Nerede yaşıyorsun canım sen? Bende doğayı çook severim canım.
Ayyy ne güzel yerler oralar..kıbrıs izmir arası mekik dokuyorum canım
Ayyy ne güzel yerler oralar..
Yok canım İzmir'e de gelmedim ama az çok biliyorum televizyondan internetten falan. Gezip görmek istediğim yerlerevettziyarette blundun mu kbrısa?
Yok canım İzmir'e de gelmedim ama az çok biliyorum televizyondan internetten falan. Gezip görmek istediğim yerler
Ayy canım nasıl severim öyle turları falan biliyor musunmutlaka..marmaris ve girnede yat tutu da yapmadan ölme
Ayy canım nasıl severim öyle turları falan biliyor musunHatta haftaya Pazar annemle Sapanca turuna gidicez.
Çok seviyorum dağ tepe gezmeyi ben vallahi. Artık 20 yaşıma girdim, boşa zaman öldürmek yok. Her hafta bir etkinlik yapacağım. Gezemiyorsam tiyatroya falan gideceğim.ben de canm ya denizin üstünde olmak bambaşkaay ne güzel ya be nde gdeblsem keske
Çok seviyorum dağ tepe gezmeyi ben vallahi. Artık 20 yaşıma girdim, boşa zaman öldürmek yok. Her hafta bir etkinlik yapacağım. Gezemiyorsam tiyatroya falan gideceğim.
Kesinlikle canım. Daha genceciğim artık oturmak yok. Hayatın tadını çıkarmak lazım.iyi degerlendirmeli insan en güzel zamanlarını
Ay evet ya ne bu böyle internet bağımlılığı bıktım vallahi.Hayata kaç kere gelicez arkadaş yaaa, gezmek, eğlenmek lazım
Kesinlikle canım. Daha genceciğim artık oturmak yok. Hayatın tadını çıkarmak lazım.
Ay evet ya ne bu böyle internet bağımlılığı bıktım vallahi.
Ben şimdi öğle yemeğimi yedim, 30dk yürüyüşümü yapacağım. Duşumu alıp, hazırlanıp dışarı çıkacağım.kalkmıyoruz valla başından
Aaaa ikimizinde aynıymış:26:
Canım yaaa bende hiç istemiyorum genç yaşlarımı böyle geçirmek.. Asla bırakmayacağım. Daha önce çok defa denediğim için okadar heyecanlı değilim ama kararlıyım. İlgilendiğin için çok teşekkür ederim​İnşallah hep beraber başaracağız canııım
Canııım üzüldüm senin adına ama sen ayağa kalkıp birşeyler yapmaya başlamışsın. Bu harika bir şey.. Bende senin gibi depresyonun ağırlığından kaçıp yemek yiye yiye bu halde geldim vallahi. Umarım başarılı olursun. Aklıma geldikçe günlüğüne uğrayacağımcanım konumuz aynıymış yaşlarımız aynı olmasada üzüntü duyduğumuz konular aynıben 29 yaşındayım yaşadığım stres dolu günler oldu ve mutluluğu yemekte buldum diyebilirim yemek yiyince birşeyler atıştırınca kendimi sakinleştirdim sanki evet böyle oldu neler geçmiyor ki bitti geçti gitti Şimdi kendime yeni bir şans verdim hayata geri döndüm yaşadığımı hissetmeye başladım ve acı gerçek kilolarımla karşılaştım şimdi de onlarla baş etmeye çalışıyorum kararlıyım bu yaza fit gireceğim tatlım ...:)) desteklerini bekliyorum günlüğümden takip edin yanlışlarım olrusa uyarın güzeller :))
2.5.12
Sabah:
1 fincan sade kahve
2 kuru kayısı
Öğle:
1 kibrit kutusu kadar süzme peynir
1 dilim kepek ekmek
1 tutam limonlu tere ve maydonoz
Ara:
8 çilek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?