Tül olayı fragmanmış, galiba nişan atıyorum

O zaman mantıklı davranın. Özellikle sizden bunu bekliyorum. Hem msjlarınızdan anladığım kadarıyla mantıklı birisiniz hem de 2. Evliliğiniz ve daha iyi ve huzurlu bi hayatı hakediyorsunuz. Liseli gençler gibi aşık oldum evlendim yaptım bi cahillik durumu da Yok ortada. Siz ciddi ciddi konuşur ve nişanlınızın sizi geliştirmesine izin vermezseniz daha iyi sonuç alırsınız bence.

Alışverişe kalabalık çıkma denmiş.
Doğru, ben de aymı fikirdeyim.
Ama maaile çıkınca da yakından tanıma fırsatı bulunuyormuş.
Bu konuda fark ettim :)

Belki bu vesileyle aileyi tanımış olacak konu sahibi.

Diğer konunuzda yanlış hatırlamıyorsam nişanlınız hep sizin destekçinizdi değil mi? Sadece he de geç demişti yanlış hatırlamıyorsam. Şimdi bu eşya olayında nasıl mesela? Arkanızda duruyordu yanlış hatırlamıyorsam nişanlınız. Onun şuan için bir suçu yok, ailesi yüzünden bitmesi çok üzücü. Ama o sınır çekemiyor sanırım ailesine.

Böyle bir aileyle çok zor. Koltukta rahat oturamayız ne demek, sizde yaşamayı düşünüyorlar sanki, çok dengesizce laf olmuş. Böyle hadsiz laf edenler evliliğinizde daha da çok karışacaklar “oğlumun evi” cümlesi altında. Nişanlınız sınırı çekemeyecekse, susturamayacaksa nişanı atmalısınız evet. Aile, hele herşeye karışan hadsizler çok etkiliyor.

kızlar nişanlı kişisi aradı. bir de senden dinleyeyim dedi. anlattım. annem babam yani atamamki dedi. bir çözümün var mı dedim. aileler evleniyor şu an. ama aileler ayrılmış dedi. geriye biz kalmışız dedi. e o zaman biz de ayrılalım mı dedim. ayrılalım o zaman dedi. tamam dedim yüzüklerini yollarım. herşey için teşekkür ederim dedim. bitirdik. şoktayım ve mutluyum. ya kandırsaydı

Adam dünden razıymış. Allah kurtarmış

Aileler ayrılmış nedir ay. Saft ne kadar oldu siz tanışalı, sanki salt mantıkla yaklaşmış adam hemen iyi ayrılalım madem demiş?

Bende böyle düşündüm
Normalde hemen ayrıl falan yazardım

Konu sahibi bir düşüncesini onların yüzüne karşı söylesin gelen tepkilere baksın derim

Bu konuda nişanlının ne tepki vereceğine önemli ailesinden taraf olup ne var canım seçselerdi niye uzattın derse kötü
Ailesiyle konuşup biz yaşayacağımız eşyayı kendimiz seçeriz derse devam edilebilir

Ben bile kararsız kaldım. Nişanlınızla konuşsanız ben bu şekilde yapamam diye. Belki güzel bir çözümle gelir. Karıştırmam evimin içine falan diyebilir. Çok yakın olmayız diyebilir. Nişanlınızla iyiyseniz devam edin derim. Yok zaten o da huysuzsa ailesine uyan bi tipse hiç gerek yok bulaşmaya atın gitsin.

Ohaa ben ne yazarken adam ne yazmış
İyiki kendini saklamamış dürüst davranmış o zaman
Allah değer bilenlerle karşılaştırsın

Hakkınizda hayirlisi olsun ben koltukta oturamam masan yoksa sana yemek yemeye de mi gelmiycez diyem kp kv emin olun evlenince sizden çikmazdi zararin neresinden dönseniz kardir demisler allah hayirli insanlarla karsilastirsin

Biri bende çok şükür maşallah:)
Dur demedi ama soru cevaplarla tezlerini çürüttü,,kendi kızlarına istedikleriyle,artı kendi evine aldıklarıyla neden sorguya cekildigiyle,herkes bildiğini yapsın,ben de bildiğimi yapacağım diyerek noktayı koydu.

Aileler yüzünden ne yuvalar dağılıyor.
Allah'im sen koru derken yazdıklarınla şok oldum saft.
Bir önceki konunda seni ve aileni mantıklı bulmuştum hala buluyorum ama mutlu olacağınız konusunda yanıldım.
Ne diyeyim insallah bundan sonrası güzel olur.

Nasıl ya?
Hiç ısrar etmedi mi?
Ne bileyim "dur gitme ya da giderken beni de götür." falan demedi mi yani?

Sanki şirketler ayrılıyor gibi olmuş.
Pek bi duygusuz geldi bana.

Kv koltukları kendi evine koysun siz beğendiğinizi alın .
Böyle söylemeniz gerekirdi.
Siz pasif kalmışsınız .

Oooo Saft,4 lahmacun da benden ye canim,bu ne ya,pirincin taşları sende diş bırakmayacakmış belli oldu

Maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin
Zaten mantıklı davransalar o evde yaşayacak biziz o eşyaları kullanacak olan biziz diye düşünürler ama egolar çarpışıyor

Tam yorum yazacaktim ki ayrilmissiniz. Hayirlisi olsun.
Evlenirken imzayi iki kisi atsa da aileler evleniyor aslinda. Ve neden bilmem aileler gencleri bir basina hic birakmaz. Isterler ki her seyde dahil olsunlar. Oysa gencler yeni duzenlerine bir alissin degil mi?
Ayni sehirde oturup birbirinde misafir olarak kalanlari da anlamam. Hayirlisi olsun. Koltugun rengine kadar karisiyorlarsa bunun sonu bitmezdi zaten.

Maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin
Zaten mantıklı davransalar o evde yaşayacak biziz o eşyaları kullanacak olan biziz diye düşünürler ama egolar çarpışıyor
Amin herkesin inşallah.
Aynen öyle,kapılar kapanıyor,bizbize kalıyoruz,aileyi saf dışı edecek değiliz,ama bir yere kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…