Tugçe'nin aşkla aldığı çeyizleri

Tuğçecim yeni cicilerinle odanız bahar gibi açsın inşallah çok güzeller :KK16::KK16::KK16:
ay canimm benimm nekadar guzel bi dilek bu cok cokk tesekkur ederim :KK16: :KK69:
Tugcemmmm benim istedigim takım bu işteee :KK16:güle güle kullan canım ne kadara gelmis oldu

edosum tesekkur ederim canimmm :KK16: :KK16: bende iste bunu kastediyodum pike 44 lira yastik kilifi 12 indirinle beraber 31 tl tuttu kargoyla beraber 36 ya geldi canim zaten %50 indirime girince alirim diyordum iyi oldu senin idda isi ne oldu bebegim indirimle aldir sevdicegine pikeyi :KK1:

kizlar sinav telasi derken anca bu saatte eklebildim yeni cicilerimi hemen uyucam dayanamadim bekleyemedim vala yarini :KK16: :KK9: hepsi evim.net ten toplam 61 tl tuttu kargo dahil :KK16:
bu ara bambu kaselere takmis durumdayimbunlarla beraber koleksiyonum tamamlandi ve o sayfayo kapatiyorum.hepsinden 2 adet aldimm :KK16: balik sofralarimda ve meyve - cerez serviainde kullanacagim insallah :KK16::KK69:
$09-84557-big.jpg $75-84543-big.jpg $68-84541-big.jpg
bunlarda böcegimi ve beni temsil eden saksilarimiz cok sirin degillermi tanesi 13 tl :KK16::KK69::KK69:
$81-220526-big.jpg $73-220522-big.jpg
ve bunlarda sonolarak migrostan 2 ser adet aldigim cam saklama kaplarim kare olanlar 9 yuvarlaklar 8 tl :KK16:
$Adsýz.jpg

ay canimm benimm nekadar guzel bi dilek bu cok cokk tesekkur ederim :KK16: :KK69:

edosum tesekkur ederim canimmm :KK16: :KK16: bende iste bunu kastediyodum pike 44 lira yastik kilifi 12 indirinle beraber 31 tl tuttu kargoyla beraber 36 ya geldi canim zaten %50 indirime girince alirim diyordum iyi oldu senin idda isi ne oldu bebegim indirimle aldir sevdicegine pikeyi :KK1:

Canım çok iyi fiyata almıssın tabi int alışverişlerinde kapıda ödemeleri yokmus öyle yazıyor.. iddayı ben kazandım canım ve son anda verdigim kararlar kazandıklarımı ikea alısverişinde degerlendirdim bugün aldıklarımızı paylasıcam birazdan :KK16: artık pikede baska iddada :KK1:

kizlar sinav telasi derken anca bu saatte eklebildim yeni cicilerimi hemen uyucam dayanamadim bekleyemedim vala yarini :KK16: :KK9: hepsi evim.net ten toplam 61 tl tuttu kargo dahil :KK16:
bu ara bambu kaselere takmis durumdayimbunlarla beraber koleksiyonum tamamlandi ve o sayfayo kapatiyorum.hepsinden 2 adet aldimm :KK16: balik sofralarimda ve meyve - cerez serviainde kullanacagim insallah :KK16::KK69:
Eki Görüntüle 726140 Eki Görüntüle 726139 Eki Görüntüle 726138
bunlarda böcegimi ve beni temsil eden saksilarimiz cok sirin degillermi tanesi 13 tl :KK16::KK69::KK69:
Eki Görüntüle 726144 Eki Görüntüle 726145
ve bunlarda sonolarak migrostan 2 ser adet aldigim cam saklama kaplarim kare olanlar 9 yuvarlaklar 8 tl :KK16:
Eki Görüntüle 726146

Saksıların ne kadar güzel canım çok şeker :KK1::KK1: sevesim geldi onları :KK16:

Tuğçecim kuzucum görüşemiyoruz epeydir :KK54:

Neler almışsın sen, resmen English Home dükkanı gibi olacak evin, evlenince mutlaka gelmem lazım, senin elinden çıkmış sofralarda ağırlanmak istiyorum :KK16:

Kuzucum, taze haberlerim var, benim topiğe de beklerimm :KK9:

Tuğçecim kuzucum görüşemiyoruz epeydir :KK54:

Neler almışsın sen, resmen English Home dükkanı gibi olacak evin, evlenince mutlaka gelmem lazım, senin elinden çıkmış sofralarda ağırlanmak istiyorum :KK16:

Kuzucum, taze haberlerim var, benim topiğe de beklerimm :KK9:

bebegim cok tesekkur ederim :KK16: inan okadar mutlu olurumki gelirsen yemekler pisiririm sana cupcakeler pastalar ne guzel olur gercekten :KK16: geliyorum hemen topigine ne zamandir giremiyorum topiklere egitimlerim falan vardi hugunde sinavlarim vardi bitti sukur burdayim yine hemen kosup geliyorum :KK1::KK9:

bebegim cok tesekkur ederim :KK16: inan okadar mutlu olurumki gelirsen yemekler pisiririm sana cupcakeler pastalar ne guzel olur gercekten :KK16: geliyorum hemen topigine ne zamandir giremiyorum topiklere egitimlerim falan vardi hugunde sinavlarim vardi bitti sukur burdayim yine hemen kosup geliyorum :KK1::KK9:

Kız ben seni yirim ya :KK56:

Tanımadan sevdiğim tuğçem benim, gelicem inşallah evine, hatta bazılarını da aşırıcam çeyizlerinden :KK52:

Canım çok iyi fiyata almıssın tabi int alışverişlerinde kapıda ödemeleri yokmus öyle yazıyor.. iddayı ben kazandım canım ve son anda verdigim kararlar kazandıklarımı ikea alısverişinde degerlendirdim bugün aldıklarımızı paylasıcam birazdan :KK16: artık pikede baska iddada :KK1:

Saksıların ne kadar güzel canım çok şeker :KK1::KK1: sevesim geldi onları :KK16:

tesekkur ederim bebegim :KK16: ohh valla iyi yaomissin bakiyorum topigine hemen :KK69::KK69:

tuğçeee ne ciciler almışsın öyle saksılarına bayıldım hayatım güzel günlerde kullan:KK16:

Kız ben seni yirim ya :KK56:

Tanımadan sevdiğim tuğçem benim, gelicem inşallah evine, hatta bazılarını da aşırıcam çeyizlerinden :KK52:
tatlımm bende çok sevdim seni teşekkür ederim :KK16: gel kız valla ben hediye ederim sana cicilerimden :KK16: :KK16:
tuğçeee ne ciciler almışsın öyle saksılarına bayıldım hayatım güzel günlerde kullan:KK16:

teşekkür ederim canım benim daha güzelleri senin olsun :KK16:

Canım neler almışsın gene böyle.
Hepsi çok güzel.:nazar:
Bambu serisi tamamlamışın. Mutlulukla kullanmak nasip olsun hepsini:KK16:

Son düzenleme:
.. hayırlı güzel günlerde kullan inşallah ,zevkli şeyler almışsın...

Canım neler almışsın gene böyle.
Hepsi çok güzel.:nazar:
Bambu serisi tamamlamışın. Mutlulukla kullanmak nasip olsun hepsini:KK16:
Gizemim teşekkür ederim tatlımm :KK16: yoğunluktan anca ekleyebildim unuttum kız sana söylemeyi yeni bişeyler daha aldım ama biliyorsun nöbetçiyim malesef yine olaylar başladı koşuşturuyoruz :KK31:
.. hayırlı güzel günlerde kullan inşallah ,zevkli şeyler almışsın...

teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun inşallah :KK16:

Gizemim teşekkür ederim tatlımm :KK16: yoğunluktan anca ekleyebildim unuttum kız sana söylemeyi yeni bişeyler daha aldım ama biliyorsun nöbetçiyim malesef yine olaylar başladı koşuşturuyoruz :KK31:

teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun inşallah :KK16:

Ahh canım benim ya. Aklım sendeydi biliyorsun.
Neyse bu günüde atlattık.
Neler aldın canım merakla beklemekteyim :)
Bir güzel dinlende eklersin :)):KK16::KK16:

Son düzenleme:
kızlar yeni aldıklarımı beğenilerinize sunuyorummm :KK69: pek bişey yok ama ben çok sedim onları :KK16:
önce English Home cicilerim 16 lı kokulu keselerim, 8 li bonbon kokularım yine hediye gelen bereket kuşum, dikiş kutum kapı önü ağırlıklarımm ve ayakkabı kokularımm :KK16:
$65410549-5f9f-4089-b463-023ac3315a7a.jpg
$8d6968ec-db51-4c42-b5ba-e579fc478057.jpg $d981aaf5-d4c4-45a0-9e2d-5bef86fe56a4.jpg Eki Görüntüle 729009
şimdide evim.net çıkartmalarım gelin&damat tuzluk biberliğim(sadece tuzluk vardı 2 adet alıp tuzluk&biberlik yaptım) :KK16: yine gelin damat açacağım ve gelin damat metal biblolarımız biri ben diğeride böceğimm :KK16:
$71-251815-big.jpg $87-251840-w600h500.jpeg $94-251829-w600h500.jpeg
ve son olarakta tantitoni patates soyacağıımm çok şirin değilmi ama :KK16: :KK69:
$1 (bght) (53).png

Son düzenleme:
Maşallah canım neler almışsınnn :))
Koku Keseleri benimde aklımda kesiinlikle ufak detay ama büyük ihtiyaç olduklarıı düşünüyorum.
Gelin damat fügürlü cicilerinide çook sevdimm.
Mutlulukla kullanmak nasip olsun canımm :KK16:

Tugcecim hepsi çok güzel canım baya şey haletmiş bulunuyorsun gzel bir alışveriş olmus :KK16::KK16:

Maşallah canım neler almışsınnn :))
Koku Keseleri benimde aklımda kesiinlikle ufak detay ama büyük ihtiyaç olduklarıı düşünüyorum.
Gelin damat fügürlü cicilerinide çook sevdimm.
Mutlulukla kullanmak nasip olsun canımm :KK16:
teşekkür ederim canım indirimdeymiş kkular aldım bende :KK16:
Tugcecim hepsi çok güzel canım baya şey haletmiş bulunuyorsun gzel bir alışveriş olmus :KK16::KK16:

aslında pek bişey yok ufak tefek ıvır zıvır kendimi durduramadığım için aldım ama artık ara veriyorum biraz pek bişey almama kararı verdim biraz yığılmaya başladı borçlarım bide hiç kıyafet almıyorum kendime biraz alışveriş yapcam inşallah bide derin diyetler içindeyim zayıflarsam birazcık daha çok hevesle alcam :KK1: :KK9:

teşekkür ederim canım indirimdeymiş kkular aldım bende :KK16:

aslında pek bişey yok ufak tefek ıvır zıvır kendimi durduramadığım için aldım ama artık ara veriyorum biraz pek bişey almama kararı verdim biraz yığılmaya başladı borçlarım bide hiç kıyafet almıyorum kendime biraz alışveriş yapcam inşallah bide derin diyetler içindeyim zayıflarsam birazcık daha çok hevesle alcam :KK1: :KK9:

duramazsınnn :KK1: Bende aynı öyleyim inşallah incecik oluruzz :KK1:

X