsun.
Ailemden, ondan, sizlerden, dua eden, desteğini esirgemeyen herkesten Allah razı olsun, çok teşekkürler...