Tuhaf Kız'ın Diyet Günlüğü

Merhaba canım. Günlüklere bakarken seninkine rastladım. Bende günluk yazıyorum. Şunu merak ettim. Baştan beri çizelgen 77'yi gösteriyor sanırım. Acaba hiç kilo verdinmi?

Merhaba canım. Günlüklere bakarken seninkine rastladım. Bende günluk yazıyorum. Şunu merak ettim. Baştan beri çizelgen 77'yi gösteriyor sanırım. Acaba hiç kilo verdinmi?
Canım ben çizelgemi sürekli değiştiriyorum. 77 ile başlamadım yani. Bir kere çizelgeyi değiştirince ilk mesajlarıma kadar bütün mesajlarımda çizelgem değişiyor. Bir karışıklık oldu sanırım. 77'den düştüm mü bilmiyorum. Tartılmadım canım.

12.7.12
Ara:
21.00

5 mürdüm eriği
Acıkınca:
2 kırmızı biber (üzerilerine azcık sirke)
5 siyah zeytin
(Sağlıklı atıştırmalık; Dr. Mehmet Öz'ün taktiği)

13.7.12
Ara:
13.00

1 kuru incir
1 kupa kahve
Öğle:
15.00

2 dilim çavdar ekmeği
2 kibrit kutusu tel peynir
1 domates
3 zeytin

bak benim diyetimi de uygulayabilirsin benim ki gayet iyi gidiyor maşallah,ama bozmadım hiç 52.günüm ve 7.5 kilo verdim.bundan sonra biraz yavaşlar ama olsun gene de iyi gitti diye düşünüyorum

bak benim diyetimi de uygulayabilirsin benim ki gayet iyi gidiyor maşallah,ama bozmadım hiç 52.günüm ve 7.5 kilo verdim.bundan sonra biraz yavaşlar ama olsun gene de iyi gitti diye düşünüyorum
Ayy çok iyi gitmişsin canım ya. Sabrına, azmine hayran kaldım.:26:

16.7.12
Sabah: 09.30
2 bardak su
1,5 bardak yarım yağlı süt
1 kase k-flex
Ara: 11.30
1 bardak su
1 kuru incir
1 kupa sade kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…