Tugçe'nin aşkla aldığı çeyizleri

Tuce cnmm cokk guzellerr..bisi sorcam bu bonbon kokular ise yariyomu kullananlarada sorayum ona gore alicamm

Canım herseyin cok guzel özellikle cicek şeklindeki mumluklarina bayıldım banyom icin oyle bise ariyodum. Nerden aldın acaba

hepside birbirinden tatlı yeni cicilerin hayırlı olsun Tuğçem

Aldıklarının tümü çok güzel baya baya yoruldu gözlerim biraz erken değil mi evde nereye koyuyuyosun bunları

tuğçe yeni cicilerini gördüm çok şekelrler aşkla kullan canım gelin damatlarına bayıldım ama

Tuce cnmm cokk guzellerr..bisi sorcam bu bonbon kokular ise yariyomu kullananlarada sorayum ona gore alicamm
tesekkurler tatlim o kokulari daha kullanmadim malum ceyiz icin ama kokulari baya yogun icinde kurutulmus cicek gibi biseyler var yumusak degiller yani suan innirimdeyken al istersen bitane dene
Canım herseyin cok guzel özellikle cicek şeklindeki mumluklarina bayıldım banyom icin oyle bise ariyodum. Nerden aldın acaba
tesekkurler canim cieklerle ilgili özelden msj atmistim
hepside birbirinden tatlı yeni cicilerin hayırlı olsun Tuğçem
damlacim tesekkur ederim bitanem daha guzelleri senin olsun
Aldıklarının tümü çok güzel baya baya yoruldu gözlerim biraz erken değil mi evde nereye koyuyuyosun bunları
tesekkurler canim dugunume 2 yil var ama ben herseyimi.kendim yapiyorum tatlim bide evlendikten sonra annemlere yine destek olmam gerekiyor o yuzden erkenden basladim kapali balkonumuz var annemin isyanlarina ragmen oraya yigmis durumdayim bide dolaplarin ustune bazalara vs yer buluyorum ya zaten bitmek uzere yer ihtiyacimda kalmadi pek
tuğçe yeni cicilerini gördüm çok şekelrler aşkla kullan canım gelin damatlarına bayıldım ama
tesekkur ederim bebegim bende bayildimm onlara ya dayanamadim aldim

Bende aldığım birkaç parçayı odamın bir köşesine koydum ama gelip gidip gözüm takılıyo 11 ayı aldıklarıma baka baka geçiririm, baka baka eskitirim artık aldıklarımı

Bende aldığım birkaç parçayı odamın bir köşesine koydum ama gelip gidip gözüm takılıyo 11 ayı aldıklarıma baka baka geçiririm, baka baka eskitirim artık aldıklarımı

sorma ya bendede var o hastalik kolileri acip acip bakiyorum okadar heycanlaniyorumki bocegimle kullanacagimiz gunleri hayal ediyorum

sorma ya bendede var o hastalik kolileri acip acip bakiyorum okadar heycanlaniyorumki bocegimle kullanacagimiz gunleri hayal ediyorum

O zaman sadece ben değilmişim bu ruh hastası

Biz bide ev tadilatı ile uğraşıcaz bikaç aya kadar o başlicak artık o yapı market senin bu yapı market benim dolaş dur

Şaka bi yana da baya bi gideri oluyomuş bu ufak tefek şeylerin

o hastalık bende de var kuzuuuu ben de ikide bir çeyizlerime bakıp bakıp geri kapatıyom çok mutlu oluyorum her baktığımda kafamda planlar yapıyorum kardeşimde gülüp gülüp hııı görende kamyon kapıya dayandı gelin olacan sanıyor diye dalga geçiyor hayali ble güzel bu çeyizciklerin

dik süpürgem fakir darky
[/QUOTE]
peçetelerimm

sabunlarımm
[/QUOTE]

maşallah hepsi birbirinden güzel çiçekli böcekli özellikle sıcak su torbasının kesesine bayıldım.. yanlız keşke mutfak elektrikli aletleri renkli alsaymışınız... daha da güzel olurdu ... güle güle kullanın...

evet canim ya masallah size insallah en yakin zamanda sorunsuz hallolur herseyiniz insallah bizde o zamanlara gelelimde varsin gideri olsun böceğim askerden bi gelse gerisi corap söküğü gobi gelcek ama ooff hergun safak tablomdan bir gn daha eksiliyor ama ne zormus bu asker yolu beklemek uyuyorum uyaniyorum yine yok yine yok
tatlim inan ayni benim kardesim gibi oda biktim senin ceyiz muhabbetinden diyo bu topikte olmasa ne yapcam bilmiyorum yani bende gidip gidip aciyorum kolileri kargolarin biri geliyo biri gidiyo balkonum tika basa dolddu gozum hala ceyiz alisverisinde aldigim ufacik biseyle bile kendimi hayallerin icinde buluyorum gecen gelin damat kasiklarim var ya kanca ev den onlar elime gecti uzun uzun hayaller kurdum kiz bocegimle evlenmisizde dondurma yiyormusuz

evet mantıklı düşünmüşsün ev aletleri konusunda gerçekten braun çok başarılı birde şunu merak ettim dikiş dikmeyi seviyorsunuz sanırım saglıkla güle güle kullanın gercekten degerinizi bilen bir insanla

evet yeni başladım aslında böceğim askerde olduğu için meşgale arıyorumda denebilir inşallah canım benim teşekkür ederim güzel dileklerin için sanada Allah çok mutlu bir hayat versin inşallah
hepsi birbirinden güzel aşkla kullanmak nasip olsun canım

çok teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun

amin inşallah en kısa zamanda evimizde oluruz inşallah bütün kiracıları kiradan kurtarsın rabbim amin

ama bunlaar çoook tatLııı
evini hayal bile edemiyorum nekadar tatLı olacak kimbilir(kısmetse evlenince birde yerleşmiş halini görebilirsek iyi olur
)
inşaLLah aşkLada kuLLanın canım..daha var ama madem herşey hazır demekki erken olma ihtimali var
ben senin yerinde olsam,bunlarda hazır olsa hemen şu saniye kaçarım dayanamam

güle güle kullanın canım inşallah.. (telefona bayıldım)

yok kuzuuuuuuuuuuu ne evlenmesi benim daha ortada hiiiiiç bişe yokkkk:18:

tatlım çok teşekkür ederim begemene sevindim hemen herşey tamam ama yaşım küçük daha 21 yaşındayım bileğinde askerde bi gelsin hayırlısıyla kendisini koparması biraz bide Allah nasip ederse ev almak istiyoruz inşallah herşey güzel olur sorunsuz evleniriz aslında bende iple çekiyorum o günleri ama bekliyorum
yok kuzuuuuuuuuuuu ne evlenmesi benim daha ortada hiiiiiç bişe yokkkk:18:

bebeğim sana değildi o mesaj ya lol arkadaş senin mesajını alıntı yapmış ona cevap verirken seninki gelmiş biliyorum sende benim gibi söz olsun evlenme teklifi etsin diyenlerdensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…