Canim cok tesekkurler, senin almayi dusunduklerinin cogu benim aklimdan gecen markalarmis. Buna cok sevindim,icim rahatladi
Fakat emzik ve biberon konusunda farkliyiz.
Ben , biberon icin DR. Browns dar agizli iyi diye okumustum(cekimi zor oldugu icin anne memesine yakinmis,cocuk sıkıntı cekmiyormus memeyi de birakmiyormus. 0_3 ay arasi bunu oneriyorlar, sanirim sonra da avent e falan geciliyor)
Emzik icin de avent soothie alayim diyorum. Nuk da iyi diyorlar ama avent her konuda kaliteli sanki.
Dedigin gibi kafamdaki markalari not aldim, internetten siparis verecegim hepsini. Gidip tek tek almaya vaktim olmaz.
Bir de doktoruma da danisayim,ne tavsiye edecek bakalim, sebamed mi mustela mı...
Dogum yapacagim hastane ile de gorusecegim bu hafta, dogum esnasinda olmasi gerekenler diye bir listeleri vardir elbet. Hastane neleri karsiliyor,Hasta bezi_pedi_yatak koruyucu veriyorlardir belki almama gerek kalmaz.. sut sagma pompasi vs de ordan kullanirim... biberon_emzik lazim olacagini bilmiyordum, bebek dostu hastane secildi. Ama dedigin gibi erken dogum vs olursa gerekebilir. Bunlari ogrenmem gerek. Beni neler bekliyor,neler eksik kaldi bilmeliyim. Bu hafta halledecegim onu da.
Alindan ates olcer alacagim(suyun sicakligini da olcebiliyormus uzaktan)
Oda termometresi alcam.
Bir de baktim da ben hep kiyafet almisim, 0_3 ay citcitli uzun_kisa kol body leri yok,ic zibin var
hep dış giyimi almisim. 3_9 ay arasi body var 7_8 tane.
GECELIK olarak lohusa icin tullu alt_ust beyaz takim aldim 3 parcali. Bir de hamile pijamam vardi kisa kollu alt _ust takim rahat. Sezeryan olacagim.
Bir de tek parca onden acilan gecelik mi alsam,dikislere degerse canin yanar dizlerine gelen bisey al dediler(pansuman icin falan da rahat oluyormus)
Siz ne gibi seyler aldiniz? 2.5 gun kalacagim hastanede.