- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
evet bebeğim %50 indirim var bütün nevresimlerde . pikelerde yok indirim biyeli olanlarda var sık sık gidiyorum ben english home bakarın indirime girince yazarım hemen sana posta girişini boş tutevet edoşum ya dayanamıyorum ama almıcam artık ya off yer gök nevresim doldu dayanamıyorum nevresim hastalığına yakalandım galiba
ya ama ama çok güzeller :) minik gibi duruyo ama bayıldım. gerçeği daha da güzelmiş canımnormal ebatlarda fotoğraf sığsın yeter. çok şıklar, çok tatlılar. sen zaten çeyizde idolümsün. benim nişanlım da beşiktaşlı kongre üyesi falan. beşiktaş yaşamım oldu valla :) çeyizime yansıtmadım daha ama alıcam bornozlar bardaklar nevresimler vs. senden bakıyorum zaten ne alınır diye :)
teşekkür ederim fotoğraf için. :)
Ne güzel inşallah pikelerde olur indirim Anlastık canım senden haber bekliyorum Eminmisin son kararın mı 20 olmasına ne kaldı Masallah nazar degmesin gerci uygun uygun aldın canım indirimleri yakaladın şükür
canım benim teşekkür ederim çok mutlu oldum ne mutlu bana sana ilham verebiliyorsambu arada aklında bulunsun ben böceğimin bornozunu aldım taçtan diğerini kendime kısa bornoz alıp beşiktaş arması diktim bornoza hem güzel oldu hemde istediğim gibi oldu bide english home da indirimli havlu seti var şuandada indirimli baquguet mi öyle bişey ismi onlardan aldım 2 takım onlarada bjk arması diktim kendime bornoz seti yaptım hepsi bana 170 e falan mal oldu öbür türlü lisanslılarla 300 ü buluyo sende öyle yap. nevresimimide gittigidiyordan aldım 85 olması lazım magazada bide diğer internet sitelerinin hepsinde 129 en ucuzu 110 tl di . bardaklarımında hepsi migrostan sık sık geliyor ordan alabilirsin . ben çok seviyorum ya böceğimin ilgisi olan şeyleri çeyiime katmayı sonuçta beraber yaşayacağız oda sevinsin mutlu olsun yanımda sıkılmasın eğlenelim istiyorum bide oyun konsolu falan alcaz beraber oyun oynayacağız play station falanda olabilir zaten tabu cranium falan sende mutlaka al evliliğimiz monotonlaşmasın . bide şu günler gelse bian önce daha 2 yıl var çıldırcam yaa kaççam gitcem oturcam valla ben sana kaçtım diye
merak etme bebeğim takipteyim ben mutlaka haber veririm sana benemin değilim ama öyle istiyorum gerçekten almak istemiyorum artık zaten annem daha bilmiyor aldığımı bakalım eve kargo gelince ne tepki vercek english home yeni ferforjeler çıkarmış keşke yine indirim olsa ya baksana internet sitesine harika şeyler var bence pikeler bu yakınlarda girer indirime ben her sabah uyanınca bakıyorum siteye hemen haber ederim sana
teşekkür ederim canım beşiktaşlı ürünler hakkında bilgilendirmen için :)
bu arada oyunlarda ustayımfifa2013 oynuyoruz beraber. maçlar yapıyoruz. bana joypad bile aldık oynuyoruz diye :) bence alın çok keyifli oluyor. 2 yıl hmm . Niye o kadar uzun ki ?? biz sanırım kasım sonu gibi evlenicez. Henüz belirlemedik ama 2014 e yuvamızda girmek istiyoruz.
tatlım benimki askerde daha 4 ay var sonrada biraz kendini toplasın diye beklemek istiyoruz bide ev almayı düşünüyoruz askerden gelir gelmez düğün zor olur diye daha tam belli değil aslında hafta sonu böceğimin yanına gitcem ağrıya bütün arkadaşları son haftalarda evlenme teklif ediyo sevgililerine keşke benim böceğiminde kafasına bişeyler düşsede evlenme teklif etse banasen aldınmı teklifini? bu arada evet oyunları bizde arada oynuyoruz ama zaten 8 aydır askerde böceğimin yüzünü unuttum ya gelsede oyun yok 1 yıl izleyeceğim sadece
:/ kıyamam sana ben. az kalmış sık dişini canımcım. hı hı geçen yıl doğum günümde teklif etti. 1 ay sonra nişanlandık. eylülde 1 yıl olcak nişanlanalı. işte düğün tarihi belirlemeye çalışıyoruz kasım sonu ya da ortası gibi kısmetse olcak. 2014 yazı olsun bari sizin de. :)
evet Allah tan kargo geldiğinde evde olmayacağımBu sefer annen ne tepki verecek bakalımolamazzzz Tugcem yine alışveriş yaparsın inşallah girer ama ya masa örtüsü gibi olursa internette gördüm gittim baktım yok kalmamıs yada saklıyorlar mı anlamadım inşallah şu pike girer ve bende bulabilirim
teşekkür ederim canımaldığın herşeyy çok güzeller güle güle kullanmaklar nasip etsin inş
Demii canımmteşekkür ederim bebeğimm inşallah mutlu günlerde kullanırız çeyizlerimizievet ya artık evlenmek istiyorumm
ayy ne güzel tatlım ya inşallah darısı başıma bakalım aslında ben istiyorum ama borçlarımız falan var yapamayızki okadar erken 2015 yazında olabilir bide ben 21 yaşındayım daha erken diye düşünüyorum ozaman 23 olcam gerçi böceğim 27 yaşında 29 olcak ama olsun
evet Allah tan kargo geldiğinde evde olmayacağımböceğime gidiyorumm edooooşş çok özledim ya aslında internetten yakalayıp al 4.90 kargo ücreti yada ben sabahtan haber veririm sana hemen gidersen bulursun eger bulamazsan sor diğer şubelerinizde varmı bakarmısınız diye onlar arayıp öğreniyorlar ayırttırırlar sen gidip alırsın hemencik
teşekkür ederim canımaldıklarımın hepsini ykleyemedim ilk sayfaya en yakın zamanda güncelleyeceğim inşallah.
Aksam kapıya koyarmıs annen bütün ceyizleri (Allah korusun kıyamaz zaten )
Gercekten mi süperrrr canım ohhh göreceksin damadımızıne zaman gidiyorsun canım bugün mü :44:aslında msj geldi bana bir kod verdiler bu ay sonuna kadar 50 tl üzeri alışverişte 25 tl indirim diye ama kredi kartı yok sorun burda onlardada kapıda ödeme yok gecen masaörtüsünde öyle yaptık kız İstanbulda stoklarda yok diyor dedim sakladınız mı yoksa bu kadar mı cabuk satılıyor :44:
bebeğim çok geç gördüm msjıgittim geldim böceğimin yanına daha kötü oldum çok özledim kız önceden görseydim isterdm kodu senden madem kullanmadın tüh olmadı o konuda evet ya orda yatmak lazım heralde bazen bi gidiyorum süpürmüşler kendileride aldığı için bitiyor hemen sanırım.
Olsun canım cok az kaldı gelecek ve hep yanında olacakvalla kullanmadım canım bari sen faydalanırdın gerci daha ne alacaksan artık tanıdık bulmak lazım o zaman magazadan
evet tanıdık iyi olur bencede ama rica etsen çalışanlara ayırırlar 1 gün süreyle ayırım yapabiliyorlarmış indirim günü istediğin ürünleri ayırırlar sende gidip alırsın hmencikk
şimdi kızlaar english home patlaması yaşadımben ya oraya girince kendimi kaybediyorumtaksitle verseler magazayı alcam galiba :!: yine yine yeni ciciler aldımm ben çok çookk beğendim alırken inşallah sizde beğenirsiniz
önce loella mutfak serisiyle başlıyorummönlüğüm-eldivenim-tutacağım-runnerim-amerikan servisim(resmini çift taraflı çektim diğer yüzüde hoşuma gitti)-kurulama bezlerim-çaydanlık kılıfım-ekmek sepetim-ekmek torbam-poşet torbam ve kırlentim Eki Görüntüle 717337 Eki Görüntüle 717338 Eki Görüntüle 717339 Eki Görüntüle 717340 Eki Görüntüle 717344 Eki Görüntüle 717345 Eki Görüntüle 717346 Eki Görüntüle 717347 Eki Görüntüle 717348 Eki Görüntüle 717357
yine Rina mutfak setim bunu tam set almadımönlüğüm-eldivenim-tutacağım-kurulama bezlerim((bunu fotograflayamadım kızlar deseni amerikan servis ve peçetelerinin karışımı bişey) ve amerikan servisim
Eki Görüntüle 717366 Eki Görüntüle 717367
salonuma aldıgım 2 adet runnerim (biri masa üzerine diğeri dresuarın üzerine)-1 adet yuvarlak örtüm (orta sehpa üzerine ve 8 adet bardak altlığım
ve s0n 0larak aksesuarlarımenglish home siparişimle beraber hediye gelen bereket kuşum-çiçek şeklinde iğneliğim-takı mankenim-12 adet tül fiyonk peçeteliğim ve kapı önü paspasım(unu mutfak balkonumda kullanacağım)
Eki Görüntüle 717381 Eki Görüntüle 717382 Eki Görüntüle 717380
bunu unutmuşumm canım kırlentimm migrostan 6.95 tl ye aldım
işte bukadar kızlarr