Tugçe'nin aşkla aldığı çeyizleri

evet kizlaar ne zamandır aldıllarımı yükleyemiyordum :KK16:
ilk önce english home cibinligimm hep hayallerimdeki gibi :KK16:
$1fb343de-5099-497f-90e1-3bae6d2aaf42-1-1.jpg
english home dikiş kutum :KK16:
$e811d4ee-2429-4352-9a2c-9c2234c13cc4.jpg
biliyorsunuzdur geçenlerde aldigim bu küçük dikis kutumuda kuzenime hediye ettim:KK16:
$8d6968ec-db51-4c42-b5ba-e579fc478057.jpg
bunuda kardesime birtaneme aldim onun ilk çeyizi kiyamam ben ona :KK69::KK16:
$images.jpg
ve yine ona ve kuzenime birer tane aldigim cupcake ignelik bende olsunda onlarda olmasinmi yani :KK9: :KK16:
Eki Görüntüle 739473
bunlarin masa örtüsünü almistim çok birkaç hafta önce ve yine bi çeyiz karistirma operasyonumda elime geçti peçeteleri gündelik örtü olarak kullanilirmi kullanilmazmi derken kendimi yine English homda budum zaten onlarda alisti artik bana sagolsunlar hemen veriyorlar istediklerimi:KK1: english home 2 adet runner ve 4 adet peçete :KK16: :KK69:
$cb92d7fd-2381-4b8c-a09c-515749ac61b0.jpg Eki Görüntüle 739474
uzun zamandir aklimdaydi bocegim arkadaslariyla cok oyun oynar muhtemelen benim nöbette oldugum günler evde okey partileri yapilcak tabi masamin ve play station oynarken ve maç izlerken sehpaminda çizilmesini asla istemedigim için oyun masa örtülerim biri 150*150 digeri 150*230 :KK16: tabi böcegim kadar bende oyun oynamayi cok çok severim benimde isime yarayacak yani :KK1::KK9:
Eki Görüntüle 739481
englih home 2 takim aldigim havlu setlerim 1 banyo, 1 yüz ve 2 el havlusundan olusuyorlar :KK16:
$edc9025f-bf75-48e2-960f-b0ad111cfc16.jpg
çeyizime diye alip hemen dayanamayip kullanmaya basladigim bornozum :KK1: çok sevdim onu ben:KK16:
$f1642f73-c6f4-4a3b-97ab-7be860802e57.jpg
çiçekli bornozum :KK16: bunu çeyizime koydum :KK9:

7 adet aldigim ayakkabi torbalarim ben kirli ve temiz çorap torbasi olarak kullanacagim :KK16:
Eki Görüntüle 739487
nisan bohçalarim için aldigim mendillerim 1 böcegime 1 kayin pederime ikisininkide ayni:KK1: ve 1 de kayinvalidecigime :KK16:
$02d53f5a-bd3b-4c8f-a865-586ed75d6cee.jpg $8e4a1e4f-40b5-4ab9-ae6e-a7c0f6f8faaf.jpg
ve yine engilish home ganimetlerim aksesuar indiriminden kaptiklarim :KK1: :KK16:
$a6d5c5c9-7acb-4455-8d7f-415e7b510c48.jpg $85274cc6-938e-4add-a749-1f216f29ab3e.jpg Eki Görüntüle 739501

simdide limangodan aldig 2 adet besiktas tshirt ve 2 adet tek altlariz onlari pijama takimi yaptim ben :KK16: böcegimle evimizde maç izlerken giyeceğiz insallah :KK16: ilk iki resim benim diger ressimdeki aalt üst böcegiminn :KK16:
$hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.jpg $Adsýz.jpg $1.jpg
ve son olarak migrostan 6 adet aldigim bjk bardaklarimiz :KK16:

Son düzenleme:
canım son aldığın cicilerin çok şeker. bütün english homda başkalarınada bir şey bıraktın mı bütün mağazayı almışsın:KK1::KK1: hepsi birbirinden güzel güle güle kullan

canım son aldığın cicilerin çok şeker. bütün english homda başkalarınada bir şey bıraktın mı bütün mağazayı almışsın:KK1::KK1: hepsi birbirinden güzel güle güle kullan

Ayşegül'e katılıyorum :KK1: artık english homeden alacagın birsey kalmamıstır :KK1: ben masa örtüsü aradım ama bulamadım bitmiş :KK31:
güle güle kullan hepsini canım :KK16:

tesekkurler aysegulum :KK16: birakmadim kiz baksana edosta bulamamis masa ortusu :KK9::KK9: ama napim cok guzeller dayanamadim :KK1::KK16:
Ayşegül'e katılıyorum :KK1: artık english homeden alacagın birsey kalmamıstır :KK1: ben masa örtüsü aradım ama bulamadım bitmiş :KK31:
güle güle kullan hepsini canım :KK16:
tesekkur ederim edosum:KK16::KK69::KK69: birkac sey daha var tatlim gozume kestirdigim bakalim indirimler girsinde :KK16::KK9:
canım güle güle kullan hepsini :KK16:

tesekkurler bebegim :KK69::KK69: daha guzelleri senin olsun :KK16:

helal olsun sana :) daha 1 yıl var ve her şey bitmiş. Ben almaya başlasam 1 yıl önceden annem epey söylenirdi herhalde :)

bayıldım bayıldım aldıklarına harika şeyler.

helal olsun sana :) daha 1 yıl var ve her şey bitmiş. Ben almaya başlasam 1 yıl önceden annem epey söylenirdi herhalde :)
bayıldım bayıldım aldıklarına harika şeyler.
aslinda dugune 2 yil var 2015 te olcak insallah :KK16: bu arada benimde annem soylenmiyo degil ama alisti artik :KK1::KK9:
aldıkların vallahi çok güzel, ben de beşiktaşlıyım selamlıyorum seni :KK70: :KK3:

tesekkurler tatlim daha guzelleri senin olur insallah :KK16::KK16: kiz ben fenerliydim zorla bjk li oldum ama iyikide olmusum renkleri daha guzel :KK1::KK9:

Canım Maşallah kaç gündür giremiyordum neler almışsın öyleee,
English Home den almadığın birşey kalmadı heraldee :KK52: :KK9:
Herşeyin çok güzel, içine sinerek mutlu günlerde kullanmak nasip olsun canım :KK16:

süpersin Tuğçe bayılıyorum senin aldıklarına :KK16:
tesekkur ederim tatlimm :KK16: daha guzelleri senin olur insallah :KK69:
Canım Maşallah kaç gündür giremiyordum neler almışsın öyleee,
English Home den almadığın birşey kalmadı heraldee :KK52: :KK9:
Herşeyin çok güzel, içine sinerek mutlu günlerde kullanmak nasip olsun canım :KK16:

valla oyle simdi birkac hedefim daha var ebglish homdan onlarida alinca bidaha girmem magazaya :KK1::KK9: cok tesekkur edrim insallah daha guzelleri seninle arifinin olur :KK69::KK69: bu arada yine dayanamadim nevresim aldim english home %50 indirim tapmis hosuma giden aklimda kalanlar vardi aldim gitti :KK1::KK1: yukleyecegim resimlerini birazdan :KK16:

tesekkur ederim tatlimm :KK16: daha guzelleri senin olur insallah :KK69:

valla oyle simdi birkac hedefim daha var ebglish homdan onlarida alinca bidaha girmem magazaya :KK1::KK9: cok tesekkur edrim insallah daha guzelleri seninle arifinin olur :KK69::KK69: bu arada yine dayanamadim nevresim aldim english home %50 indirim tapmis hosuma giden aklimda kalanlar vardi aldim gitti :KK1::KK1: yukleyecegim resimlerini birazdan :KK16:

evet edos perim ve aysegulum kizvaklar ama yine dayanamadim nevresim aldim 4 tane artik sayisini bilmiyorum :KK1::KK9:

Canımm En başta son mesajına katılıyorum :)))
Sadece biraz fazlanında fazlası olurdu sanırsam :KK1: Evlenincede beğenip alabileeğin 1-2 takım biraksaydın kuzum:KK9:
Şaka bir yana Nevresimlerin birbirinden şık İnşallah hepsini mutlulukla kullanacağın günler biran önce gelir :KK16:
Bir daha da çeyiz hazırlığı zamanımız gelmeyecekki, içine sinmiş almışsın ohh :))
Tekrardan tüm güzelll aşk kokulu çeyizlerine Maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:
Ahh ahh güzel çeyizlerimizi kullanacağımız günler gelsinnn artık :KK69:

Son düzenleme:
Canımm En başta son mesajına katılıyorum :)))
Sadece biraz fazlanında fazlası olurdu sanırsam :KK1: Evlenincede beğenip alabileeğin 1-2 takım biraksaydın kuzum:KK9:
Şaka bir yana Nevresimlerin birbirinden şık İnşallah hepsini mutlulukla kullanacağın günler biran önce gelir :KK16:
Bir daha da çeyiz hazırlığı zamanımız gelmeyecekki, içine sinmiş almışsın ohh :))
Tekrardan tüm güzelll aşk kokulu çeyizlerine Maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:
Ahh ahh güzel çeyizlerimizi kullanacağımız günler gelsinnn artık :KK69:

teşekkür ederim bebeğimm inşallah mutlu günlerde kullanırız çeyizlerimizi:KK16: evet ya artık evlenmek istiyorumm :KK50:

evet edos perim ve aysegulum kizvaklar ama yine dayanamadim nevresim aldim 4 tane artik sayisini bilmiyorum :KK1::KK9:
Eki Görüntüle 743373 Eki Görüntüle 743372 Eki Görüntüle 743371 Eki Görüntüle 743370

Tam kızacaktım ki yazını gördüm :KK1::KK1: kıyamıyorum çokta güzeller hele 4.olanı ben hala alamadım pikesini sen nevresiminide aldın masallah canım güle güle kullanırsın inşallah:KK1: artık yeter demiyorum yetmez biliyorum dayanamazsın sen kuzum :KK9: ama hepsi birbirinden güzell :KK16:indirim mi var canım ? 4. modelin pikesinde var mı indirim yoksaaa :44:

Tuğçe'cim English Home'dan ben de çerçeveden aldım. küçükler mi ?? internetten aldım da henüz gelmedi tabi :)

?? ebatı nedir ki?

çok zevklisin tatlım aldıklarına bayıldımmm :KK16: :KK16:
teşekkür ederim canım benim daha güzelleri senin olsun :KK16:
Tam kızacaktım ki yazını gördüm :KK1::KK1: kıyamıyorum çokta güzeller hele 4.olanı ben hala alamadım pikesini sen nevresiminide aldın masallah canım güle güle kullanırsın inşallah:KK1: artık yeter demiyorum yetmez biliyorum dayanamazsın sen kuzum :KK9: ama hepsi birbirinden güzell :KK16:indirim mi var canım ? 4. modelin pikesinde var mı indirim yoksaaa :44:
evet bebeğim %50 indirim var bütün nevresimlerde . pikelerde yok indirim biyeli olanlarda var sık sık gidiyorum ben english home bakarın indirime girince yazarım hemen sana posta girişini boş tut :KK16: evet edoşum ya dayanamıyorum ama almıcam artık ya off yer gök nevresim doldu dayanamıyorum nevresim hastalığına yakalandım galiba :KK1: :KK9:
Tuğçe'cim English Home'dan ben de çerçeveden aldım. küçükler mi ?? internetten aldım da henüz gelmedi tabi :)

?? ebatı nedir ki?

tatlım küçükler biraz benim çektiğim resimlerde elim gözüküyor bak ordan anlayabilirsin boyutunu bak ekliyorum sana resmi

tatlım küçükler biraz benim çektiğim resimlerde elim gözüküyor bak ordan anlayabilirsin boyutunu bak ekliyorum sana resmi

ya ama ama çok güzeller :) minik gibi duruyo ama bayıldım. gerçeği daha da güzelmiş canım :KK16: :KK69: normal ebatlarda fotoğraf sığsın yeter. çok şıklar, çok tatlılar. sen zaten çeyizde idolümsün. benim nişanlım da beşiktaşlı kongre üyesi falan. beşiktaş yaşamım oldu valla :) çeyizime yansıtmadım daha ama alıcam bornozlar bardaklar nevresimler vs. senden bakıyorum zaten ne alınır diye :)

teşekkür ederim fotoğraf için. :)

X