Tül olayı fragmanmış, galiba nişan atıyorum

Çok benzer şeyler yasamisiz benim tek farkım bebeğimin olmasi ve 1 yıl evli kalabildim davam devam ediyor.Allah bize sabır versin

Ne talep ettin karşı taraftan
Hiçbişey talep etmedim çünkü hicbirsey almamistik ki sadece arabasi vardı evlenmeden önce aldığı o da kardeşinin üstüneydi. Eşyalarımiz 2.eldi.zaten bişey takmadilar 2-3 olanda bozdurulup düğün borcuna gitti.8.000 maaş aldığı halde mahkeme bebeğim icin 200 nafaka bağladı

bu ulkenın adaletıne yazıklar olsun gercekten su anda soyledıklerıme ınanamazsın saydırıyorum 200 tl ne demek ya 8000 maasın yanında aıdat mı verılıyor yazık ya cıdden yazık mahkemeye bıle gerek olmadan o adam kısısı hos adam degıl zatende bu oarayı kendı vermelı

10 aylık evlılıgını bıtırme kararı almıs bırısı olarak soyluyorum 1 dk dusunme ve ayrıl bu kadar net kımse ama kımse duzelmez degısmez sevgı bos ben cok acı yasadım ve ogrendım bızımde bı mobılya olayımız olmustu ve anneme donup anne ben bu nısanı atıcam demıstım annemde bu duzelır demıstı sorun etme sız bırbırınızı sevıyorsunuz dedı ve bızım ıkımızı sakınlestırdı ama bak sonuc bıttı nasıl baslarsa oyle gıder lafı cok dogru evlenmeden once ben onun aılesıyle can cıgerdım resmen evlatlarıydım evlendıkten sonra ıclerınden bı seytan cıktı elın evladı ele ucuz bu yuzden kımse duzelmez degısmez ayrıl ve gram uzulme bak ben evlılıgımı bıtırıyorum ve kurtuldum rahatlıgı var kaldı kı nısan atmak cok basıt bıse sallama bıle

Nafakayi bile odemiyor ki avukatim icraya verecek.Düşün ya kendi öz çocuğu umrunda değil. Tek derdi annesinin rahatinin iyi olması onun sözünü yerine getirmek ve parasini ona vermek

Nafakayi bile odemiyor ki avukatim icraya verecek.Düşün ya kendi öz çocuğu umrunda değil. Tek derdi annesinin rahatinin iyi olması onun sözünü yerine getirmek ve parasini ona vermek
ne anneymıs beee kendı evladından daha ustun ne olabılır bu hayatta kendı canı kandı kanı gercekten pes dıyorum senın yerınde olsam cocugu kesınlıkle gostermem tenezul dahı etme ya 200 tl ne kı ıns calısıyorsundur ve kendı ayakların uzerınde duruyorsundur

Çalışıyorum çok şükür de muhtaç degilim ailemde destek.eski eşim sadece anasina evlat olabildi çocuğuna baba olamadi.zaten görüş günlerinde gelmiyor.gelse yine gosteririm çocuğum için aralarinda bağ olussun diye.sana da çok üzüldüm canıni sıkma en azından çocuğun olmadan kurtuluyorsun.inşallah sende insan evladı biri ile karşılaşır yuva kurarsin da bu kötü günleri unutursun

Gercekten bende uzuldum yasadiklarina hele ki ortada bi cocuk var ve sen hala diyorsun ku babasiyla bagi olsun gercekten helal olsun sana benim icinse hayirlisi buymus kurtuldum diyorum zaman hepimize ilac olucak inaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…