- 27 Kasım 2018
- 580
- 807
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hiç böyle medenice ayrılan çift görmedim.
Sanki günlük şeylerden bahseder gibi.
Görüşmenin sonunda herhalde oldu görüşürüz canım dediniz birbirinize.
Oturacağınız koltuğa, eşinizle yaşayacağınız eve şimdiden bu kadar karışıyorlarsa ayrılmanız isabet olmuş.:)))) onun tavrına göre şekillendi benimki. bu kadar kolay harcayabilen bir adam için fazla kelime sarf edemezdim :)
Oh benim üstümden yük kalktı. Düşünsene bu pısırıkla evlenecektin öğkkkkk hadi anana git yavrumkızlar nişanlı kişisi aradı. bir de senden dinleyeyim dedi. anlattım. annem babam yani atamamki dedi. bir çözümün var mı dedim. aileler evleniyor şu an. ama aileler ayrılmış dedi. geriye biz kalmışız dedi. e o zaman biz de ayrılalım mı dedim. ayrılalım o zaman dedi. tamam dedim yüzüklerini yollarım. herşey için teşekkür ederim dedim. bitirdik. şoktayım ve mutluyum. ya kandırsaydı
En güzeli kari koca ortak alacak esyasini calosiyorlarsa borç odeyecekler alıp taksitle ..Aileler buyutuyor okutuyor senelerce yemiyor yediriyor meslek sahibi yapiyor yeterli bence. Biz 3kurusumuzu birleştirdik esimle neye yetiyorsa o kadar esya aldık. Kimseden bir sey istemedik kavga da etmedik zamanla her sey oluyor.Bu tip mevzular bana zavallıca geliyor onu almadi bunu aldi ucuzunu aldi vb para kolay kazanilmiyor velhasıl..Geçmiş olsun diyelim.
Oturacağınız koltuğa, eşinizle yaşayacağınız eve şimdiden bu kadar karışıyorlarsa ayrılmanız isabet olmuş.
İlerde daha çok üzüleceğinize ayrılık acısına iki gün üzülürsünüz daha iyi.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Oh benim üstümden yük kalktı. Düşünsene bu pısırıkla evlenecektin öğkkkkk hadi anana git yavrum
Çok iyi hatırlıyorum benim de mobilya alışverişim yapılırken kv salon takımını ve yatak odasını beğenmemişti. Kendisi aşırı klasik sever varaklı falan. Bende tam tersi spor olsun şık olsun. Basit ve şık ikilisi olacak Bi takım seçtim beğenmedi ama eşim biz kullanacağız biz beğendik dedi Bi ıhh mıhhg yaptı ama yemedi eşim dinlemedi bile. Bende tabii ki. Sonra mobilyalar eve geldi kuruluyor yatak odamı nasıl yerleştireceğime karışıyor inanamadım bizde çok ayıp böyle şeylere karışmak. Sanki kendisi yatacak tövbe tövbe. Sorsan da hep iyi niyetten he asla kabul etmez. En son eşim onda da feci kızdı anne ne yapmaya çalışıyorsun karışma daha fazla dedi biraz üzüldüm annesine kızmasına o zaman keşke demeseydin falan dedim ama iyiki demiş. Şimdi bile koltuklara aldığım kılıf rengine bile karışıyor huyu böyle. Bende hiç dinlemiyorum yüzünü buruşturuyor gidiyor.
Keşke sizin nişanlınız da sahip çıkabilseydi ilişkinize.
Ben blif yaptığını düşünüyorum. 1 ay sonra ağlayarak döner.
Yani işte parasını onlar verince böyle her şeye karışmayı da hak görüyorlar. Kv çirkefliklerine alıştık da kp ler gelinlerle sidik yarıştırınca çok yakışıksız oluyor. Hayırlısı olsun
Diğer konuda tam da bu imajı almıştım ben eski nişanlından.kızlar nişanlı kişisi aradı. bir de senden dinleyeyim dedi. anlattım. annem babam yani atamamki dedi. bir çözümün var mı dedim. aileler evleniyor şu an. ama aileler ayrılmış dedi. geriye biz kalmışız dedi. e o zaman biz de ayrılalım mı dedim. ayrılalım o zaman dedi. tamam dedim yüzüklerini yollarım. herşey için teşekkür ederim dedim. bitirdik. şoktayım ve mutluyum. ya kandırsaydı
Siz de bu dünyaya birileri sizi ezsin diye gelmediniz. Olay daha yeni olmuş duruma bak, daha çok ayrılır bunların oğlu.kp şimdi durum atmış, durumuna bakmadan dışardan okumaya çalıştım. "biz bu dünyaya kimse bizi sevsin diye uğraşmaya gelmedik, seven sever sevmeyen gider" diye yazı paylaşmış sildim numarasını durumuna bakmadan. her yerden sildim hepsini şaka gibiler
Diğer konuda tam da bu imajı almıştım ben eski nişanlından.
İyi niyetliler yok güzeli olsun istiyorlar, karışmaktan değil biz mutlu olalım diye fasa fisoları tamamen ailesi mutlu olsun içinmiş.
Kesin anası babası şart koştu ayrılmazsan bu eve giremezsin diye, o da kuzu kuzu vazgeçti.
İyi de etti, seni bir daha eski evliliğini aratacak şeylerden kurtardı.
Gözün aydın...
Siz de bu dünyaya birileri sizi ezsin diye gelmediniz. Olay daha yeni olmuş duruma bak, daha çok ayrılır bunların oğlu.
Üstün dökmen’nin bu konu üzerine çok sevdiğim bir sözü vardır...
Avrupada evlilikler
“ tangoya” benzer,
2 kişi ile yapılır.
Türkiye’de evlilikler
“Halaya” benzer aileler arasında yapılır.
O halayı da çekmeyi beceremiyor aileler
Ya sana helal olsun öngörüne tebrik bırakıyorum şuan susup önemli olan kocam kirli sepetinin ne önemi var ki demedin ya helal olsun yani. Hayırlı olan olmus yoksa daha basına cok ekşirlerdi zaten bitsin demeye getırdıgıne göre o senı coktan gozden cıkarmıskızlar nişanlı kişisi aradı. bir de senden dinleyeyim dedi. anlattım. annem babam yani atamamki dedi. bir çözümün var mı dedim. aileler evleniyor şu an. ama aileler ayrılmış dedi. geriye biz kalmışız dedi. e o zaman biz de ayrılalım mı dedim. ayrılalım o zaman dedi. tamam dedim yüzüklerini yollarım. herşey için teşekkür ederim dedim. bitirdik. şoktayım ve mutluyum. ya kandırsaydı
Asla değişmezler üzerine iyce beter olurlar kendine yazık edersin nişanlın ne derece sırt dönücek ailesine? Anası babası sonuçta
Ya sana helal olsun öngörüne tebrik bırakıyorum şuan susup önemli olan kocam kirli sepetinin ne önemi var ki demedin ya helal olsun yani. Hayırlı olan olmus yoksa daha basına cok ekşirlerdi zaten bitsin demeye getırdıgıne göre o senı coktan gozden cıkarmıs