Tuhaf Kız'ın Diyet Günlüğü

yine aksatıyorsun bak hani yeni bir sayfa acmıstın?
Tatlım o kahvaltının kalorisi toplasan toplasan 60-80 :26: Arkadaşımın evinde bulabildiğim en düzgün kahvaltı buyduElimden geldiğince düzgün bir şekilde uygulamaya çalışıyorum aksatmak yooook

Tatlım o kahvaltının kalorisi toplasan toplasan 60-80 :26: Arkadaşımın evinde bulabildiğim en düzgün kahvaltı buyduElimden geldiğince düzgün bir şekilde uygulamaya çalışıyorum aksatmak yooook

önemli olan kalori degl ki canm ama ya btün gün salatalık yeyelim ozaman. nyse olur boyle seyler ben cok masummus gbi konusuyorum

önemli olan kalori degl ki canm ama ya btün gün salatalık yeyelim ozaman. nyse olur boyle seyler ben cok masummus gbi konusuyorum
Kahve ve kayısı kaçamak sayılmaz ortaaak. Muhallebileri konuşalııımHem kahve ve kayısı çooook iyi bağırsak çalıştırır. 5 dk içinde tuvalete çıkarsın. Sporcu bir arkadaşım antrenman öncesinde sade kahve içtiklerini söyledi. Çok iyi yağ yakıyormuş ayrıca çünkü

kaçamak dmiyorum tatlım yetersiz diyorum.evet metabolizmayı hızlandırıyor kafein.ama kafeini kahveden degil yesil caydan almalı.hava da cok güzel bgün

evet ya hatta bazılarına yazıyorlar kafeinsizdir diye.
AaaaaaHiç bilmiyodum vallahi yeşil çay da tüketmem lazım aslında evet hemde yaşlanmayı geciktiriyor Hava da çok güzel içim kıpır oluyoo
Bugün -800gr çıkınca da bi umutlandım motive oldum ki anlatamam

ne kadar zamnda gitti ki bu?brakma sakınn

3.5.12
Sabah:
1 kibrit kutusu süzme peynir
1 dilim kepek ekmeği
1 tutam limonlu tere, maydonoz
1 fincan sade kahve

3.5.12
Öğle:
2 şiş köfte
2-3 kaşık salata
2 kaşık yoğurt
2 dilim kepekli ekmek

Bugünden sonra işe full time gitmeye karar verdim, para biriktirmem lazım. Eylül'e kadar 15-20 çeyrek cumhuriyet altını biriktirmem lazım. Oyüzden sabah-öğlen pek fazla günlüğüme yazamayacağım. İzinli olduğum günlerde arayı kapatırım. Hiihi günlüğümü seviyorum.

bugün formundasın bakıyorum ortak hersey yolunda

kuyumcu tükkanımı açıcan:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…