• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡ ツ spor yarışması 웃 유

580107"]11 Aralık Spor Yapanlar Listesi

1-Metebatur=Zumba cardio dans party 40'+ Leslie really big 5 miles 88'=128'
2- Su321= 1.5 saat koşu yürüyüş ve 1 saat pilates= 150 dakika
3- Mistik Kedi = cardio = 30 dk
4 - Selvos88=110 dakika(jilian+pilates+yuruyus)
5-kirass= yarım saat yürüyüş+ 45 dk pilates + yarım saat dans+ yarım saat bölgesel egzersiz=2 saat 15 dk
6-seng= yarım saat yürüyüş+50 mekik
7.mefkurem =60 dk yürüyüş +10 dkserbest =70 8. Miyav_su= 180 dk yürüyüş +120 dk ağırlık =300 dk
9. kollontai - leslie 2 mile+ 1 saat pilates => 90 dk[/QUOTE]
10.derman 30 dk egzersiz

Yani öncelikle sağlık için ve Dr kontrolünde yapılması gereken buysa tabii ki doğru yaptığın. Ben de kendimde insülin direncinden şüpheleniyorum 1.5 aydır spor yapıyorum yediklerimle dikkat ediyorum emziriypeum da ama verdiğim kilo 4 kg sadece... En kısa zamanda gidip tetkiklerime baktırıcam. Sendeki belirtileri nedir insülin direncinin
Can'ım birden kilo alma yemek yedikten sonra 3 saat sonra açıkma gece yemek yemeler halsizlik tatlı birşey yediğim Zaman baygınlık hissi bence bir doktora git

12 Aralık Spor Yapanlar Listesi

1. kollontai = leslie 2 mile + jillian level 2 + 1 saat pilates => 120 dk
2.seng= 30 dk yürüyüş, 50 mekik
3. Su321= 1.5 saat koştum ve 1 saat de pilates= 150 dakika

Yani öncelikle sağlık için ve Dr kontrolünde yapılması gereken buysa tabii ki doğru yaptığın. Ben de kendimde insülin direncinden şüpheleniyorum 1.5 aydır spor yapıyorum yediklerimle dikkat ediyorum emziriypeum da ama verdiğim kilo 4 kg sadece... En kısa zamanda gidip tetkiklerime baktırıcam. Sendeki belirtileri nedir insülin direncinin
Şimdiki kilon kaç cnm
Doğumdan kaç kiloyla çıkmıştın
1,5 ayda 4 kilo gayet iyi aslında

İnsülin direnci olan arkadaşlarım sürekli acıkıyorlardı ve kan şekerini aniden yükseltecek besinler tercih ediyorlardı, çikolata tatlı gibi

Şimdiki kilon kaç cnm
Doğumdan kaç kiloyla çıkmıştın
1,5 ayda 4 kilo gayet iyi aslında
Şimdi tam 81.7 im. Kalori hesabı yapıyorum yediğim her lokmayı yazıyorum son 3 haftadır 1000 kcal üstüne çıkmıyorum düşün birde emziriyorum yani, ama nedense gram gram gidiyor. Sporumu da yapıyorum düzenli 1,5 aydır spor zaten fix haftada 1 gün boşum var çok nadir zaman belkide 2. Gidip Bi baktırıcam varmı yokmu çok zor gidiyor kilolar gibi geliyor

Şimdi tam 81.7 im. Kalori hesabı yapıyorum yediğim her lokmayı yazıyorum son 3 haftadır 1000 kcal üstüne çıkmıyorum düşün birde emziriyorum yani, ama nedense gram gram gidiyor. Sporumu da yapıyorum düzenli 1,5 aydır spor zaten fix haftada 1 gün boşum var çok nadir zaman belkide 2. Gidip Bi baktırıcam varmı yokmu çok zor gidiyor kilolar gibi geliyor
sezeryan oldum ben, eve gelip tartıldığımda 88 falandım sanırım yani tam 3 ay önce

canım istersen bir diyetisyen desteği de al
bir de az kalori alsan da yediklerin neler,bu daha önemli
tatlı hamuişi yiyip 1000 kcal alıyorsan vermen zor
ama sağlıklı besleniyorsan insülin direnci olabilir

canım istersen bir diyetisyen desteği de al
bir de az kalori alsan da yediklerin neler,bu daha önemli
tatlı hamuişi yiyip 1000 kcal alıyorsan vermen zor
ama sağlıklı besleniyorsan insülin direnci olabilir
Diyetisyense gidince ne olacak Allah aşkına standart diyet listesini tutuşturup eşine gönderiyorlar... Ben bişeyi çok merak ediyorum çok güzel Bi yere değindin.. Diyelimki ben 1000 cal alıyorum günde burda ne yediğimizin önemi var mu yoksa ne yersek yiyelim 1000 kaloriyi geçmemeli mi... Örneğin bir dilim Islak kek 260 cal 3 tabak pırasa da 260 cal burda değişen bişey var mı yoksa hangisini tercih edelim farketmiyor mu

canım bilmediğimden soruyorum yanlış anlama emziren annelerin günde kaç kalori alması gerekiyor sen bir mesajında yazmışsın ya 1000 kalori diye o yeterli mi :KK50:
Yok asljnda yeterli değil ben sadece emziriyorum birde mama takviyesi falan da yok fakat değişen birşey de yok. Benim yaptığımı Bi başkası yapsaydı erirdi heralde

:KK55:
Yok asljnda yeterli değil ben sadece emziriyorum birde mama takviyesi falan da yok fakat değişen birşey de yok. Benim yaptığımı Bi başkası yapsaydı erirdi heralde

canım o zaman bebeğin için kötü değil mi? Sütün oluyor mu yetiyor mu? Dediğim gibi benim çocuğum yok hiç bilgim ve dolayısıyla fikrim de yok ama merak ettim:KK55:

Bu arada ben yemek yedikten sonra tatlı ihtiyacı hissediyorum tamamiyle düzensiz beslenmeden kaynaklanıyor sanırım.. Rulo katlar varya ondan Bi tane de olsa atıveriyorum ağzıma... Bişeyi farkettim ki kektir hamur işi falan çok tüketiyorum sanırımo_O

Diyetisyense gidince ne olacak Allah aşkına standart diyet listesini tutuşturup eşine gönderiyorlar... Ben bişeyi çok merak ediyorum çok güzel Bi yere değindin.. Diyelimki ben 1000 cal alıyorum günde burda ne yediğimizin önemi var mu yoksa ne yersek yiyelim 1000 kaloriyi geçmemeli mi... Örneğin bir dilim Islak kek 260 cal 3 tabak pırasa da 260 cal burda değişen bişey var mı yoksa hangisini tercih edelim farketmiyor mu
Tabiki farkediyor
Çünkü şekerin kalorisi yağa göre daha düşük mesela
Dolayısıyla o gün hiç şeker ekmek tüketmedin 1500 kcal aldın diyelim, kilo verebilirsin ama aynı şeyi ekmek şeker tüketerek veremezsin
Kilo vermede kalori kısıtlaması önemli olsa da yeterli değil
Tavsiyem aldığın kaloriyi 1400–1500e çıkar,sporuna aynen devam et, ekmek şeker tüketme, karatayın önerdiği gibi beslen(yağı cok abartmadan)
Garanti veriyorum kilo vereceksin
Mesela zengin kahvaltı tabağı,ceviz zeytin peynir yumurta yesillik(miktarları cok abartmadan)
İkindi gibi de sebzeni ya da etini yanında yoğurdunla ye
Arada acıkırsan şekersiz sütlü kahve ya da 2yi geçmeyecek şekilde meyve,ya da cok acıkırsan bir ton balık(kalorisi de düşük) akşam 7den sonra da bir şey yeme
Ben 27 gündür şeker un tüketmiyorum, sen bu kadar katı olmayabilirsin ama bunları cok az seviyeye indir
Özetle karatay yap+1500 kcal ye+spor yap, sağlığın için de harika olur
Bebişlerin için de çok iyi örnek

Bu arada ben yemek yedikten sonra tatlı ihtiyacı hissediyorum tamamiyle düzensiz beslenmeden kaynaklanıyor sanırım.. Rulo katlar varya ondan Bi tane de olsa atıveriyorum ağzıma... Bişeyi farkettim ki kektir hamur işi falan çok tüketiyorum sanırımo_O
Kiloların yavaş gitme sebebini bulduk
İşte
Ben doğumdan sonra 5. Ayda spora basladım,yukarı da anlattığım gibi beslendim, hergün jillian gibi bir spor yaptım, böylelikle haftada bir kilo verebiliyordum, 70den_58e indim rahatlıkla ama şeker kaçamağı olunca, spor eksik olunca, kaloriyi çok abartınca kilo verilmiyor,daha 58in altını göremedim

12 Aralık Spor Yapanlar Listesi

1. kollontai = leslie 2 mile + jillian level 2 + 1 saat pilates => 120 dk
2.seng= 30 dk yürüyüş, 50 mekik
3. Su321= 1.5 saat koştum ve 1 saat de pilates= 150 dakika
4. kirass= 3 saat yürüyüş= 180 dk
5.mefkurem =yürüyüş =30 dk

Kiloların yavaş gitme sebebini bulduk
İşte
Ben doğumdan sonra 5. Ayda spora basladım,yukarı da anlattığım gibi beslendim, hergün jillian gibi bir spor yaptım, böylelikle haftada bir kilo verebiliyordum, 70den_58e indim rahatlıkla ama şeker kaçamağı olunca, spor eksik olunca, kaloriyi çok abartınca kilo verilmiyor,daha 58in altını göremedim
Evet aslında bende biliyorum bütün bunları ama çok sık emziriyorum kan şekerimi hızlı yükselten besinlere yöneliyorum sanırım. Bugünden itibaren şeker ve unlu gıdaları çıkarıyorum hayatımda yoksa onca yaptığım spor boşa gidecek. Kahvaltımı ekmeksiz yapıcam yumurtalı kıvırcıklı falan:) bakalım bu hafta Bi değişiklik olacak mı!

Back