Tuğçe'nin Çeyizcikleri...

tuğçecim zevkine hayran kaldım ah o puantiyeli çay tabakları ve english home tepsiler o tepsiler hala varmı ya ben arıyorum ama bulamıyorum iyi günlerde kullanmanı dilerim

Çok sağol canım beğendiğine sevindim.
Puantiyelileri esseden almıştım.
eNGLish home tepsilerini annem bana 2 yıl önce doğumgünümde hediye etmişti çeyizim için.
Belki şimdi satılmıyor olabilir canım.

Ceyizlerin çok güzel canım daha yeni görüyorum konunu diğer konularnı biliyordum bunu nasıl atladım. Rabbim Aşkla güzel günlerde kullanabilmeyi nasip etsin inşallah

Çok güzelmiş çeyizlerin güle güle kullan canım butterfly bernardo bende istemiştim ama çok pahalı geldiğinden almamıştım onu hala aklımda ama :) o çay tabak altları nerden ?

Çok güzelmiş çeyizlerin güle güle kullan canım butterfly bernardo bende istemiştim ama çok pahalı geldiğinden almamıştım onu hala aklımda ama :) o çay tabak altları nerden ?

biraz pahalı canım haklısın.
Çay tabakları esseden canım.
teşekkür ederim canım. :)

canım çok güzel hepsi şu pembe kahvaltı kapaklı kaseleri nerden aldın

çok güzeller Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin cnm ,güle güle kullan inş. :)

Allah mutluluk,huzur ve sğlıkla kullandırsın canım güzel günlerde kullan çok heyecanlı günlerdir bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…