- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
işte yeni cicilerim kızlar Englısh home sağolsun rosabel pikem ve yastık kılıflarım 25 tl hediye çekimle aldımEki Görüntüle 724808 Eki Görüntüle 724809
ay canimm benimm nekadar guzel bi dilek bu cok cokk tesekkur ederimTuğçecim yeni cicilerinle odanız bahar gibi açsın inşallah çok güzeller
Tugcemmmm benim istedigim takım bu işteeegüle güle kullan canım ne kadara gelmis oldu
ay canimm benimm nekadar guzel bi dilek bu cok cokk tesekkur ederim
edosum tesekkur ederim canimmmbende iste bunu kastediyodum pike 44 lira yastik kilifi 12 indirinle beraber 31 tl tuttu kargoyla beraber 36 ya geldi canim zaten %50 indirime girince alirim diyordum iyi oldu senin idda isi ne oldu bebegim indirimle aldir sevdicegine pikeyi
kizlar sinav telasi derken anca bu saatte eklebildim yeni cicilerimi hemen uyucam dayanamadim bekleyemedim vala yarinihepsi evim.net ten toplam 61 tl tuttu kargo dahil
bu ara bambu kaselere takmis durumdayimbunlarla beraber koleksiyonum tamamlandi ve o sayfayo kapatiyorum.hepsinden 2 adet aldimmbalik sofralarimda ve meyve - cerez serviainde kullanacagim insallah
Eki Görüntüle 726140 Eki Görüntüle 726139 Eki Görüntüle 726138
bunlarda böcegimi ve beni temsil eden saksilarimiz cok sirin degillermi tanesi 13 tl
Eki Görüntüle 726144 Eki Görüntüle 726145
ve bunlarda sonolarak migrostan 2 ser adet aldigim cam saklama kaplarim kare olanlar 9 yuvarlaklar 8 tl
Eki Görüntüle 726146
Tuğçecim kuzucum görüşemiyoruz epeydir
Neler almışsın sen, resmen English Home dükkanı gibi olacak evin, evlenince mutlaka gelmem lazım, senin elinden çıkmış sofralarda ağırlanmak istiyorum
Kuzucum, taze haberlerim var, benim topiğe de beklerimm
bebegim cok tesekkur ederiminan okadar mutlu olurumki gelirsen yemekler pisiririm sana cupcakeler pastalar ne guzel olur gercekten geliyorum hemen topigine ne zamandir giremiyorum topiklere egitimlerim falan vardi hugunde sinavlarim vardi bitti sukur burdayim yine hemen kosup geliyorum
Canım çok iyi fiyata almıssın tabi int alışverişlerinde kapıda ödemeleri yokmus öyle yazıyor.. iddayı ben kazandım canım ve son anda verdigim kararlar kazandıklarımı ikea alısverişinde degerlendirdim bugün aldıklarımızı paylasıcam birazdanartık pikede baska iddada
Saksıların ne kadar güzel canım çok şekersevesim geldi onları
tatlımm bende çok sevdim seni teşekkür ederimKız ben seni yirim ya
Tanımadan sevdiğim tuğçem benim, gelicem inşallah evine, hatta bazılarını da aşırıcam çeyizlerinden
tuğçeee ne ciciler almışsın öyle saksılarına bayıldım hayatım güzel günlerde kullan
Gizemim teşekkür ederim tatlımmCanım neler almışsın gene böyle.
Hepsi çok güzel.
Bambu serisi tamamlamışın. Mutlulukla kullanmak nasip olsun hepsini
.. hayırlı güzel günlerde kullan inşallah ,zevkli şeyler almışsın...
Gizemim teşekkür ederim tatlımmyoğunluktan anca ekleyebildim unuttum kız sana söylemeyi yeni bişeyler daha aldım ama biliyorsun nöbetçiyim malesef yine olaylar başladı koşuşturuyoruz
teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun inşallah
teşekkür ederim canım indirimdeymiş kkular aldım bendeMaşallah canım neler almışsınnn :))
Koku Keseleri benimde aklımda kesiinlikle ufak detay ama büyük ihtiyaç olduklarıı düşünüyorum.
Gelin damat fügürlü cicilerinide çook sevdimm.
Mutlulukla kullanmak nasip olsun canımm
Tugcecim hepsi çok güzel canım baya şey haletmiş bulunuyorsun gzel bir alışveriş olmus
teşekkür ederim canım indirimdeymiş kkular aldım bende
aslında pek bişey yok ufak tefek ıvır zıvır kendimi durduramadığım için aldım ama artık ara veriyorum biraz pek bişey almama kararı verdim biraz yığılmaya başladı borçlarım bide hiç kıyafet almıyorum kendime biraz alışveriş yapcam inşallah bide derin diyetler içindeyim zayıflarsam birazcık daha çok hevesle alcam