Bebek İkinci El tüm ürünlerde %20 indirim...0*3 yaş erkek için...kaçırmayın

bondigo Kıkırdayan Arkadaşım Zürafa ama bu kıkırdamıyor.çünkü kendi kendine kıkırdamaya başlamıstı bizde içindeki ses kutusunu çıkardık...
Zürafa hem dış kaşıyıcı hem de eğlenceli bir oyun arkadaşıdır.Motor becerilerinin gelişimini destekleyici, duyuların gelişimin de yardımcıdır.
Fiziksel, Sosyal gelişime destek verir ve El-Göz koordinasyonunun gelişmesine destek verir.

Hitap Ettiği Yaş Aralığı: Doğumdan itibaren. 13tl

Fisher Price Sevimli Gezegen Mini Dönence
Fisher price sevimli gezegen mini dönence: hem rahatlıkla taşıyabilir,hem de bebeğinizin arabasına kolayca takıp kullanabilirsiniz.

Birbirinden bağımsız olarak dönebilen iki kolu üzerinde 4 adet asılı karakterler ve yumuşak kurdeleler bebeğinizi çok eğlendirecektir.

Orta kısımda ise arkadaş canlısı bir aslancık.

Bebeğiniz oyuncağa vurdukça çan sesleri çıkarır.

Eklentiler

• $oyunck 003.jpg
    43,8 KB · Görüntüleme: 102
tavsiye ederim arkadaslar çok temiz ve güzel ürünler................

merhaba ürünlerinizden bişiler beğendim kargo sizdenmi acaba yada kapıda ödememi nasıl olcak ödeme?

merhaba ürünlerinizden bişiler beğendim kargo sizdenmi acaba yada kapıda ödememi nasıl olcak ödeme?

kkargo size ait hesap no yada iban veriyorum oraya yatırabilirsiniz toplu alım olursa indirim yaparım veya kargoyu öderim

1-2-3 numaralı kıyafetleri istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…