- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
- #1.841
hoşgeldin :))Tamam ben yaptıkca buraya yazıcam sizlerede kolay gelsin <3
Ben hic bi diyete bagli kalmadigim icin bi fikrim yok canim.
Her bedinden gidami aldim hic bir seyden kismadim hic bir kimsenin de omru boyunca ekmeksiz pidesiz lahmacunsuz baklavasiz durabilecegini düşünmüyorum acikcasi
Peki fark var mıkızlar bugun sekeri ve unu bırakmamın 28. günü
eşim zorla ağzıma kurabiye vermeye çalıştı ama yemedim tabiki
bir de sen patlarsın her şeyi yersin dedi
1 aydır yemedim,artık yemem,o da bunu görecek inşallah
canım aslında ben bunu sağlık zindelik için yaptım temeldePeki fark var mı
aman yeme canımEki Görüntüle 1716563
Ayy aynen dolapta duruyor açıktıkçs gözüme takılıyor mis gibi poğaça yaptım ama Bi tane bile yemedim gidiyorum başına geri dönüp oturuyorumama yemicem yemicemmmm baksana şuna
bırak bırakBıraktım nutelleyi oğlum için aldım ama arada gözüm takiliyo nasıl kilo yapıyo ama direniyorum
ya bende öyleyim şu an tam 60 a geldim diyordum geri hop 2 kilo aldım ya cezalıyım bugün kendime ceza verdimcanım aslında ben bunu sağlık zindelik için yaptım temelde
ve bağımlılıktan kurtulmak için
çünkğ söyle oluyordu,patlama tarzında şekerli gıda yiyiyordum dönem dönem,bu da 62-63 hatta 64ü görmeme sebep oluyordu,sonra vicdan azabı vs tekrar diyete gir
şimdi 59 kga düştüm tekrar ve kilom cok oynamıyor,çünkü özellikle proteinli yiyecekleri çok yemek istemiyor insan
ben hep derim korumak,vermekten daha zordur
İki öğün yedim canım ben ara öğün yapmadım ve akşamı baya baya erken kapattım saat 3 gibi mesela.aynen bende öyle düşünüyorum ama kilolarımı verene kadar uzunca Bi süre uzak kalmam gerekiyor sanırım onlardan... Peki sen Nasıl verdin o kadar kiloyu beslenmeni Nasış yapıyorsun
Maşallah canımCanım meteBatur bende emziriyorum ben herseyi yiyorum ceviz fıstık badem kabakçekirdeği ekmek hariç hepsini yiyorum çok güçlü kahvaltı ediyorum her ay bir Kilo yazifloyorum dogumdan çıkınca seksendim simdi 64 oldum birde şekeri bıraktım 6.5 tan sonra birsey yemiyorum bebeğim 10 aylik
Eline sağlık bebis ler yer sütün çekmesin azcık kopar canım ayy bi 58 olsam bir tane yerdimEki Görüntüle 1716563
Ayy aynen dolapta duruyor açıktıkçs gözüme takılıyor mis gibi poğaça yaptım ama Bi tane bile yemedim gidiyorum başına geri dönüp oturuyorumama yemicem yemicemmmm baksana şuna
Harika canımC CallanPinckney canım yarın dönüyorum sahalara artık düzeldi bacağım :) yerim duruyor mu hala ?
Tamam cnm not alıyorum :)C CallanPinckney 10.12.15 de alıntı yaparken 3.nolu spor bana ait canım alıntıyı ilk yapan arkadaş silmiş devamı o şekilde gitmiş bir yere not aliyorsan 32dk leslie 2mile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?