aynen öyle yoksa şirketin anlaşmalı lokantasında çeşit çok kendimi kaybetmek istemiyorum.
canım napıyosun dıyetın nasıl gdıyor
Aynen canım insan para verince daha da gaza geliyor.günaydııııııııııınnn demek spor salonuna yazıldın çok iyi yaa para verince insan zorla disiplin kazanıyo:) ayça kaya nasıl gidiyo:) ben de ayça kayaya uymaya çalışıyorum artık ayran detoksu sapmıştım 62 ile iki günde 64 oldum normalde herkes kilo verir ama ben de fazla ödem şişkinlik yaptıdün ayça kayaya döndüm 1 saatte spor şişkinliğim indi şükür 63ü gördüm hiç dışına çıkmadan ayça kayaya devaammm:)
forumun diyet listeleri bölümünde ayda 8 kilo verdiren listesi var listeye uyanlar orada toplanıp birlikte kilo veriyo bi bak istersen:)Merhaba canım nasılsın?Şekersiz çayından içmeye geldim :) Yahu kızlar çok cahil gibi olacam ama bu Ayça Kaya nedir?
Bugün indirimli kupon sitelerinden birinde harika bir fırsat gördüm, hemen satın aldım.200tl üç aylık spor salonu üyeliği; sınırsız kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, hamam, buhar banyosu, masaj, jakuzi.. Aylık 65 tlye falan denk geliyor. Büyük bir sitenin kendi tesisinde hemde bayıldım vallahi normal fiyatı 400tl. 3 Ay boyunca bol bol yüzüp keyif yapacağım. Haftada 5 gün 1 saat yüzeceğim. Zayıflamazsam yuh artık bana
Hehehe hoşgeldin canııım. Bak sayfam listesi ve videosu var. Doktorum programında çıkan bir diyetisyen. Ben onun listesine uymaya çalışıyorum.Merhaba canım nasılsın?Şekersiz çayından içmeye geldim :) Yahu kızlar çok cahil gibi olacam ama bu Ayça Kaya nedir?
Aaa ben diyetisyen sanıyoduumIç hastalıkları uzmanı zayıflama konusunda biçok çalışması var google a yaz sitesine ulasırsın
Bir sürü diyet var beğendiğini, yapabilirim dediğini seçerforumun diyet listeleri bölümünde ayda 8 kilo verdiren listesi var listeye uyanlar orada toplanıp birlikte kilo veriyo bi bak istersen:)
Tımam fıstık:13:Teşekkürler kızlar bi araştırayım bakayım :)
Canım valla bende bayıldım parayı artık bu ay ki maaşımı full kartıma yatırıcam:18:keşke benim de imkanım olsa
Canım valla bende bayıldım parayı artık bu ay ki maaşımı full kartıma yatırıcam:18:
Belki daha sonra olur canım. Sınavdan sonra yaparsın birşeyler hem stresini atarsıncnım parası iyi ama ya gercekten cok iyi. benm de boyle seylere vaktim olsaydı keske..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?