Tuğçe'nin Çeyizcikleri...

koltuk takımı çok rahat canım.
o yüzden tercih ettik.
geniş koltuk baya aslında.

Seneler Önce Alınmışsa Yapacak Bişiy Yok Canım

Koltuk Resimden Dar Gibi Geldi de Neyse Hayırlısı

Seneler Önce Alınmışsa Yapacak Bişiy Yok Canım

Koltuk Resimden Dar Gibi Geldi de Neyse Hayırlısı

yok canım hatta çok geniş diye ölçmek zorunda kaldık sığıcak mı salona diye.
2,5 metre boyu var 1,5 metrede genişliği var.

Tugcecim aldıkların cook güzel güle güle kulan canım ohh masalah salonunuda bitirmişsin güle güle oturmak nasip etsin Rabbim

Tugcecim aldıkların cook güzel güle güle kulan canım ohh masalah salonunuda bitirmişsin güle güle oturmak nasip etsin Rabbim

teşekkür ederim edacım.
salon 1 ay sonra gelicek kısmetse.
Amin canımm... Sen de herşeyini eşinle güzel günlerde kullanın inşallah.

Tabi her geçen gün artıyor canım ama herşeyin güzel olacağını düşünüp, hayal etmeliyiz.
ne düşünürsek o olur canım.

şu sıralar düşüncelerim hep cok güzel eksikler yavas yavas bitiyor bizde bu pazar beyaz eşyayı alırsak mobilya kalacak :44:

şu sıralar düşüncelerim hep cok güzel eksikler yavas yavas bitiyor bizde bu pazar beyaz eşyayı alırsak mobilya kalacak :44:

mobilyayı 1 ay sonra teslim ediyorlar genelde.
martta gelse iyi bence canım.
yani geç kalmadın mobilya seçmek için.
düşüncelerinin güzel olmasına sevindim.

mobilyayı 1 ay sonra teslim ediyorlar genelde.
martta gelse iyi bence canım.
yani geç kalmadın mobilya seçmek için.
düşüncelerinin güzel olmasına sevindim.

gerci canım biz mart sonu yada nisan bası alırız sanırım eşyaları evi mart gibi aramaya baslıcaz ya :44:

gerci canım biz mart sonu yada nisan bası alırız sanırım eşyaları evi mart gibi aramaya baslıcaz ya :44:

olsun canım o zaman alırsınız.
1 ay süre veriyorlar gene. Ona göre martta sipariş verseniz nisanda mobilyalarınız gelir canım.

olsun canım o zaman alırsınız.
1 ay süre veriyorlar gene. Ona göre martta sipariş verseniz nisanda mobilyalarınız gelir canım.

yanlıs anlatmısım ben mobilyayı almak istiyorum ama mart sonu yada nisan bası gelsin eve istiyorum ama dedigin gibi bir ayıda gecer falan güven olmaz en gec şubat sonu almamız lazımki sorun cıkmadan mart sonu elimizde olsun eksik cok eşya eve yerleşecek daha halısı perdesi evi yerleştirmesi olacak

tuğçecim zevkine hayran kaldım ah o puantiyeli çay tabakları ve english home tepsiler o tepsiler hala varmı ya ben arıyorum ama bulamıyorum iyi günlerde kullanmanı dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…