Sabah 06:00'da yatınca böyle oldu tatlım yaboyle kahvaltı nerede gorşmus tatlm?
Sabah 06:00'da yatınca böyle oldu tatlım ya
Tatlım o kahvaltının kalorisi toplasan toplasan 60-80 :26: Arkadaşımın evinde bulabildiğim en düzgün kahvaltı buyduyine aksatıyorsun bak hani yeni bir sayfa acmıstın?
Tatlım o kahvaltının kalorisi toplasan toplasan 60-80 :26: Arkadaşımın evinde bulabildiğim en düzgün kahvaltı buyduElimden geldiğince düzgün bir şekilde uygulamaya çalışıyorum aksatmak yooook
Kahve ve kayısı kaçamak sayılmaz ortaaak. Muhallebileri konuşalııımönemli olan kalori degl ki canm ama ya btün gün salatalık yeyelim ozaman. nyse olur boyle seyler ben cok masummus gbi konusuyorum
Kahve ve kayısı kaçamak sayılmaz ortaaak. Muhallebileri konuşalııımHem kahve ve kayısı çooook iyi bağırsak çalıştırır. 5 dk içinde tuvalete çıkarsın. Sporcu bir arkadaşım antrenman öncesinde sade kahve içtiklerini söyledi. Çok iyi yağ yakıyormuş ayrıca çünkü
Yeşil çayda kafein mi varmış kııızkaçamak dmiyorum tatlım yetersiz diyorum.evet metabolizmayı hızlandırıyor kafein.ama kafeini kahveden degil yesil caydan almalı.hava da cok güzel bgün
Yeşil çayda kafein mi varmış kııız
Aaaaaaevet ya hatta bazılarına yazıyorlar kafeinsizdir diye.
AaaaaaHiç bilmiyodum vallahi yeşil çay da tüketmem lazım aslında evet hemde yaşlanmayı geciktiriyor Hava da çok güzel içim kıpır oluyoo
Bugün -800gr çıkınca da bi umutlandım motive oldum ki anlatamam
Tatlım dünden bugüne işte. Arkadaşımda tartıldım uyanınca.ne kadar zamnda gitti ki bu?brakma sakınn
Bugünden sonra işe full time gitmeye karar verdim, para biriktirmem lazım.Eylül'e kadar 15-20 çeyrek cumhuriyet altını biriktirmem lazım. Oyüzden sabah-öğlen pek fazla günlüğüme yazamayacağım. İzinli olduğum günlerde arayı kapatırım. Hiihi günlüğümü seviyorum.
Bugünden sonra işe full time gitmeye karar verdim, para biriktirmem lazım.Eylül'e kadar 15-20 çeyrek cumhuriyet altını biriktirmem lazım. Oyüzden sabah-öğlen pek fazla günlüğüme yazamayacağım. İzinli olduğum günlerde arayı kapatırım. Hiihi günlüğümü seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?