Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah 06:00'da yatınca böyle oldu tatlım yaboyle kahvaltı nerede gorşmus tatlm?
Sabah 06:00'da yatınca böyle oldu tatlım ya![]()
Tatlım o kahvaltının kalorisi toplasan toplasan 60-80 :26: Arkadaşımın evinde bulabildiğim en düzgün kahvaltı buyduyine aksatıyorsun bak hani yeni bir sayfa acmıstın?![]()
Tatlım o kahvaltının kalorisi toplasan toplasan 60-80 :26: Arkadaşımın evinde bulabildiğim en düzgün kahvaltı buyduElimden geldiğince düzgün bir şekilde uygulamaya çalışıyorum aksatmak yooook
![]()
Kahve ve kayısı kaçamak sayılmaz ortaaak. Muhallebileri konuşalııımönemli olan kalori degl ki canm ama ya btün gün salatalık yeyelim ozaman. nyse olur boyle seyler ben cok masummus gbi konusuyorum![]()
Kahve ve kayısı kaçamak sayılmaz ortaaak. Muhallebileri konuşalııımHem kahve ve kayısı çooook iyi bağırsak çalıştırır. 5 dk içinde tuvalete çıkarsın. Sporcu bir arkadaşım antrenman öncesinde sade kahve içtiklerini söyledi. Çok iyi yağ yakıyormuş ayrıca çünkü
![]()
Yeşil çayda kafein mi varmış kııızkaçamak dmiyorum tatlım yetersiz diyorum.evet metabolizmayı hızlandırıyor kafein.ama kafeini kahveden degil yesil caydan almalı.hava da cok güzel bgün![]()
Yeşil çayda kafein mi varmış kııız![]()
Aaaaaaevet ya hatta bazılarına yazıyorlar kafeinsizdir diye.
AaaaaaHiç bilmiyodum vallahi yeşil çay da tüketmem lazım aslında evet hemde yaşlanmayı geciktiriyor
Hava da çok güzel içim kıpır oluyoo
Bugün -800gr çıkınca da bi umutlandım motive oldum ki anlatamam![]()
Tatlım dünden bugüne işte. Arkadaşımda tartıldım uyanınca.ne kadar zamnda gitti ki bu?brakma sakınn![]()
Bugünden sonra işe full time gitmeye karar verdim, para biriktirmem lazım.Eylül'e kadar 15-20 çeyrek cumhuriyet altını biriktirmem lazım. Oyüzden sabah-öğlen pek fazla günlüğüme yazamayacağım.
İzinli olduğum günlerde arayı kapatırım. Hiihi günlüğümü seviyorum.
![]()
Bugünden sonra işe full time gitmeye karar verdim, para biriktirmem lazım.Eylül'e kadar 15-20 çeyrek cumhuriyet altını biriktirmem lazım. Oyüzden sabah-öğlen pek fazla günlüğüme yazamayacağım.
İzinli olduğum günlerde arayı kapatırım. Hiihi günlüğümü seviyorum.
![]()