♡ ツ spor yarışması 웃 유

Oyyy sabah kahvaltısında ceviz hayatta yiyemem normalde de yiyemem çok ağır gelmiyor mu? Bu Karatay beslenme şekli heryerden çıkıyor karşıma ben de denicem... Verdiğin genel taslak güzel, inşallah uyabiliirim

12 Aralık Spor Yapanlar Listesi

1. kollontai = leslie 2 mile + jillian level 2 + 1 saat pilates => 120 dk
2.seng= 30 dk yürüyüş, 50 mekik
3. Su321= 1.5 saat koştum ve 1 saat de pilates= 150 dakika
4. kirass= 3 saat yürüyüş= 180 dk
5.mefkurem =yürüyüş =30 dk
6. Selvos88= 80 dakika(pilates+jilian)

sabah kalkar kalkmaz 0.5 lt ingiliz karbonatli su ic(metabolizma hizlandirmasi icin) sonra iki yumurtadan peynrli bi omlet yanina limonlu maydonoz roka turp(canan hoca diorki turp yiyin kahvaltida turp gibi olun) omleti yaparken tavayi azcik tereyagiyla yagla(yg yemeden yag yakamayiz) 5-6 zeytin bi avuc cig fistik(fistik yersrk fistik gibi oluruz ) bir ufak yerli muz ve bi bardak sut boyle bi kahvlati yap bak bakalim aclik hissi yada tatli ihtiyaci varmi en az 5-6 saat. Tabaginda herzaman kalorice hafif hacim olatrak buyuk seyler olmali mesela kocaman bi kase peynirli veya tavuklu salata icine bi kactane ceviz zeytinyagi limon harika oluyor.
Karbonhidrat sayimida yapabilirsin gunde 50 birimden fazla kb almazsan kilo vermeye baslarsin 1 dilim ekmek 15 kb ona gore

12 Aralık Spor Yapanlar Listesi

1. kollontai = leslie 2 mile + jillian level 2 + 1 saat pilates => 120 dk

2.seng= 30 dk yürüyüş, 50 mekik
3. Su321= 1.5 saat koştum ve 1 saat de pilates= 150 dakika
4. kirass= 3 saat yürüyüş= 180 dk
5.mefkurem =yürüyüş =30 dk
6. Selvos88= 80 dakika(pilates+jilian)
7.deadline = leslie 1 mile +strech : 20 dk

Sana şimdi yaptığım kahvaltıyı söylicem hakiki köy tereyağında iki yumurta(omlet), 4 zeytin, bir tane burgu peynir Bi kupa şekersiz çay ve bolll kıvırcık. Ceviz de koydum tabağıma ama yiyemedim.. Karbonhidrat kısmını anlayamadım 50 birim kb ne demek?

Selam kızlar
Dün kalori hesabından bahsetmişsiniz dilim döndüğünce açıklamaya çalışayım.
Karbonhidrat protein ve yağ alırız yediklerimizden. Peki 500 kalorilik pasta(karbonhidrat) ile 500 kalorilik et(protein) eşdeğer midir.
Protein vücudu onarır hastalıklardan korur aynı zamanda anne karnındaki çocuğun da emen çocuğun da büyümesi alınan karbonhidrata bağlıdır. Ve depolandığında kilo yapmaz.
Karbonhidrat ise durup dururken canımızın baklava istemesi enerji isteğindendir zaten karbonhidrat şeker demektir. Tabiki baklava çikolata yenilecek ama alınan fazla karbonhidrat yağa dönüşüp depolanıyor bu da kilo yapıyor.
İnşaallah anlatabilmişimdir M Metebatur

ay ayni ben 60 in altina inemiyorum cakildim kaldim

Canım meteBatur bende emziriyorum ben herseyi yiyorum ceviz fıstık badem kabakçekirdeği ekmek hariç hepsini yiyorum çok güçlü kahvaltı ediyorum her ay bir Kilo yazifloyorum dogumdan çıkınca seksendim simdi 64 oldum birde şekeri bıraktım 6.5 tan sonra birsey yemiyorum bebeğim 10 aylik

Evet anladım benim demek istediğim şu tamam normal öğünlerimi yiyorum, diyelim ben öğlen yemek yerine bir dilim kek yedim aynı kalori şimdi ben karbonhidrat aldığım için kilo mı alırım yoksa kalorisi aynı olduğu için değişen birşey olmazmıydı?....

Ayda bir kilo mu veriyorsun??? Benim kahvaltım biraz zayıftı sonra acıkınıca da Abur cubur yiyordum aslında eskisine göre çok değil ama sanırım yaş gittikçe yakmıyor...ben de akşam 8 den sonra bişey yemiyorum, oğlum kolik gece 13 den önce uyumuyorum sürekli koşturmaca senin yediğn saatte yesem dayanamam. Senin bebeğin ne kadarlık bu arada?

10 aylık bende iki bebek var sayılır 10 da uyuyor sabah erken kalkkiyoruz sıfır şeker arada mandalina yesil elma öyle geçiyor aralar hep sıcak su içiyorum yemeklerde once

Seninde iki oğlu mu var canim benim 3yasinda ve 10 aylık oğlum var küçük oğlumun adı mete
İşte evet benim en büyük sıkıntım şeker onu Bi kaldırsam tamamen eminim gidecek.. Bugünden itibaren beslenme şeklimi de tamamen değiştiriyorum... Zengin ekmeksiz Bi kahvaltı sebze et ve yoğurt ayran.... Aralarda meyve ve sütlü kahve. Kuruyemiş hiç sevmiyorum badem fındık ceviz yediğmfe midem bulanıyor. Neyse bakıcam artık... 1haftada kilo verebilecek miyim

Hahaa benim büyük oğlum 3,5 ikincide henüz 3 aylık :) büyük Metehan küçük Baturalp
Allah bağışlasın Allah olmayanlara naşıp etsin senin ki daha küçük verirsin daha heryerin ödem ben 6 aylıktan sonra kilo vermeye başladın bende sezeryan oldum hala adet olmadım bende böyle bir sorun var o yüzden kilo vermem yavaşladı

Eczane de doğal ttlandirici satılıyor şekeri birakamazsan ondan al canim yeni çıkmış

Sen be diyorsun Ben ilk oğlumda 2,5 yaşında emzirmeyi kestim öyle oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…