♡ ツ spor yarışması 웃 유

selam bende ne zamandır spor yapamıyorum malum düştükten sonra sırf listedençıkmamak adına dün leslie yaptım bugünde yapacağım zorlamadan ama keyfim yerinde sabah kalkıp 35 dksını yaptım bile akşamada yapıcam toplam yazarım
bu arada bende şekerli gıdalardan süreklli kaçamak yaptığımdan aynı yerde sayıyorum

Liste var balim karbonhidrat degerleri belirtiliyor besinlerin karbonhidrat diyeti uazarsan bulursun. Kahvaltin gayet guzel olmus

Bende spor yapıcam da kalkıp sporcu sütyeni giy korse giy üşeniyorum valla.. Bugün temizlik yaptım eşim nöbette iki çocukla evde kaldım... Hiç halim yokk

Kahvaltın cok güzel

Yani 1 dilim kek direk kilo yapmaz ama sürekli olur ve miktar artarsa yağa dönüşür.

Evet ama Karatay beslenmede hiç hamur işi yok şeker de öyle
Ben hic bi diyete bagli kalmadigim icin bi fikrim yok canim.
Her bedinden gidami aldim hic bir seyden kismadim hic bir kimsenin de omru boyunca ekmeksiz pidesiz lahmacunsuz baklavasiz durabilecegini düşünmüyorum acikcasi

13Aralık Spor Yapanlar Listesi

1.derman = 35 dk egzersiz

2.ikonia=60 dk yuryus
3. Su321= 45 dakika yürüyüş 45 dakika koşu 75 dakika pilates= 165 dakika

13Aralık Spor Yapanlar Listesi

1.derman = 35 dk egzersiz

2.ikonia=60 dk yuryus
3. Su321= 45 dakika yürüyüş 45 dakika koşu 75 dakika pilates= 165 dakika
4 deadline= 46 dk Leslie 3 mil +33 dk Leslie 2 mil +10 dk Stretch =89 dk

Bıraktım nutelleyi oğlum için aldım ama arada gözüm takiliyo nasıl kilo yapıyo ama direniyorum

kızlar bende katılmak istiyorum özel videolar varmı yoksa kafamıza göre istediğimizi yapabiliyormuyuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…