Tuhaf Kız'ın Diyet Günlüğü

QueenD

1 Ocak 2013 / 70 Kilo
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
1.406
1
66
İstanbul
Herkese merhabalar!:79:
Öncelikle kısaca diyet geçmişimi yazmak istiyorum. Yaklaşık 13 yaşımdan beri az yada çok kilo vermek için diyet yapar dururum. Yıllardır bu işi nasıl başaramadığımı hala bilmiyorum. Görebildiğim tek neden iradesizliğim. :26:Gaza gelip diyete dört elle sarılıyorum, sonra neden yokken yavaş yavaş veya birden kendimi salıyorum. Bu halimden okadar utanıyorum ki artık insanlara "diyet yapıyorum" diyemiyorum. Artık daha fazla saçmalayamam, kendimden utanır hale geldim. Disiplinli bir şekilde diyet yapmak ve düzenle şu kilolarımdan kurtulmak istiyorum. Artık kendime gelmem gerek. Kendimi kontrol ve motive etmek için buradayım.19 yaşındayım. Üniversite 1. sınıftayım ve 2. sınıfa zayıf bir genç kız olarak geçmek istiyorum. Boyum 1.68.Kilomu ise bu Pazartesi tekrar ölçeceğim. Ağustos'a kadar tartılmayacağım. Umarım bir başarı öyküsü okursunuz, umarım size de yararlı olurum.

Hayırlı olsun canım.
Diyetisyen desteği alıyor musun?
Mönülerini paylaşırsan sevinirim.

Hayırlı olsun canım.
Diyetisyen desteği alıyor musun?
Mönülerini paylaşırsan sevinirim.
Çok teşekkür ederim. Diyetisyen desteği almıyorum ama daha önce gittiğim için elimden bir kaç liste var, onlardan yaralanacağım. Ayrıca spor da yapacağım. Menülerimi, yaptığım egzersizleri hatta günlük ruh halimi bile yazacağım canım

23.4.12
Sabah:
5 yemek kaşığı k-flex
1 su bardağı yarım yağlı süt
1 kuru kayısı

23.4.12
11.30:
1 orta boy yeşil elma
Öğle:
1 kase mercimek çorbası
1 büyük kase zeytinyağlı salata
3 köfte

canım bence haftada 1 kez tartılmalısın.zayıfladığını görmek seni motive eder.eğer tartda kendini daha kilo almış olarak görüyosan buda önlem almanı sağlar.biyerlerde yanlış yaptığını anlarsın.ağustosa kadar beklemen çok saçma olur.kendine bir gün belirle her hafta o gün tartıl

Tartıda fazla çıkınca veya kilo verişim duraksayınca motivasyonum kayboluyor, bir anda bırakıyorum.:26::26: O yüzden tartılmak benim için tehlikeli. Bilemiyorum canım yaa..

Nasıl bir yol izleyerek kilo vereceğimi bilmiyorum ama yine başarmaktan başka çarem yok. Mutluluğumun tek anahtarı fazla kilolarımdan kurtulmak. Eğer geçmiş yılların pişmanlığını üzerimden atmak ve acısını çıkarmak istiyorsam bunu başarmalıyım!

günlüğün hayırlı olsun :) inşallah bu kez başarılı olursun geçmişi düşünme önemli olan şimdi ne yaptığın ne kadar çabaladığın,hikayen benimkine çok benziyor bende 20 yaşımdayım 5 6 senedir hep kendimi kilolu gördüm bişeyler yapmaya çalıştım bıraktım bu kez kararlıyım sende öyle ol

Teşekkür ederim canım Kilolarımız ve yaşlarımız da neredeyse aynı. Seninle irtibatı koparmak istemem. Birbirimizi gayet iyi anlayabileceğimizi düşünüyorum. Kararlı olman harika, ben de çoook istekliyim ama korkuyorum tekrar başarısız olmaktan. :26:

tamam kontrol edelim birbirimizi sende kararını kesin verdiysen ,artık vücudundaki bu yükten kurtulmak istediğine eminsen göreceksin bak nasıl vereceğiz kilolarımızı

tamam kontrol edelim birbirimizi sende kararını kesin verdiysen ,artık vücudundaki bu yükten kurtulmak istediğine eminsen göreceksin bak nasıl vereceğiz kilolarımızı
Tamam canım.:13:Bunu çok istiyorum ya..Azimli ve istikrarlı olmak istiyorum. Umarım burası işime yarar.

canım 2 günde 3 kilo biraz hızlı ve garip olmuş ama ödem olduğu için tabi olabilir bu hızla devamını dilerim:)
Canım ben diyete Cuma Zayıflama Yarışması takımlarında başladım. 5 kilo vermiştim, üç-dört hafta doğru düzgün diyet yapmayınca 2sini almışım. Bende yarışmak yerine günlük açmayı tercih ettim.

23.4.12
17.00:
1 orta boy yeşil elma
2 yemek kaşığı yoğurt
1 büyük boy galeta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…