Kına da yolla yüzüklerin yanında.
Adnan ziyagil de olabılırdın valla dua etçok teşekkür ederim :) hayırlısı oldu inşallah. gözden bu kadar kolay nasıl çıkardı sadece ona şoktayım. ne kadar anne kuzusu ki bu, bir tek senin yanında yüzüm gülüyor diyen adam, bu kadar kolay kabullenebildi. ben hiç sevilmemişim bihter ziyagil gibi :)
çok teşekkür ederim :) hayırlısı oldu inşallah. gözden bu kadar kolay nasıl çıkardı sadece ona şoktayım. ne kadar anne kuzusu ki bu, bir tek senin yanında yüzüm gülüyor diyen adam, bu kadar kolay kabullenebildi. ben hiç sevilmemişim bihter ziyagil gibi :)
Bazıları böyle çabuk kabullenici eski sözlümde ayrılığı tek seferde kabullenip yok olmuştu ki hergün görmek için can atam adamdı(adam kelimesi laf gelişi) gerçi iyide oluyor boşver bunların kişiliklerine sayıp önümüze bakmak kolay oluyor
Kurtulmuşunuz, kararsız kalmamışınız girdik artık bir yola diye, bravo.
Ama Allahın rızası için bir dahaki ilişkinizde biraz acı patlıcan olun, daha kişilikli, kararlı, medeni, ailesiyle sağlam ilişki kurmuş birine yönelin ve alışverişlerinizi, seremonilerinizi herşeyi baş başa neşe içinde yapın. Bitsin bu garip gergin sürü halinde iş yapılan gelenekler yahu, el birliğiyle esnetelim bari.
Peki normal halleri nasıldı? İlla ki belli ediyorlardır tavırlarıyla bu arada nişanlı kişisi sizi sevseydi onlara resti çekerdi size kabul ettirmeye çalışmış öyle biriyle olmasın zaten hakkınızda en güzeli hayırlısı olsundoğru valla çok korkmuştum yalvaracak filan diye. o zaman kendimi kötü hissederdim. tereyağından kıl çeker gibi oldu :))
bu çocuğu o kadar övdülerki.. efendi şöyle böyle.. yok saft bundan iyisini bulamaz bilmem ne. akrabalarım övdü bir de. onlar kefil olunca cesarete geldim. adam resmen süt kuzusu çıktı.. ama alışverişi birlikte yaptığımız için mutluyum. insan kavgada, yolda, alışverişte, yemekte tanınır derler. iki kere alışverişe katıldılar sadece. hemen döküldüler :)
Acayip şaşırdım. Arkanızda duran adam bu muydu?kızlar nişanlı kişisi aradı. bir de senden dinleyeyim dedi. anlattım. annem babam yani atamamki dedi. bir çözümün var mı dedim. aileler evleniyor şu an. ama aileler ayrılmış dedi. geriye biz kalmışız dedi. e o zaman biz de ayrılalım mı dedim. ayrılalım o zaman dedi. tamam dedim yüzüklerini yollarım. herşey için teşekkür ederim dedim. bitirdik. şoktayım ve mutluyum. ya kandırsaydı
Nişanlı kişisinin rengini belli etmesi bi bakıma iyi olmuş ya gizleseydi kendini. Evlenip huzursuz olmak vardı bi de her Allahın günü. Rabbim karşınıza hayırlı ve doğru insanlar çıkarsın. Elbet bunda da hayır vardır. Bu kadar dua aldınız bi de bu açıdan bakın :))
Peki normal halleri nasıldı? İlla ki belli ediyorlardır tavırlarıyla bu arada nişanlı kişisi sizi sevseydi onlara resti çekerdi size kabul ettirmeye çalışmış öyle biriyle olmasın zaten hakkınızda en güzeli hayırlısı olsun
Sen ve aılen bu kadar hakarete cok ıyı dayanmıssınız valla en hayırlısı olmusts ısın bssında gostermısler gercek yuzlerını
Aminn cok sağolun :) ailesiyle fazla yuz goz olmadim ama annesi iyi davraniyordu. Ama sadece 'davranıyordu'. Anneme demistim kadin bir seyler soyleyecek gibi oldugunda kendini tutuyo sanki diye. Annem de farkindaydi. Ben erkek olsam nisanlimi aglatsalar o eve gidisim cok farkli olurdu siz naptiniz diye.. cok rahat kabullendi.. e bu niye evlencekti benimle acaba.. cok sorgulamistim bunun sebebini. Sevmesem olmazdi diyordu hep ve baska kimseye yapmadigim seyleri senin icin yapiyorum demisti.
Daha gecen hafta ciddi bir konusma yapmstm baska bir seyle ilgili. Ayrilik sinyali vermistim. Kapiya gelmisti. O gun seviyor beni diye dusunmustum. Bugun boyle yapti
Acayip şaşırdım. Arkanızda duran adam bu muydu?
Nasıl da kestirip atmış. Ne kadardır birlikteydiniz?
Neden bosanmis? Bence sebep bu.
Ayni evde oturmuslar. Evde kaynana varmis. Kaynananin da kaynanasi varmis. Kiz ezilmis muhtemelen. Aşırı sessiz bir kızdı demişlerdi. Akşam eve geldiğinde bir hoşgeldin demesi bile yokmuş. Demek ki kıza dilini yutturmuşlar. Bence de sebep bu..
Ah be kuzum bu adamin karakteri zaten buradan belliymis. Bu insana sihirli degnek degmeyecegine gore bu adam degismez. Senin gercekten verilmis sadakan varmis sukur namazi kil cok ciddiyim.
Ayrı evi kabul etmişti belki dedim akıllanmıştır da değişmecekmiş demekki. Beni de boşatırdı bunlar. Şükür secdesi yaptım. Çok rahatladı içim. Bòyle biriyle ya evlenseydim mazallah. Ve nikaha sadece 3 hafta kalmıştı.
Ayri ev teklifini sen hic yapmamaliydin zaten. Bunun bilincinde olmasi gerekirdi. Bu kafa ile daha cok gider gelir bu pasa. Yarin pisman da olur sakin donme derim. Bir kadin kolay kolay bosanmaz ama bir erkek bosanmissa iki kere dusun. Kendine ev kurma acizliginde evlenmis bosanmis ve hala ayni. Tabi ki kadini suclayacaklar ne diyecekti ki?
Ben onların anlattıklarına inanmamıştım. Benim eski eşe de sorsam ben suçluyumdur çnkü. Ama akrabalarim tanıdığı için onlar da teyit edince inanmıştım. Aracı olan akrabama da cok kızgınım simdi. Boyle insanlari benim karsima nasil cikardi diye.. pisman olacagini sanmiyorum. Pisman olacak olsa bu kadar kolay bırakmazdı