Tül olayı fragmanmış, galiba nişan atıyorum

En güzeli kari koca ortak alacak esyasini calosiyorlarsa borç odeyecekler alıp taksitle ..Aileler buyutuyor okutuyor senelerce yemiyor yediriyor meslek sahibi yapiyor yeterli bence. Biz 3kurusumuzu birleştirdik esimle neye yetiyorsa o kadar esya aldık. Kimseden bir sey istemedik kavga da etmedik zamanla her sey oluyor.Bu tip mevzular bana zavallıca geliyor onu almadi bunu aldi ucuzunu aldi vb para kolay kazanilmiyor velhasıl..Geçmiş olsun diyelim.

:)))) onun tavrına göre şekillendi benimki. bu kadar kolay harcayabilen bir adam için fazla kelime sarf edemezdim :)
Oturacağınız koltuğa, eşinizle yaşayacağınız eve şimdiden bu kadar karışıyorlarsa ayrılmanız isabet olmuş.
İlerde daha çok üzüleceğinize ayrılık acısına iki gün üzülürsünüz daha iyi.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Oh benim üstümden yük kalktı. Düşünsene bu pısırıkla evlenecektin öğkkkkk hadi anana git yavrum

Çok iyi hatırlıyorum benim de mobilya alışverişim yapılırken kv salon takımını ve yatak odasını beğenmemişti. Kendisi aşırı klasik sever varaklı falan. Bende tam tersi spor olsun şık olsun. Basit ve şık ikilisi olacak Bi takım seçtim beğenmedi ama eşim biz kullanacağız biz beğendik dedi Bi ıhh mıhhg yaptı ama yemedi eşim dinlemedi bile. Bende tabii ki. Sonra mobilyalar eve geldi kuruluyor yatak odamı nasıl yerleştireceğime karışıyor inanamadım bizde çok ayıp böyle şeylere karışmak. Sanki kendisi yatacak tövbe tövbe. Sorsan da hep iyi niyetten he asla kabul etmez. En son eşim onda da feci kızdı anne ne yapmaya çalışıyorsun karışma daha fazla dedi biraz üzüldüm annesine kızmasına o zaman keşke demeseydin falan dedim ama iyiki demiş. Şimdi bile koltuklara aldığım kılıf rengine bile karışıyor huyu böyle. Bende hiç dinlemiyorum yüzünü buruşturuyor gidiyor.
Keşke sizin nişanlınız da sahip çıkabilseydi ilişkinize.

Ben blif yaptığını düşünüyorum. 1 ay sonra ağlayarak döner.

Yani işte parasını onlar verince böyle her şeye karışmayı da hak görüyorlar. Kv çirkefliklerine alıştık da kp ler gelinlerle sidik yarıştırınca çok yakışıksız oluyor. Hayırlısı olsun

mesele eşya değilki, biz de alsak karışırlardı. mobilyaya karışmaz gelir evime karışırlardı. alışverişte görmüş oldum sadece

çok teşekkür ederim en iyisi oldu

Oh benim üstümden yük kalktı. Düşünsene bu pısırıkla evlenecektin öğkkkkk hadi anana git yavrum

çok teşekkür ederim derdimi derdiniz bildiniz.. benim de üstümden yük kalktı valla. bi yandan da başıma ağrı girdi sinirden :)

hah bakın ne güzel sahip çıkmış eşiniz. inanın ben de böyle bi tavır görseydim ailesini belki gözüm keserdi. ama yok benim yanımda kimse olmayacak. zulüm göreceğim çok belliydi. ben blöf olduğunu düşünmüyorum. ki benim ayrılık konusunda ne kadar ciddi olacağımı bilir. daha yeni demiştim biterse bir kere biter diye

teşekkür ederim. parasını ben de versem eminim aynısı olacaktı. bu sefer de eve gelip onu niye oraya koydun bunu niye oraya koyduna dönecekti olay.. sadece tanımama yardımcı oldu bu olaylar

Diğer konuda tam da bu imajı almıştım ben eski nişanlından.
İyi niyetliler yok güzeli olsun istiyorlar, karışmaktan değil biz mutlu olalım diye fasa fisoları tamamen ailesi mutlu olsun içinmiş.
Kesin anası babası şart koştu ayrılmazsan bu eve giremezsin diye, o da kuzu kuzu vazgeçti.
İyi de etti, seni bir daha eski evliliğini aratacak şeylerden kurtardı.
Gözün aydın...

Siz de bu dünyaya birileri sizi ezsin diye gelmediniz. Olay daha yeni olmuş duruma bak, daha çok ayrılır bunların oğlu.

teşekkür ederim, haklı çıktık ne yazık ki :) ex nişanlı bir de diyorki evet karışmışlar. karıştıklarını kabul edip bir de atamamki onları diyor. bence de annesi babası rest çekti. çünkü ben masa istemiyorum diye bana bile rest çekti, neymiş evime gelmezmiş. kendini koz olarak kullanıp duruyor. trump sanıyo kendini heralde

Siz de bu dünyaya birileri sizi ezsin diye gelmediniz. Olay daha yeni olmuş duruma bak, daha çok ayrılır bunların oğlu.

niye ayrıldığını şimdi daha iyi anlıyorum zaten.. atarlı durum atıyor adam utanmadan. benim ne suçum var. istediğim koltuğu masayı seçmek istememde ne varki. edepsizlik etmedim, saygısızlık etmedim. demekki ya bunları dinleyecektim ya da oğulları beni boşayacaktı.

halay başı da babası. o nereye giderse biz de tello tello diye o tarafa gitmek zorundayız

Asla değişmezler üzerine iyce beter olurlar kendine yazık edersin nişanlın ne derece sırt dönücek ailesine? Anası babası sonuçta

Ya sana helal olsun öngörüne tebrik bırakıyorum şuan susup önemli olan kocam kirli sepetinin ne önemi var ki demedin ya helal olsun yani. Hayırlı olan olmus yoksa daha basına cok ekşirlerdi zaten bitsin demeye getırdıgıne göre o senı coktan gozden cıkarmıs

Asla değişmezler üzerine iyce beter olurlar kendine yazık edersin nişanlın ne derece sırt dönücek ailesine? Anası babası sonuçta

dönmedi zaten, olanı biteni anlattım, karışmışlar ama annem babam atamam dedi. aileler ayrılmış bir biz kalmışız dedi. biz de ayrılalım mı o zaman dedim. öyle olacak dedi. iyi kendine iyi bak dedim kapattım bitti zaten. tahmin de ediyordum, o ışığı görememiştim

çok teşekkür ederim :) hayırlısı oldu inşallah. gözden bu kadar kolay nasıl çıkardı sadece ona şoktayım. ne kadar anne kuzusu ki bu, bir tek senin yanında yüzüm gülüyor diyen adam, bu kadar kolay kabullenebildi. ben hiç sevilmemişim bihter ziyagil gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…