Tuhaf Kız'ın Diyet Günlüğü

ben de canm ya denizin üstünde olmak bambaşka ay ne güzel ya be nde gdeblsem keske
Çok seviyorum dağ tepe gezmeyi ben vallahi. Artık 20 yaşıma girdim, boşa zaman öldürmek yok. Her hafta bir etkinlik yapacağım. Gezemiyorsam tiyatroya falan gideceğim.

Son düzenleme:

canım konumuz aynıymış yaşlarımız aynı olmasada üzüntü duyduğumuz konular aynı ben 29 yaşındayım yaşadığım stres dolu günler oldu ve mutluluğu yemekte buldum diyebilirim yemek yiyince birşeyler atıştırınca kendimi sakinleştirdim sanki evet böyle oldu neler geçmiyor ki bitti geçti gitti Şimdi kendime yeni bir şans verdim hayata geri döndüm yaşadığımı hissetmeye başladım ve acı gerçek kilolarımla karşılaştım şimdi de onlarla baş etmeye çalışıyorum kararlıyım bu yaza fit gireceğim tatlım ...:)) desteklerini bekliyorum günlüğümden takip edin yanlışlarım olrusa uyarın güzeller :))

Kızzzlaaaaarrr Dün okuldan arkadaşlarımla buluştuk. Doğum günümü hiçbiri kutlamamıştı süpriz yaptılar. Çok mutlu oldum vallahi Bir dilim de alman pastası yemek zorunda kaldım gibi oldu. Sabah tartıldım direk -800gr çıkmışım. Çok moralim düzeldi vallahi. Eve bir tartı alıp, sık sık ne yaptığımı kontrol etme kararı aldım.

Canııım üzüldüm senin adına ama sen ayağa kalkıp birşeyler yapmaya başlamışsın. Bu harika bir şey.. Bende senin gibi depresyonun ağırlığından kaçıp yemek yiye yiye bu halde geldim vallahi. Umarım başarılı olursun. Aklıma geldikçe günlüğüne uğrayacağım

2.5.12
Sabah:
1 fincan sade kahve
2 kuru kayısı
Öğle:
1 kibrit kutusu kadar süzme peynir
1 dilim kepek ekmek
1 tutam limonlu tere ve maydonoz
Ara:
8 çilek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…