evet kizlaar ne zamandır aldıllarımı yükleyemiyordum
ilk önce english home cibinligimm hep hayallerimdeki gibi
english home dikiş kutum
biliyorsunuzdur geçenlerde aldigim bu küçük dikis kutumuda kuzenime hediye ettim
bunuda kardesime birtaneme aldim onun ilk çeyizi kiyamam ben ona
ve yine ona ve kuzenime birer tane aldigim cupcake ignelik bende olsunda onlarda olmasinmi yani
Eki Görüntüle 739473
bunlarin masa örtüsünü almistim çok birkaç hafta önce ve yine bi çeyiz karistirma operasyonumda elime geçti peçeteleri gündelik örtü olarak kullanilirmi kullanilmazmi derken kendimi yine English homda budum zaten onlarda alisti artik bana sagolsunlar hemen veriyorlar istediklerimi
english home 2 adet runner ve 4 adet peçete
Eki Görüntüle 739474
uzun zamandir aklimdaydi bocegim arkadaslariyla cok oyun oynar muhtemelen benim nöbette oldugum günler evde okey partileri yapilcak tabi masamin ve play station oynarken ve maç izlerken sehpaminda çizilmesini asla istemedigim için oyun masa örtülerim biri 150*150 digeri 150*230
tabi böcegim kadar bende oyun oynamayi cok çok severim benimde isime yarayacak yani
Eki Görüntüle 739481
englih home 2 takim aldigim havlu setlerim 1 banyo, 1 yüz ve 2 el havlusundan olusuyorlar
çeyizime diye alip hemen dayanamayip kullanmaya basladigim bornozum
çok sevdim onu ben
çiçekli bornozum
bunu çeyizime koydum
7 adet aldigim ayakkabi torbalarim ben kirli ve temiz çorap torbasi olarak kullanacagim
Eki Görüntüle 739487
nisan bohçalarim için aldigim mendillerim 1 böcegime 1 kayin pederime ikisininkide ayni
ve 1 de kayinvalidecigime
ve yine engilish home ganimetlerim aksesuar indiriminden kaptiklarim
Eki Görüntüle 739501
simdide limangodan aldig 2 adet besiktas tshirt ve 2 adet tek altlariz onlari pijama takimi yaptim ben
böcegimle evimizde maç izlerken giyeceğiz insallah
ilk iki resim benim diger ressimdeki aalt üst böcegiminn
ve son olarak migrostan 6 adet aldigim bjk bardaklarimiz