Tül olayı fragmanmış, galiba nişan atıyorum

Konuştuğunu duymazdan gelip umursamayabilirsiniz. Ama işte eve karışırlarsa çok büyük sıkıntı. Burda nişanlınızı az çok tanımışsınızdır. Evlendikten sonra değişir mi benim annem babam karışır diyebilir mi? Ya da şu an ki gibi izin vermez mi? Bu çok önemli.

Aileler ayrılmış nedir ay. Saft ne kadar oldu siz tanışalı, sanki salt mantıkla yaklaşmış adam hemen iyi ayrılalım madem demiş?

9 aydır tanışıyoruz, 5 aydır nişanlıydık. güya seviyordu.. şok oldum bu kadar kolay harcayabilmesine

Nasıl ya?
Hiç ısrar etmedi mi?
Ne bileyim "dur gitme ya da giderken beni de götür." falan demedi mi yani?

Sanki şirketler ayrılıyor gibi olmuş.
Pek bi duygusuz geldi bana.

yok demedi, ben de öyle bekledim. şoktayım :) bu kadarmış

Oooo Saft,4 lahmacun da benden ye canim,bu ne ya,pirincin taşları sende diş bırakmayacakmış belli oldu

teşekkür ederim, valla bırakmayacakmış :)

Nisanlina kimse ailesini at demiyor ki, aradaki dengeyi kuramayacak biriymis bence. Atamam deyip isin icinden cikmis. Seni ezmelerine ses cikarmayacakti sanirim.

ses çıkarmayacaktı demekki. ben dedim ki kıza naptınız diye atarlanmıştır eve. yok ama öyle olmamış. bu iş olmaz demişlerdir o da tamam demiştir

yok karıştırdı şimdiden ve nişan attım. aileler ayrılmış geriye biz kalmışız dedi sadece :)

Resmen çocuklarının mutluluğunu engelliyorlar.karismasalar nolur sanki

Yani siz teferruattiniz
Allah karşına adam gibi adam çıkarsın inşallah,adam olmadan düşmüş dalından,tadı da yoktur,üzülme:))

Aptal kafam ben yandım sen yanma kaç kurtul

Sende ezdirme kendini. Şimdiden bi dene bakalim bu olacak şu yapilacak diye elbet bir yerde patlak verir hareketleriyle tavriyla

Ezik bir adamdan kurtulmussunuz gozunuz aydin. Allah korumus bence. Parti yapin kurtuldugunuz icin :)

bencede diger sayfada bi arkadasin yazdigi gibi blöf yapmis olmamis. iki güne kv kp damlar herkesden önce yok kizim yok yavrum sen yanlis anladin diye. alsinlar tepe tepe kullansinlar simdi yemek masasini, ahini alip alip yesinler o mobilyalarda

Resmen çocuklarının mutluluğunu engelliyorlar.karismasalar nolur sanki

yok onlar engellemiyor bence, çocukları kendi kendinin mutluluğunu engelledi. adam olsaydı sahip çıksaydı

Blöf yapmış , tutmamış. Çok yakında kapıyı çalar.

blöf olduğunu sanmıyorum. zaten tül muhabbetinden beri soğuktu

Kayinvalide ile kayinpeder otursun bir yetlerine kina yaksinlar simdi. Sirf egolari icin bitirmisler resmen. Nisanli da belli ki esini ezdirecek biriymis.

valla yaksınlar. şimdiden ezdirdi, ilerde neler yapmaz mazallah

Yani siz teferruattiniz
Allah karşına adam gibi adam çıkarsın inşallah,adam olmadan düşmüş dalından,tadı da yoktur,üzülme:))

amin de artık evlenmek istemiyorum galiba :) lanet gelsin hepsine

Kesinlikle vermez, aynı dusuncedeyjm. Konu sahibi kapıyı açmamalı.

Bir kalemde silen, krizi yönetmeni beceremeyen kişiye hayat emanet edilmez.

gelceğini sanmıyorum, gelecek olan adam bu akşamdan gelirdi. ben bunlarla uğraşamam

Ezik bir adamdan kurtulmussunuz gozunuz aydin. Allah korumus bence. Parti yapin kurtuldugunuz icin :)

teşekkür ederim :) lahmacun söyleyeceğim kendime. ne zaman böyle bir afetten kurtulsam lahmacun yiyorum :)

inanın evi tutana kadar tabanlarım çatladı yürümekten. tabanlarımın hakkını helal etmiyorum. hiç blöf olduğunu da zannetmiyorum. zaten daha gelmesinler. yüzükleri hazırladım bile yolluyorum

Blof oldugunu dusunmuyorum. Karaktersizmis.
Herkes boyle degil bir karaktersizle karsilastiniz diye umutsuzluga kapilmayin derim. Her serde bir hayir vardir. Belki de daha iyisi karsiniza cikacagi icin Allah sizi korudu.

bu 3 oldu ilk karaktersiz değilki :)

3 unu elemissiniz iste :) 4.de dir keramet belki :)
Saka bir yana 3u 4 u diye kendinizi sartlamayin karaktersiz insan cok. Siz kurtuldugunuza sukredin derim.

Ben hiç böyle medenice ayrılan çift görmedim.
Sanki günlük şeylerden bahseder gibi.
Görüşmenin sonunda herhalde oldu görüşürüz canım dediniz birbirinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…