- 30 Temmuz 2022
- 89
- 38
- Konu Sahibi Cancancan333
Hanımlar merhaba 1 buçuk yıllık evliyim ailemle aramızda 9 saatlik mesafe var. Eşim ve ben memuruz. Zamanında annem babam kardeşimle büyük sorunlar yaşadım. Hepsi maddi konulardan oldu. Sürekli benden maddi beklentileri vardı ve bence hala var. 3 yıllık memurum üniversite okurken bile bursumla eve alışveriş yaptım özelde çalıştığım 1 yıl kardeşim Üniye gitsin diye para yolladım. Memur oldum yine aynı şekil anneme ayrı para kardeşime ayrı babama doğalgazı ödeyemedim dükkan kirası ödeyemedim diye ayrı para yolladım. Ve irili ufaklı bu hemen hemen her ay devam etti. Düğün zamanı geldi çattı düğünümüzü her şeyimizi eşyalarımızı eşimle biz hallettik. Eşimin tarafı da destek olmadı. Ayrıca kendi annem düğünümdeki takılarımı aldı. Kimin ne taktığını bile bilmiyorum… bunları gördükten sonra yardımı falan kestim. Babamın memur oldum diye beni ukala bilmesi kardeşimin “para yolladın diye kölen mi olucam demesi, annemin abuk subuk istekleri halı yıkatıcam deyip ibanına para istemesi yanlarına gittikçe dışarı çıkmaya korkar oldum annem beni zengin sanıp çarşıda her gördüğünü ister gibi davranışları her şeyi bana ödetme isteği…. Vs vs o yılların bunalmışlığı yazamadığım aklıma gelmeyen bi sürü örnek … Haftaya annem ve 2 kız kardeşim yanıma gelecekler otobüsle. Şu an bile stres yaptım muhtemelen dönüş biletlerini ben alacağım ama buraya gelirken de ödememi isterlerse … kişi başı olmuş bilet 1000 tl. Buraya gelecekler yemesi içmesi gezmesi dışarı çıkıcaz annemin istekleri vs. İnanın hiç yerinde davranmıyor utanmadan her şeyi istiyor bi anne ilk şunu demez mi ya aman kızım masraf olmasın vs. Bunu dese yine yemin ederim içim rahatlayacak ve asla paradan sakınan biri olmadım anneme doğum gününde Baget kolye hediye kardeşlerime ayrı hediye nakit para .. babama ayakkabı vs. Onlar benim doğum günümü bi mesajla kutlar geçerler. Aileleriniz yanınıza geldiğinde nasıl oluyor maddi olarak arkadaşlar bi yol gösterir misiniz lütfen. Küçüklükten beri böyle travmam olduğu için mi endişe ettim bu kadar? Bir de annemin bir komşusu var hiç sevmem fesatlık yapan laf sokan bir kadındır. Akşam Instagramdan yazmış işte annen geliyormuş yanına ben de geliyorum annenle falan diye ne alaka yani ben evliyim eşim var bu nasıl bi kafa iyice sinir stres oldum ya…