Çok teşekkür ederim.Hayırlı olsun canım.
Diyetisyen desteği alıyor musun?
Mönülerini paylaşırsan sevinirim.
Tartıda fazla çıkınca veya kilo verişim duraksayınca motivasyonum kayboluyor, bir anda bırakıyorum.:26::26: O yüzden tartılmak benim için tehlikeli. Bilemiyorum canım yaa..canım bence haftada 1 kez tartılmalısın.zayıfladığını görmek seni motive eder.eğer tartda kendini daha kilo almış olarak görüyosan buda önlem almanı sağlar.biyerlerde yanlış yaptığını anlarsın.ağustosa kadar beklemen çok saçma olur.kendine bir gün belirle her hafta o gün tartıl
Teşekkür ederim canımgünlüğün hayırlı olsun :) inşallah bu kez başarılı olursun geçmişi düşünme önemli olan şimdi ne yaptığın ne kadar çabaladığın,hikayen benimkine çok benziyor bende 20 yaşımdayım 5 6 senedir hep kendimi kilolu gördüm bişeyler yapmaya çalıştım bıraktım bu kez kararlıyım sende öyle ol
Teşekkür ederim canımKilolarımız ve yaşlarımız da neredeyse aynı. Seninle irtibatı koparmak istemem. Birbirimizi gayet iyi anlayabileceğimizi düşünüyorum. Kararlı olman harika, ben de çoook istekliyim ama korkuyorum tekrar başarısız olmaktan. :26:
Tamam canım.:13:Bunu çok istiyorum ya..Azimli ve istikrarlı olmak istiyorum. Umarım burası işime yarar.tamam kontrol edelim birbirimizi sende kararını kesin verdiysen ,artık vücudundaki bu yükten kurtulmak istediğine eminsen göreceksin bak nasıl vereceğiz kilolarımızı
yarar yarar bak bana söz vermiş sayılıyorsun birşeyler yerken bunu düşün :) sana güveniyorumTamam canım.:13:Bunu çok istiyorum ya..Azimli ve istikrarlı olmak istiyorum. Umarım burası işime yarar.
Aaay sağol canım yaaayarar yarar bak bana söz vermiş sayılıyorsun birşeyler yerken bunu düşün :) sana güveniyorum
canım 2 günde 3 kilo biraz hızlı ve garip olmuş ama ödem olduğu için tabi olabilir bu hızla devamını dilerim:)23 Nisan Pazartesi 2012
Başlanğıç: 78 kg
Şuan: 75 kg
Hedef: 55 kg
Canım ben diyete Cuma Zayıflama Yarışması takımlarında başladım. 5 kilo vermiştim, üç-dört hafta doğru düzgün diyet yapmayınca 2sini almışım. Bende yarışmak yerine günlük açmayı tercih ettim.canım 2 günde 3 kilo biraz hızlı ve garip olmuş ama ödem olduğu için tabi olabilir bu hızla devamını dilerim:)
Teşekkür ederim canım. İnşallah hep beraber, birbirimize destek olarak bu işi başarabiliriz.merhaba
günlüğün hayırlı olsun tuhaf kız.hedefine ulaşırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?