Tugçe'nin aşkla aldığı çeyizleri

tuğçe sen bu gidişle tüm çeyizi bu yaz bitirirsinaşkla sevgiyle kullan canım benim hepside mis misss runnerlerini ne kadara aldın canım

Tuğçe cim hepsi birbirinden güzel ya yerim ben bunları güle güle kullan bende runner ve peçetelik istiyorum ama peçetelerin açık pembesini beğendim napıcağımı bilemedim pembiş bir salonum olcağını sanmıyorum

Canımmm gene ne kadar güzel şeyler almışsın
Bakmaya doyamıyor insan
O fiyonk ne kadar tatlı öylee :)))
İnşallah herbirşeyini mutlulukla kullanmak nasip olsun canımm

Canımmm gene ne kadar güzel şeyler almışsın
Bakmaya doyamıyor insan
O fiyonk ne kadar tatlı öylee :)))
İnşallah herbirşeyini mutlulukla kullanmak nasip olsun canımm

tesekkur ederim canim sen havlunu degistircektin aldinmi bohcani :)

ayy daha ne olsun bütün english homu toplamışsın valla bak bak bitmedi:) zaten bitsin de istemedim çok güzel şeyler almışsın canım hepsi birbirinden güzel güle güle kullan
tesekkur ederim aysegulcum english homa ugrayinca elim bos cikamiyorum ya bagimlilik yapti
vuhuuuuu hepsi çok güzel görünüyor tatlım güle güle kullan
tesekkur ederimm tatlimm begenmene sevindim
Tugcemm hepsi çok güzel doldurmussun yine şimdide nevresim bitti sanırım mutfak önlügü vs merakın tuttu 3 takımın oldu dimi hepsini güle güle kullan
edosum tesekkur ederim canim benim evet aimdide mutfaga takmis durumdayim ama baska almam yeter bukadar aklimdaydi yedeklemek zaten iyi oldu 3 takik oldu farketmeden
tuğçe sen bu gidişle tüm çeyizi bu yaz bitirirsinaşkla sevgiyle kullan canım benim hepside mis misss runnerlerini ne kadara aldın canım
canim cok tesekkur ederimm evet planlarimda bu kis bitene kadar herseyimi almak aslinda ama bakalim hayirlisiyla tamamlayacagim insallah tatlim tek fiyatibi bilmiyorun ama %25 indirim.vardi oyle aldim internet sitesine bi bak istrrsen
tatlim tesekkur ederim bende pembe vardi ashley serisi o yuzden bunlardan aldim ama sende indirimdeyken alabilirsin bence cok guzeldi onlarda

canım ben alim diyene kadar bitmiş ya off moralim bozuldu

Tuğçenin aşkla aldığı bizimde aşkla baktığımız çeyizler diye başlığı değiştirmek lazım gerçekten bayılıyorum aldıklarına canım aşkla aldıklarını aşkla kullan inşallah

ayy bebegim ya okadar mutlu oluyorumki siz begenince cok tesekkur ederim

canım englısh home ciciler çok ama çok güzel kurdeleli peçeteliği internet satışındanmı aldın nereden aldın canım

kzm napmışsın sen yaa muhteşemler

canım englısh home ciciler çok ama çok güzel kurdeleli peçeteliği internet satışındanmı aldın nereden aldın canım
teşekkürler tatlım kurdaleliyi direk mağazadan aldım tatlım internet sitesinde yok sorarsan magazaya verirler herhalde
kzm napmışsın sen yaa muhteşemler

teşekkür ederim bebeğim evet ya kendimi kaybettim biraz

işte yeni cicilerim kızlar Englısh home sağolsun rosabel pikem ve yastık kılıflarım 25 tl hediye çekimle aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…